Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!
Background Image Right Side

Plasă pentru protecție fonică

Profită de fiecare interfață sponsorizată și păstrează calitatea sunetului!

Background Image
Plasă pentru protecție fonică

Plasele noastre pentru protecție fonică / de transmisie a sunetului dispun de certificat privind transmisia sunetului, acceptate de toți producătorii de difuzoare!

Pe lângă faptul că materialele certificate, dezvoltate în acest sens, permit trecerea sunetelor din difuzoare, cu excepția plaselor recomandate pentru exterior, sunt realizate din materiale rezistente UV.

Aceste plase de transmitere a sunetului pot fi montate rapid și sunt ușor de curățat, putând fi confecționate în atelierul nostru de croitorie după preferințele tale.

Dispunem și de plase de acoperire pentru scene, rezistente UV și la foc clasa B1, care se pretează foarte bine la nevoile individuale în domeniul construcției de scene și tehnica evenimentelor.

Pe plasele pentru protecție fonică putem tipări la o calitate excelentă

Cu ajutorul tehnologiei de tipărire specială putem imprima pe aceste plase, fapt nu chiar atât de simplu, deoarece vopseaua se scurge prin găurile de mari dimensiuni.

Fii creativ… Ce să tipărim?

Să te ajutăm în alegere?

Descarcă catalogul, descoperă posibilitățile!

Cu ocazia cumpărării / vânzării plasei pentru protecție fonică / plasei pentru transmiterea sunetului te informăm și cu privire la condițiile de garanție.

Fișier PDF atașat

Plasă pentru protecție fonică

Descărcare (1 MB)
Background Image
Background Image
Proiectele noastre de soluții de tehnologie de teatru
Centru de congrese Balatonfüred - Proiectare și execuție de technologie de scenă completă

Orașul Balatonfüred se poate bucura de un nou centru de congrese adaptat celor patru anotimpuri; în timpul realizării centrului de congrese ne-am ocupat de întreaga etapă de proiectare și execuție de technologie de scenă.

Detalii despre proiect
Madame Tussauds Budapest - Cortine pentru instalații

Atracția capitalei va cuprinde 51 de figuri de ceară realiste ale unor celebrități internaționale și maghiare; vizitatorii se vor întâlni, cu 17 celebrități maghiare. Am fost solicitați să contribuim la realizarea instalațiilor pentru figuri; a t...

Detalii despre proiect
Background Image