Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!
Background Image Left Side
Background Image Right Side
Back Icon
Textile de scenă

Plasă pentru protecție fonică

Profită de fiecare interfață sponsorizată și păstrează calitatea sunetului!

Background Image
Plasă pentru protecție fonică

Plasele noastre pentru protecție fonică / de transmisie a sunetului dispun de certificat privind transmisia sunetului, acceptate de toți producătorii de difuzoare!

Pe lângă faptul că materialele certificate, dezvoltate în acest sens, permit trecerea sunetelor din difuzoare, cu excepția plaselor recomandate pentru exterior, sunt realizate din materiale rezistente UV.

Aceste plase de transmitere a sunetului pot fi montate rapid și sunt ușor de curățat, putând fi confecționate în atelierul nostru de croitorie după preferințele tale.

Dispunem și de plase de acoperire pentru scene, rezistente UV și la foc clasa B1, care se pretează foarte bine la nevoile individuale în domeniul construcției de scene și tehnica evenimentelor.

Pe plasele pentru protecție fonică putem tipări la o calitate excelentă

Cu ajutorul tehnologiei de tipărire specială putem imprima pe aceste plase, fapt nu chiar atât de simplu, deoarece vopseaua se scurge prin găurile de mari dimensiuni.

Fii creativ… Ce să tipărim?

Să te ajutăm în alegere?

Descarcă catalogul, descoperă posibilitățile!

Cu ocazia cumpărării / vânzării plasei pentru protecție fonică / plasei pentru transmiterea sunetului te informăm și cu privire la condițiile de garanție.

Fișier PDF atașat

Plasă pentru protecție fonică

Descărcare (1 MB)
Background Image
Background Image
Proiectele noastre de soluții de tehnologie de teatru
Perdele Molton și greenbox în studioul BETON FOTO&VIDEO

La comanda partenerului, studioul BETON FOTO&VIDEO urma să fie prevăzut cu perdele a căror deplasare asigura îndeplinirea mai multor funcții în cadrul studiului: să fie adecvate pentru sarcini de filmare, dar și de ședințe foto.

Detalii despre proiect
FINA 2022 – Montarea perdelelor de întunecare în locațiile campionatului mondial de natație și polo pe apă

Campionatul mondial de natație din 2022 a avut loc în perioada 17 iunie - 3 iulie, fiind organizat de Federația internațională de natație (FINA) și Federația maghiară de natație, la Budapesta, Debrecen, Sopron și Szeged. În cele două locații din u...

Detalii despre proiect
Background Image