Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!

Materialul Blackout

Materialul Blackout; draperia blackout de blocare a luminii este soluția optimă pentru blocarea totală a luminii în orice mediu!

Materialul Blackout

Să fie întuneric beznă!

Materialele pentru draperiile de blocare a luminii nu sunt oferite doar pentru scene, ci și pentru săli de spectacole, hoteluri și centre de conferințe.

Materialele de draperii de tip blackout sunt ideale pe timp de vară, protejând foarte bine împotriva razelor solare, având în același timp și funcție de reglaj termic.

Căldura este blocată între fereastră și draperia din material blackout. Astfel, mai ales în spațiile publice și în sălile de spectacol, temperatura poate fi redusă semnificativ în lunile de vară.

Deplasarea draperiilor de blocare a luminii poate fi realizată cu ajutorul sistemelor de șine pentru teatru

Tipuri de operare:

  • Operare manuală
  • Operare manuală cu frânghii
  • Operare electrică
Tehnologie teatru și scenă
Materialul Blackout

Culori excelente și colecție pentru interior

Materialele blackout sunt disponibile în peste 30 de culori cu blocare completă a luminii, la o lățime unică de 300 centimetri, în variantă antifoc.

Aceste materiale textile se regăsesc în cele mai variate locuri: ca draperii de blocare a luminii în piese de teatru populare până la amfiteatre medicale și biblioteci.

Pentru echiparea cu draperii a sălilor de prezentare și expoziție poate fi folosită întreaga colecție de materiale Gerriets[1]!

Descarcă catalogul, descoperă posibilitățile!

Cu ocazia cumpărării / vânzării de material blackout; draperie de blocare a luminii te informăm și cu privire la condițiile de garanție.

Materialul de blocare a luminii este cusut la dimensiunile cerute în atelierul nostru de croitorie.

Dorești să afli mai multe despre materialele noastre blackout?

Execuție antifoc, se poate utiliza în siguranță!

Printre materialele noastre blackout există și variante „CS”, material rezistent la foc, deci nu necesită tratament cu soluție de ignifugare anual.


Gerriets [1] este o companie în creștere, cu filiale și distribuitori în 19 țări. De la înființarea sa în 1946, Gerriets a devenit o companie specializată pentru nevoile scenelor, evenimentelor și expozițiilor.

Activitățile sale acoperă toate domeniile: producția de draperii, perdele și textile scenice, textile de lățime mare, textile orizontale, textile decorative, materiale de scenă din catifea, materiale pentru efecte speciale, echipamente de scenă, cum ar fi sistemele de șine pentru cortină.

Fișier PDF atașat

Materialul Blackout

Descărcare (4.1 MB)
Proiectele noastre legate de tehnologia de teatru și de scenă
Centru de congrese Balatonfüred - Proiectare și execuție de technologie de scenă completă

Orașul Balatonfüred se poate bucura de un nou centru de congrese adaptat celor patru anotimpuri; în timpul realizării centrului de congrese ne-am ocupat de întreaga etapă de proiectare și execuție de technologie de scenă.

Detalii despre proiect
Madame Tussauds Budapest - Cortine pentru instalații

Atracția capitalei va cuprinde 51 de figuri de ceară realiste ale unor celebrități internaționale și maghiare; vizitatorii se vor întâlni, cu 17 celebrități maghiare. Am fost solicitați să contribuim la realizarea instalațiilor pentru figuri; a t...

Detalii despre proiect