Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!
Background Image Left Side
Background Image Right Side
Back Icon
Textile de scenă

Materialul Blackout

Materialul Blackout; draperia blackout de blocare a luminii este soluția optimă pentru blocarea totală a luminii în orice mediu!

Background Image
Materialul Blackout

Să fie întuneric beznă!

Materialele pentru draperiile de blocare a luminii nu sunt oferite doar pentru scene, ci și pentru săli de spectacole, hoteluri și centre de conferințe.

Materialele de draperii de tip blackout sunt ideale pe timp de vară, protejând foarte bine împotriva razelor solare, având în același timp și funcție de reglaj termic.

Căldura este blocată între fereastră și draperia din material blackout. Astfel, mai ales în spațiile publice și în sălile de spectacol, temperatura poate fi redusă semnificativ în lunile de vară.

Deplasarea draperiilor de blocare a luminii poate fi realizată cu ajutorul sistemelor de șine pentru teatru

Tipuri de operare:

  • Operare manuală
  • Operare manuală cu frânghii
  • Operare electrică

Culori excelente și colecție pentru interior

Materialele blackout sunt disponibile în peste 30 de culori cu blocare completă a luminii, la o lățime unică de 300 centimetri, în variantă antifoc.

Aceste materiale textile se regăsesc în cele mai variate locuri: ca draperii de blocare a luminii în piese de teatru populare până la amfiteatre medicale și biblioteci.

Pentru echiparea cu draperii a sălilor de prezentare și expoziție poate fi folosită întreaga colecție de materiale Gerriets[1]!

Descarcă catalogul, descoperă posibilitățile!

Cu ocazia cumpărării / vânzării de material blackout; draperie de blocare a luminii te informăm și cu privire la condițiile de garanție.

Materialul de blocare a luminii este cusut la dimensiunile cerute în atelierul nostru de croitorie.

Dorești să afli mai multe despre materialele noastre blackout?

Execuție antifoc, se poate utiliza în siguranță!

Printre materialele noastre blackout există și variante „CS”, material rezistent la foc, deci nu necesită tratament cu soluție de ignifugare anual.


Gerriets [1] este o companie în creștere, cu filiale și distribuitori în 19 țări. De la înființarea sa în 1946, Gerriets a devenit o companie specializată pentru nevoile scenelor, evenimentelor și expozițiilor.

Activitățile sale acoperă toate domeniile: producția de draperii, perdele și textile scenice, textile de lățime mare, textile orizontale, textile decorative, materiale de scenă din catifea, materiale pentru efecte speciale, echipamente de scenă, cum ar fi sistemele de șine pentru cortină.

Fișier PDF atașat

Materialul Blackout

Descărcare (4.1 MB)
Background Image
Background Image
Proiectele noastre de soluții de tehnologie de teatru
Perdele Molton și greenbox în studioul BETON FOTO&VIDEO

La comanda partenerului, studioul BETON FOTO&VIDEO urma să fie prevăzut cu perdele a căror deplasare asigura îndeplinirea mai multor funcții în cadrul studiului: să fie adecvate pentru sarcini de filmare, dar și de ședințe foto.

Detalii despre proiect
FINA 2022 – Montarea perdelelor de întunecare în locațiile campionatului mondial de natație și polo pe apă

Campionatul mondial de natație din 2022 a avut loc în perioada 17 iunie - 3 iulie, fiind organizat de Federația internațională de natație (FINA) și Federația maghiară de natație, la Budapesta, Debrecen, Sopron și Szeged. În cele două locații din u...

Detalii despre proiect
Background Image