Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!
Background Image Left Side
Background Image Right Side
Back Icon Textile de scenă

Materialul Blackout

Materialul Blackout; perdeaua blackout de blocare a luminii este soluția optimă pentru blocarea totală a luminii în orice mediu!

Background Image
Materialul Blackout

Să fie întuneric total!

Nu numai pentru întunecarea scenei, oferim, de asemenea, perdele de blocare a luminii pentru auditoriu, hoteluri și centre de conferințe.

Draperiile tip blackout sunt ideale pe timp de vară, protejând foarte bine împotriva razelor solare, având în același timp și funcție de reglaj termic.

Căldura este blocată între fereastră și draperie. Astfel, mai ales în spațiile comune și în sălile de spectacol, temperatura poate fi redusă semnificativ în lunile de vară.

De asemenea, poți alege din întreaga colecție Gerriets [1] pentru perdelele din showroom-uri și săli de expoziție!

Culori puternice și o colecție prietenoasă pentru interior

Țesăturile noastre blackout sunt disponibile în peste 30 de culori cu blocarea completă a luminii, într-un design unic de 300 cm lățime de bază, fără lanț.

Aceste textile pot fi găsite într-o mare varietate de locuri, de la piese de teatru populare la săli de lectură medicale și până la perdele de întunecare în biblioteci.

Descarcă catalogul, descoperă posibilitățile!

Când cumpărăm / vindem material de blackout; perdele de blackout, te vom informa și despre condițiile de garanție.

Vom coase țesătura în funcție de cererea ta în croitoria noastră.

Dorești să afli mai multe despre materialele noastre de blackout?

Gerriets este o companie în creștere, cu filiale și distribuitori în 19 țări. De la înființarea sa în 1946, Gerriets a devenit o companie specializată pentru nevoile scenelor, evenimentelor și expozițiilor.

Activitățile sale acoperă toate domeniile: producția de perdele, draperii și textile scenice, textile de lățime mare, textile orizontale, textile decorative, catifele de scenă, materiale pentru efecte speciale, echipamente de scenă, cum ar fi sistemele de șine de cortină.

Fișier PDF atașat

Materialul Blackout

Descărcare (4.1 MB)
Background Image
Background Image
Proiectele noastre de soluții de tehnologie de teatru
FINA 2022 – Montarea perdelelor de întunecare în locațiile campionatului mondial de natație și polo pe apă

Campionatul mondial de natație din 2022 a avut loc în perioada 17 iunie - 3 iulie, fiind organizat de Federația internațională de natație (FINA) și Federația maghiară de natație, la Budapesta, Debrecen, Sopron și Szeged. În cele două locații din u...

Detalii despre proiect
Opera Maghiară de Stat – Cortină scenică  laminată cu pictură pe pânză

Sarcina a fost laminarea unei pânze pictate manual, pânză realizată în atelierul instituției, pe cortina din fața scenei cu ocazia renovării generale a Operei Maghiare de Stat.

Detalii despre proiect
Background Image