Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!
Background Image Right Side

Materiale de efect scenic

Pe scenă se întâmplă adesea să fie necesare apariții speciale, unice, obținute cu ușurință cu ajutorul materialelor noastre de efect!

Background Image
Materiale de efect scenic

Materiale de efect scenic pot fi folosite la obținerea unor spații care să evoce moda din secole trecute sau chiar a anilor 1980, printr-o atmosferă retro!

Cu aceste materiale speciale Gerriets[1] nu există piedici, pur și simplu nu există imposibilul.

Materialele noastre cu luminozitate mare, sau structură specială pe lângă faptul că sunt antifoc de clasa B1 - spre deosebire de materialele altor furnizori - sunt disponibile în lățimi de până la 300 de centimetri.

  • Un astfel de material este, de exemplu, materialul MIRAGE, care, datorită structurii fantastice, formează o suprafață specială.
  • Textilele denumite OPAL și GRANAT asigură realizarea unor suprafețe de pereți spectaculoase, sau chiar a unor încăperi din draperii.
  • Materialul nostru special duvetyn[2], STARDUST, afișează cu eleganță chiar și un cer înstelat, cu ajutorul unor efecte luminoase corespunzătoare.
  • Materialul CONTRA, cu structură unică, lasă imaginația să zburde.

Descarcă catalogul, descoperă posibilitățile!

Cu ocazia cumpărării / vânzării materialului de efect scenic, te informăm și cu privire la condițiile de garanție.

Materialul antifoc este disponibil la metru sau cusut la dimensiuni personalizate.

Dorești să afli mai multe despre materialele de efect scenic?

În mediul teatral, materialul duvetyn este foarte des folosit

  • Pentru amortizarea sunetelor: Datorită texturii groase, draperiile duvetyn sunt excelente pentru amortizarea zgomotelor, reducând zgomotele deranjante și ecourile de pe scenă sau sala de cinematograf.
  • Pentru întunecare: Datorită densității și grosimii materialului duvetyn, dispune de caracteristici excelente de blocare a luminii. Astfel, permite reglarea cu ușurință a vizibilității imaginii cu ajutorul draperiilor duvetyn în teatre sau săli de cinema.
  • Pentru spectaculozitate: Datorită apariției de înaltă calitate a materialului duvetyn, se folosește frecvent la obținerea unor efecte spectaculoase.

Gerriets [1] este o companie în creștere, cu filiale și distribuitori în 19 țări. De la înființarea sa în 1946, Gerriets a devenit o companie specializată pentru nevoile scenelor, evenimentelor și expozițiilor.

Activitățile sale acoperă toate domeniile: producția de perdele, draperii și textile scenice, textile de lățime mare, textile orizontale, textile decorative, materiale de scenă din catifea, materiale pentru efecte speciale, echipamente de scenă, cum ar fi sistemele de șine pentru cortină.

[2] duvetyn: Draperiile duvetyn, realizate din fibre naturale sau artificiale se adaptează excelent la orice stil. Datorită texturii groase, draperiile duvetyn blochează excelent luminile și sunetele puternice, fiind totodată rezistente și ușor de curățat.

Fișier PDF atașat

Materiale de efect scenic

Descărcare (4.6 MB)
Background Image
Background Image
Proiectele noastre legate de tehnologia de teatru și de scenă
Centru de congrese Balatonfüred - Proiectare și execuție de technologie de scenă completă

Orașul Balatonfüred se poate bucura de un nou centru de congrese adaptat celor patru anotimpuri; în timpul realizării centrului de congrese ne-am ocupat de întreaga etapă de proiectare și execuție de technologie de scenă.

Detalii despre proiect
Madame Tussauds Budapest - Cortine pentru instalații

Atracția capitalei va cuprinde 51 de figuri de ceară realiste ale unor celebrități internaționale și maghiare; vizitatorii se vor întâlni, cu 17 celebrități maghiare. Am fost solicitați să contribuim la realizarea instalațiilor pentru figuri; a t...

Detalii despre proiect
Background Image