Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!
Background Image Right Side

Sisteme de șine pentru teatru

Prin utilizarea sistemelor de șine facilităm deplasarea pe orizontală a elementelor de pe scenă!

Background Image
Sisteme de șine pentru teatru

Împărțirea, deconectarea, acoperirea spațiului, mutarea decorurilor

În oferta noastră, diversele tipuri de sisteme figurează după domeniul de utilizare: indiferent că vorbim de perdele pentru teatru, sau sisteme de șine [1]Gerriets, necesare la mutarea unor elemente de decor chiar și de mare greutate.

Rolele prevăzute cu rulmenți profesionali ai sistemului de șine asigură o deplasare silențioasă chiar și în cazul operării în timpul spectacolului.

Tipuri de sisteme de șine pentru teatru / sisteme de deplasare a cortinei

  • Operare manuală
  • Operare manuală cu frânghii
  • Operare electrică

Sistemul de șine pentru teatru / sistemul de deplasare a cortinei este considerat un instrument de fabricație unică

Înainte de execuție realizăm o analiză exactă a nevoilor, respectiv o verificare la fața locului. Durata de execuție a sistemului de șine pentru teatru / sistemului de deplasare a cortinei este de 2-5 zile, în funcție de complexitate.

Dorești să afli mai multe despre a sistemele de șine?

Sistemele de fixare polivalente asigură oportunități largi pentru cele mai diverse necesități. Sistemele de șine sunt capabile să deplaseze chiar și perdele și decorurile cu greutate mare.

Aproape toate tipurile de șine sunt adecvate pentru deplasarea electrică.


[1] Gerriets este o companie în creștere, cu filiale și distribuitori în 19 țări. De la înființarea sa în 1946, Gerriets a devenit o companie specializată pentru nevoile scenelor, evenimentelor și expozițiilor.

Activitățile sale acoperă toate domeniile: producția de perdele, draperii și textile scenice, textile de lățime mare, textile orizontale, textile decorative, catifele de scenă, materiale pentru efecte speciale, echipamente de scenă, cum ar fi sistemele de șine de cortină.

Fișier PDF atașat

Sisteme de șine pentru teatru

Descărcare (8.3 MB)
Background Image
Background Image
Proiectele noastre legate de tehnologia de teatru și de scenă
Centru de congrese Balatonfüred - Proiectare și execuție de technologie de scenă completă

Orașul Balatonfüred se poate bucura de un nou centru de congrese adaptat celor patru anotimpuri; în timpul realizării centrului de congrese ne-am ocupat de întreaga etapă de proiectare și execuție de technologie de scenă.

Detalii despre proiect
Madame Tussauds Budapest - Cortine pentru instalații

Atracția capitalei va cuprinde 51 de figuri de ceară realiste ale unor celebrități internaționale și maghiare; vizitatorii se vor întâlni, cu 17 celebrități maghiare. Am fost solicitați să contribuim la realizarea instalațiilor pentru figuri; a t...

Detalii despre proiect
Background Image