Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!

Tehnologie teatru și scenă

Visăm, proiectăm, construim și facem să funcționeze spațiile teatrale.

Lăsăm loc imaginației, soluțiilor inedite! Construim scene, mișcăm, rotim - facem ca imaginația regizorului să devină tangibilă în spațiu și timp!
Proiectarea și executarea ingineriei părții inferioare și superioare a scenei
Servicii tehnologice de teatru
Distribuția textilelor de scenă
Coaserea materialelor de teatru și de scenă
Tehnologie teatru și scenă 001

Noi aducem visele la viață prin proiectarea și construirea unor sisteme de manipulare unice.

Soluționăm proiectarea și construcția de dispozitive de deplasare a cortinei, sisteme de poduri de aluminiu, dispozitive de tragere a punctelor, dispozitive de deplasare a decorurilor.

Tehnologie teatru și scenă 002

Avem o experiență vastă în proiectarea, fabricarea și implementarea gamei complete de inginerie pentru partea inferioară și superioară a scenei, tehnologie de teatru / tehnologie de scenă, precum și în coaserea și finisarea textilelor de scenă.

Tehnologie teatru și scenă 003

Proiectarea și construcția de utilaje și echipamente personalizate pentru teatru și tehnologie de scenă, distribuția de textile de scenă, precum și proiectarea, construcția și operarea spațiilor de teatru sunt adaptate la ideile și specificațiile tale!

Să lucrăm împreună la planurile tale!

Cunoști echipa noastră?

Suntem o echipă transgenerațională de oameni dedicați, unde ideile nativilor digitali inovatori sunt completate de experiența și abilitățile de design ale vulpilor bătrâne!

Facem lumea să se distreze excelent, iar noi rămănem neobservați în backstage!

Mai multe despre noi
Cei care deja au avut încredere în noi
Herend
Budapest
WUG
Shopmark
Mediamarkt
Hexagon
Opera
Hungexpo
Vig
Budapest
MTK
MTK
Diófa
Dm
Magic
Magyar
BME
Etele
Publimont
Újpest
Allee
Dreiv
Sepsi
20
Budapest
Feelgood
Margit
Szigligeti
Tóth
Verbis
generali
radio_gaga
madame_tussauds
Stiftung
Ludwig
Ultimele noastre proiecte
Centru de congrese Balatonfüred - Proiectare și execuție de technologie de scenă completă

Orașul Balatonfüred se poate bucura de un nou centru de congrese adaptat celor patru anotimpuri; în timpul realizării centrului de congrese ne-am ocupat de întreaga etapă de proiectare și execuție de technologie de scenă.

Detalii despre proiect
Madame Tussauds Budapest - Cortine pentru instalații

Atracția capitalei va cuprinde 51 de figuri de ceară realiste ale unor celebrități internaționale și maghiare; vizitatorii se vor întâlni, cu 17 celebrități maghiare. Am fost solicitați să contribuim la realizarea instalațiilor pentru figuri; a t...

Detalii despre proiect
Alte divizii ale companiei noastre
Tehnologia evenimentelor
Realizăm concepte audio și vizuale pentru emisiuni de televiziune, concerte, muzică și evenimente sportive! Construim scene pentru vedete rock, DJ-uri și te poți baza pe noi și pentru conferințe de înaltă clasă sau chiar pentru o petrecere corporatistă de calitate!
Deschidere divizie
Tehnologie sportivă
Realizăm ideile tale vizuale și sonore pentru cronometrarea și statistica evenimentelor sportive! Creăm zone de joc și zone pentru oaspeți, ideale pentru o echipă armonioasă cu tribune mobile, scaune din piele sport personalizate, sisteme de bănci și huse.
Deschidere divizie
Soluții de inginerie de sisteme
Realizăm integrarea în sistem a dispozitivelor audio și video! Suntem implicați în proiectarea, implementarea și operarea de servicii de semnalizare digitală (Digital Signage) pentru afișarea de conținut video, imagini digitale, semnalizare, grafică, fluxuri media, sunet, lumină și alte efecte.
Deschidere divizie
Inginerie mecanică și proiectare
Cu ajutorul echipamentelor noastre personalizate, concepute ca soluție la nevoile tale, îți reproiectăm opțiunile! Oferim instrumente speciale și personalizate în lumea mobilității, fie că este un proiect guvernamental, un proiect pentru o companie mare sau o investiție mică în sectorul IMM-urilor. Proiectarea și execuția echipamentelor mecanice sunt pasiunea noastră.
Deschidere divizie