Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!

Soluții de tehnologie sportivă

Realizăm ideile tale vizuale și sonore pentru cronometrarea și statistica evenimentelor sportive!

Creăm zone de joc și zone pentru oaspeți, ideale pentru o echipă armonioasă cu tribune mobile, scaune din piele sport personalizate, sisteme de bănci și huse.
Închirieri și operare perimetre LED
Vânzare software și tabele de marcaj
Producția de scaune și acoperiri sport individuale
Executare sisteme de tribune motorizate și acționate manual
Construim sisteme audiovizuale complete pentru stadioane și săli de sport, adaptate la nevoile celor mai exigente evenimente de handbal, hochei, fotbal și sporturi de top.Proiectăm o gamă largă de efecte de iluminat programate și creăm o atmosferă în care te simți ca acasă.

Construim sisteme audiovizuale complete pentru stadioane și săli de sport, adaptate la nevoile celor mai exigente evenimente de handbal, hochei, fotbal și sporturi de top.

Proiectăm o gamă largă de efecte de iluminat programate și creăm o atmosferă în care te simți ca acasă.

Avem o experiență vastă în operarea de locații fixe și în proiectarea de echipamente sportive personalizate. Poți conta pe noi chiar și pentru a realiza scaune sport din piele cusute manual și sisteme de huse asortate!

Avem o experiență vastă în operarea de locații fixe și în proiectarea de echipamente sportive personalizate. Poți conta pe noi chiar și pentru a realiza scaune sport din piele cusute manual și sisteme de huse asortate!

Vânzarea, închirierea, instalarea și operarea echipamentelor sportive (afișe LED, perimetre LED, software pentru tabela de marcaj, tabele de marcaj LED, iluminat, sonorizare, tribune, scaune sportive și bănci de rezerve) sunt adaptate nevoilor tale.Haide să lucrăm împreună la planurile tale!

Vânzarea, închirierea, instalarea și operarea echipamentelor sportive (afișe LED, perimetre LED, software pentru tabela de marcaj, tabele de marcaj LED, iluminat, sonorizare, tribune, scaune sportive și bănci de rezerve) sunt adaptate nevoilor tale.

Haide să lucrăm împreună la planurile tale!

Cunoști echipa noastră?

Suntem o echipă transgenerațională de oameni dedicați, unde ideile nativilor digitali inovatori sunt completate de experiența și abilitățile de design ale vulpilor bătrâne!

Facem lumea să se distreze excelent, iar noi rămănem neobservați în backstage!

Mai multe despre noi
Cei care deja au avut încredere în noi
Herend
Budapest Fina World Championships
WUG
Shopmark
Mediamarkt
Hexagon
Opera
Hungexpo
Vig
Budapest Honvéd
MTK Budapest
MTK Budapest
Diófa Ingatlankezelő
DM
Magic Tools
Magyar Vízilabda Szövetség
BME Motorsport
Etele Plaza
Publimont Kft.
Újpest
Allee
Dreiv
Sepsi
Background Image
Ultimele noastre proiecte
Noul stadion Hidegkuti Nándor: Proiectare și implementare - tabelă de marcaj ecran cu LED-uri, operarea echipamentelor LED perimetru și Sistem Digital Signage

În 2016 stadionul a fost complet renovat și am fost însărcinați cu instalarea a două tabele de marcaj ecran cu LED-uri. După ce lucrările de construcțieau fost finalizate, avem sarcina suplimentară și permanentă nu numai de a operarea echipamente...

Detalii despre proiect
FINA 2022 – Sisteme de Tabelă de marcaj cu LED-uri și perimetru LED la evenimentele campionatului mondial de natație și polo pe apă

Campionatul mondial de natație din 2022 a avut loc în perioada 17 iunie - 3 iulie, fiind organizat de Federația internațională de natație (FINA) și Federația maghiară de natație, la Budapesta, Debrecen, Sopron și Szeged. În trei din cele patru loc...

Detalii despre proiect
Background Image
Alte divizii ale companiei noastre
Soluții tehnologice pentru evenimente
Soluții tehnologice pentru evenimente
Realizăm concepte audio și vizuale pentru emisiuni de televiziune, concerte, muzică și evenimente sportive! Construim scene pentru vedete rock, DJ-uri și te poți baza pe noi și pentru conferințe de înaltă clasă sau chiar pentru o petrecere corporatistă de calitate!
Deschidere divizie
Soluții pentru tehnologia de teatru
Soluții pentru tehnologia de teatru
Visăm, proiectăm, construim și facem să funcționeze spațiile teatrale. Lăsăm loc imaginației, soluțiilor inedite! Construim scene, mișcăm, rotim - facem ca imaginația regizorului să devină tangibilă în spațiu și timp!
Deschidere divizie
Soluții de inginerie de sisteme
Soluții de inginerie de sisteme
Realizăm integrarea în sistem a dispozitivelor audio și video! Suntem implicați în proiectarea, implementarea și operarea de servicii de semnalizare digitală (Digital Signage) pentru afișarea de conținut video, imagini digitale, semnalizare, grafică, fluxuri media, sunet, lumină și alte efecte.
Deschidere divizie
Soluții mecanice
Soluții mecanice
Cu ajutorul echipamentelor noastre personalizate, concepute ca soluție la nevoile tale, îți reproiectăm opțiunile! Oferim instrumente speciale și personalizate în lumea mobilității, fie că este un proiect guvernamental, un proiect pentru o companie mare sau o investiție mică în sectorul IMM-urilor.
Deschidere divizie