Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!
Background Image Left Side
Background Image Right Side
Back Icon Textile de scenă

Perdele acustice

Perdelele și țesăturile acustice sunt soluția ideală pentru a optimiza imaginea sonoră!

Background Image
Perdele acustice

Colecția noastră specială de perdele acustice include textile dezvoltate de ingineri acustici!

Cu gama de textile Gerriets [1] putem rezolva o mare parte din problemele acustice. Fie că este vorba de amplificare a sunetului, atenuarea ecoului, compartimentarea birourilor cu un singur spațiu, putem sugera o soluție pentru aproape orice activitate "zgomotoasă"!

Știai că poți crea chiar și o cameră separată pentru o sală de ședințe cu sistemul nostru de perdele dedicat?

Perdelele acustice sunt soluția ideală pentru separarea acustică și fizică.

Optimizează acustica

Pentru a atinge nivelul ideal de inteligibilitate a textului transmis de pe scenă către public, sunt necesare suprafețe reflectorizante adecvate. Din acest motiv, *Gerriets a dezvoltat cu zeci de ani în urmă textile care reflectă sunetul, care de atunci au fost folosite cu succes în multe proiecte.

Pentru a crea o suprafață reflectorizantă mobilă cu o distribuție optimă a sunetului, aceste materiale pot fi utilizate într-o gamă largă de situații!

Descarcă catalogul, descoperă posibilitățile!

La cumpărarea / vânzarea perdelelor acustice (materiale textile de izolare fonică, de absorbție a sunetului), te vom informa și despre condițiile de garanție.

Țesătura poate fi achiziționată la metru sau cusută la dimensiune.

Dorești să afli mai multe despre textilele acustice?

Dacă vrei să schimbi acustica sălii de spectacole, trebuie să folosești materiale special dezvoltate al căror scop principal este de a absorbi sunetul / reduce zgomotul!

Pentru a crea un mecanism și un efect de absorbție a sunetului, în materialul textil sunt creați pori țesuți care convertesc energia cinetică a aerului, reducând intensitatea sunetului.

Suprafețele mari pot fi proiectate pentru a avea o capacitate mare de absorbție a sunetului, astfel încât reverberația din încăpere poate fi redusă cu un efort și costuri relativ mici.

Îmbunătățește inteligibilitatea discursului și este recomandat în special pentru alocuțiuni și concerte amplificate electronic!

Pentru concerte clasice, operă sau muzică sacră, cu toate acestea, sălile cu timpi de reverberație semnificativ mai lungi sunt mai de dorit. Textilele care absorb sunetul sunt adesea folosite în teatrele de operă și în sălile de concerte pentru a adapta încăperea la spectacolele specifice.

Cum ai dori să schimbi acustica?

Suntem bucuroși să te ajutăm să găsești soluția ideală!


[1] Gerriets este o companie în creștere, cu filiale și distribuitori în 19 țări. De la înființarea sa în 1946, Gerriets a devenit o companie specializată pentru nevoile scenelor, evenimentelor și expozițiilor.

Activitățile sale acoperă toate domeniile: producția de perdele, draperii și textile scenice, textile de lățime mare, textile orizontale, textile decorative, catifele de scenă, materiale pentru efecte speciale, echipamente de scenă, cum ar fi sistemele de șine de cortină.

Fișier PDF atașat

Perdele acustice

Descărcare (6.9 MB)
Background Image
Background Image
Proiectele noastre de soluții de tehnologie de teatru
FINA 2022 – Montarea perdelelor de întunecare în locațiile campionatului mondial de natație și polo pe apă

Campionatul mondial de natație din 2022 a avut loc în perioada 17 iunie - 3 iulie, fiind organizat de Federația internațională de natație (FINA) și Federația maghiară de natație, la Budapesta, Debrecen, Sopron și Szeged. În cele două locații din u...

Detalii despre proiect
Opera Maghiară de Stat – Cortină scenică  laminată cu pictură pe pânză

Sarcina a fost laminarea unei pânze pictate manual, pânză realizată în atelierul instituției, pe cortina din fața scenei cu ocazia renovării generale a Operei Maghiare de Stat.

Detalii despre proiect
Background Image