Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!
Background Image Right Side

Elemente mobile de scenă

Transformă orice suprafață plană a podelei într-o paletă de culori, în interior sau în exterior!

Elementele scenei mobile pot fi asamblate în câteva secunde chiar și fără scule speciale!

Elementele noastre de scenă sunt disponibile în două tipuri: cu picioare pot fi înfipte în pământ, respectiv de tip foarfecă.

Scena mobilă cu picioare înfipte în podea NIVOflex poate fi comandată fie cu înălțimea dorită, fie cu picioare telescopice. Respectiv în scopul întreținerii și reparării cu ușurință fiecare element al său poate fi schimbat și comandat ulterior.

Dimensiunea elementelor de scenă: 2 metri x 1 metru; 1 metru x 1 metru

Elementele de scenă mobilă de tip Schnakenberg[1] NIVOflex[2] sunt disponibile și în dimensiuni speciale pe baza cererilor individuale!

Avantajele scenei mobile

 • Dispune de acreditare pentru utilizare statică, respectiv TÜV.
 • Capacitate portantă corespunzătoare: 750 kg/m²
 • Disponibilă în variante de interior și exterior.
 • Montare și demontare rapidă.
 • Transport ușor.
 • Greutate proprie redusă.
 • Garanție.
 • Toate elementele pot fi comandate și schimbate independent în vederea reparației.
Cât de înaltă ar trebui să fie?

Pentru NIVOflex Light, NIVOflex Event și NIVOflex Multi îți putem oferi diferite tipuri de picioare la înălțimea pe care o specifici.

Poți alege între tubul neted/ piciorul fix sau piciorul telescopic reglabil. Sunt disponibile tălpi de cauciuc și de plastic pentru toate tipurile de picioare.

Accesorii practice!

Datorită profilului multifuncțional scenele noastre pot fi completate cu diferite elemente: le putem livra cu fuste, lambriuri de lemn speciale, balustrade de protecție, sau chiar și scări.

De regulă, livrăm scenele acoperite cu placă de furnir de 22 mm. Pot fi comandate și cu înveliș rezistent la apă pentru uz exterior.

Tehnologie teatru și scenă
Elemente mobile de scenă

Operare și întreținere în condiții de siguranță

În momentul vânzării, le transmitem colegilor operatori toate cunoștințele necesare pentru o exploatare sigură.

Mai departe, la vânzarea/ achiziționarea elementului de scenă mobilă, te informăm și despre condițiile de garanție și întreținerea periodică necesară a dispozitivului.

În fiecare caz, vom elabora o ofertă de preţ individuală.

În timpul consultării şi al procesului de planificare atentă, vom lua în considerare cantitatea, tipul şi dimensiunea elementelor de scenă mobilă pe care doriţi să le achiziţionaţi. Preţul optim se va baza pe conceptul dumneavoastră.

Oferta de preţ include costul total al investiției.

Descărcați catalogul, descoperiți posibilitățile!

Dorești să afli mai multe despre scenele mobile?

Cu platformele NIVOflex cu picior de foarfecă Airstage încastrate în placă, acestea sunt întotdeauna "la îndemână". Nu au nevoie de depozitare, nu trebuie să fie transportate dintr-un loc în altul.

Platformele pot fi ajustate la diferite înălțimi. Platformele NIVOflex Airstage pot fi ridicate cu ajutorul unui mâner în T / cheie. Partea superioară a platoului are un sistem de blocare cu baionetă care poate fi deschis prin rotirea mânerului în T. La deschidere, înălțimea platformei poate fi modificată prin tragerea sau împingerea manetei. Ridicarea este asistată de arcuri cu gaz încorporate în elementele foarfecelui. Mecanismul de precizie asigură o ajustare sigură și ușoară a înălțimii; disponibil în 20 sau 16 2/3 cm.

Înălțimea totală a structurii este de numai 20 de centimetri, astfel încât poate fi montată ulterior în majoritatea dalelor. Este asamblat cu îmbinări cu șuruburi, astfel încât întreținerea și reparațiile sunt mult simplificate, deoarece toate piesele pot fi înlocuite separat. Profilul multifuncțional permite adăugarea de diferite elemente pentru a completa scena: fuste, panouri speciale din lemn, balustrade sau chiar scări.

NIVOflex Eveniment / date tehnice:

 • Dimensiuni: 200x100 cm;
 • Încărcătură utilă: 750 kg/m²;
 • Încărcare de testare: 1237 kg/m²;
 • Testat TÜV: 1,65 ori siguranță în conformitate cu DIN 15921;
 • Înălțime structurală: 100 cm, în funcție de echipament chiar mai mare;
 • Înălțime de depozitare: 9 cm;
 • Placă de susținere: 22 mm;
 • Greutate: aprox. 33 kg

[1] Producătorul de scene mobile SCHNAKENBERG a fost fondat în 1877 și a crescut de la începuturi umile pentru a deveni un producător de top al tehnologiei scenelor mobile, oferind un impuls fundamental pentru dezvoltarea tehnologiei teatrale cu ideile sale inovatoare.

Astăzi, Bühnenbau Schnakenberg este lider global în diverse domenii de produse din domeniul tehnologiei de scenă și teatru și are, de asemenea, una dintre cele mai puternice organizații de parteneri de vânzări din industrie.

[2] Platformele NIVOflex sunt certificate GS, cel mai înalt test de siguranță! Toate platformele de scenă NIVOflex sunt fabricate în atelierul nostru certificat din Wuppertal. A fost testat de TÜV Thuringia în conformitate cu DIN 15921 cu un factor de siguranță de 1,65 și este compatibil cu toate sistemele de platformă standard.

Fișier PDF atașat

Elemente mobile de scenă

Descărcare (6.1 MB)
Background Image
Background Image
Proiectele noastre legate de tehnologia de teatru și de scenă
Centru de congrese Balatonfüred - Proiectare și execuție de technologie de scenă completă

Orașul Balatonfüred se poate bucura de un nou centru de congrese adaptat celor patru anotimpuri; în timpul realizării centrului de congrese ne-am ocupat de întreaga etapă de proiectare și execuție de technologie de scenă.

Detalii despre proiect
Madame Tussauds Budapest - Cortine pentru instalații

Atracția capitalei va cuprinde 51 de figuri de ceară realiste ale unor celebrități internaționale și maghiare; vizitatorii se vor întâlni, cu 17 celebrități maghiare. Am fost solicitați să contribuim la realizarea instalațiilor pentru figuri; a t...

Detalii despre proiect
Background Image