Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!
Background Image Left Side
Background Image Right Side

Structură de susținere temporară

Ai nevoie de o structură de susținere temporară, nu poți suspenda un element de decor?

Background Image
Structură de susținere temporară

Utilizează suporturile noastre mobile cu zăbrele

Cel mai mare avantaj al sistemului autoportant, de sine stătător, este că poate fi demontat în elemente, ceea ce înseamnă că poate fi depozitat într-un spațiu mic și, deoarece elementele sunt din aluminiu, este ușor de transportat.

Este disponibilă o variantă de bază în metru pe metru (1-2-3 metri, etc.), dar o putem produce și în milimetri, în funcție de cerințele individuale.

Capacitatea de încărcare extremă îi permite să susțină cele mai grele elemente de scenă, decoruri, pereți cu LED-uri, proiectoare de sunet sau lumini.

Dorești să afli mai multe despre structura de susținere cu zăbrele?

Sistemele noastre sunt compuse din elemente fabricate și testate în conformitate cu cele mai stricte cerințe, cu capacități de încărcare care pot satisface majoritatea nevoilor de susținere statică.

Ele sunt certificate TÜV în conformitate cu standardele DIN.

Background Image
Background Image
Proiectele noastre de soluții de tehnologie de teatru
Perdele Molton și greenbox în studioul BETON FOTO&VIDEO

La comanda partenerului, studioul BETON FOTO&VIDEO urma să fie prevăzut cu perdele a căror deplasare asigura îndeplinirea mai multor funcții în cadrul studiului: să fie adecvate pentru sarcini de filmare, dar și de ședințe foto.

Detalii despre proiect
FINA 2022 – Montarea perdelelor de întunecare în locațiile campionatului mondial de natație și polo pe apă

Campionatul mondial de natație din 2022 a avut loc în perioada 17 iunie - 3 iulie, fiind organizat de Federația internațională de natație (FINA) și Federația maghiară de natație, la Budapesta, Debrecen, Sopron și Szeged. În cele două locații din u...

Detalii despre proiect
Background Image