Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!
Background Image Right Side

Structură de susținere temporară

Ai nevoie de o structură de susținere temporară, nu poți suspenda un element de decor?

Background Image
Structură de susținere temporară

Utilizează suporturile noastre mobile cu zăbrele

Cel mai mare avantaj al sistemului autoportant, de sine stătător, este că poate fi demontat în elemente, ceea ce înseamnă că poate fi depozitat într-un spațiu mic și, deoarece elementele sunt din aluminiu, este ușor de transportat.

Este disponibilă o variantă de bază în metru pe metru (1-2-3 metri, etc.), dar o putem produce și în milimetri, în funcție de cerințele individuale.

Capacitatea de încărcare extremă îi permite să susțină cele mai grele elemente de scenă, decoruri, pereți cu LED-uri, proiectoare de sunet sau lumini.

Dorești să afli mai multe despre structura de susținere cu zăbrele?

Sistemele noastre sunt compuse din elemente fabricate și testate în conformitate cu cele mai stricte cerințe, cu capacități de încărcare care pot satisface majoritatea nevoilor de susținere statică.

Ele sunt certificate TÜV în conformitate cu standardele DIN.

Background Image
Background Image
Proiectele noastre legate de tehnologia de teatru și de scenă
Centru de congrese Balatonfüred - Proiectare și execuție de technologie de scenă completă

Orașul Balatonfüred se poate bucura de un nou centru de congrese adaptat celor patru anotimpuri; în timpul realizării centrului de congrese ne-am ocupat de întreaga etapă de proiectare și execuție de technologie de scenă.

Detalii despre proiect
Madame Tussauds Budapest - Cortine pentru instalații

Atracția capitalei va cuprinde 51 de figuri de ceară realiste ale unor celebrități internaționale și maghiare; vizitatorii se vor întâlni, cu 17 celebrități maghiare. Am fost solicitați să contribuim la realizarea instalațiilor pentru figuri; a t...

Detalii despre proiect
Background Image