Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!

Színpadháló és hangfalháló

PVC hálók színpadok árnyékolására, oldal- és háttértakarására, PA- és line array hangsugárzók lefedésére

A színpadháló és a hangfalháló hasznos eszközök, amelyeket koncerteken és számos egyéb alkalmakon használnak

A különböző lyukméretű PVC hálók lehetővé teszik, hogy mobil színpadok oldaltakarására és háttértakarására ideálisan használhatóak legyenek.

A színpadhálót gyakran használják árnyékolásra és fényelosztásra. Például egy lámpa fényforrása elé helyezve a háló eloszlatja a fényt és megakadályozhatja a lámpa vakító hatását.

A hangfalháló promóciós felületként is kiválóan használható. A színpadhálóhoz hasonlóan jó minőségben nyomtatható anyag. Természetesen a lefedett hangsugárzók minőségi hangzását nem befolyásolja.

A színpadháló és a hangfalháló sokféle méretben elérhető, és a használatuk a konkrét előadástól és a tervezett hatástól függ. Mindig vedd figyelembe a körülményeket és a helyszín adottságait, légy kreatív!

Felhasználás szerint két fő típusa létezik a PVC színpadhálónak

  • Standard PVC háló: Ez a típus ideális oldaltakarásokra és háttértakarásokra, színpad árnyékolására, dekorációk készítéséhez, ahol nem szükséges a hangáteresztő képesség.
  • Hangáteresztő PVC háló: Ez a típus kifejezetten PA-rendszerek és line array hangrendszerek hangsugárzóinak lefedésére fejlesztették ki. Egyenletes, állandó hangminőséget biztosít. A mérések alapján nem befolyásolja a hangot; egy neves és elismert hangstúdió tesztelte, és minden frekvencián kiválóan teljesített. Még magas frekvenciákon és nedves textil esetén is alig mérhető veszteség.
Színház- és színpadtechnika
Színpadháló és hangfalháló

A PVC színpadháló és a hangfalháló sokoldalú, strapabíró anyagok!

Számos előnnyel rendelkeznek, amelyek tökéletes választássá teszik színpadi környezetben ezeket az anyagokat.

Tartósság: A PVC hálók UV állók és vízállók, így ellenállnak az időjárási viszontagságoknak, és a kopásnak is. Rendkívül szakadásállók, robusztus a hálószerkezetük. Ez ideális választássá teszi ezeket az anyagokat kültéri és beltéri használatra is. Védelmet nyújtanak a csapadék és az időjárás ellen.

Könnyű súly: A PVC hálók könnyű anyagok, így könnyen szállíthatók és telepíthetők. Ez fontos szempont a színpadtechnikusok számára, akiknek gyakran kell mozgatniuk a mobil színpadelemeket, díszleteket és a hangtechnikai berendezéseket.

Nyomtathatóság: A PVC hálók nyomtathatók. A színintenzív digitális nyomatokhoz tökéletesen alkalmazhatóak, így egyedi háttereket lehet velük létrehozni.

Hangáteresztő: A PVC hálók felülete hangáteresztő, így nem befolyásolják a hangzást. Ez fontos szempont koncertek és előadások esetén, ahol a hangminőség kiemelt fontosságú. A színpadépítés és a professzionális hangtechnika kiépítés közötti kompromisszumok így a múlté.

Lángmentes kivitelben is kaphatók: Tűzvédelmi szempontból biztonságos a használatuk.

A PVC színpadháló és hangfalháló technikai anyagok alkalmazása, tulajdonságaik alapján, az alábbi helyszíneken tökéletes választásnak bizonyulnak:

  • Televízió- és filmstúdiók
  • Koncertek
  • Színházi előadások
  • Fesztiválok
  • Egyéb rendezvények

Segítünk választani,

hogy a célnak – a technikai elvárásoknak, a színpadi körülményeknek és a helyszín adottságainak – legmegfelelőbb színpadhálót és / vagy hangfalhálót vásárold meg.

A színpadháló és hangfalháló vásárlás / értékesítés alkalmával a garanciális feltételekről is tájékoztatunk.

Az anyagok méterben vagy méretre szabva / varrva vásárolhatók meg; amelyeket saját varrodánkban kívánságod szerint konfekcionálunk is.

PDF File csatolmány

Színpadháló és hangfalháló

Letöltöm (0.7 MB)
Színház- és színpadtechnikai megoldásokkal kapcsolatos projektjeink
Balatonfüred Kongresszusi Központ - Teljes színpadtechnikai tervezés és kivitelezés

Négyévszakos kongresszusi központtal gazdagodott Balatonfüred; a kongresszusi központ megvalósítása alkalmával teljes színpadtechnikai tervezést és kivitelezést végeztünk.

Projekt részletei
Madame Tussauds Budapest - Függönyök installációkhoz

A fővárosi attrakció 51 nemzetközi és magyar közismert személy megszólalásig élethű viaszfigurájával várja a látogatókat, akik 17 magyar vonatkozású híreséggel is találkozhatnak. A figurákhoz tartozó installációk elkészítésében kaptunk közreműködő...

Projekt részletei