Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!

Tehnologia evenimentelor

Realizăm concepte audio și vizuale pentru emisiuni de televiziune, concerte, muzică și evenimente sportive!

Construim scene pentru vedete rock, DJ-uri și te poți baza pe noi și pentru conferințe de înaltă clasă sau chiar pentru o petrecere corporatistă de calitate!
Închirierea de tehnologia evenimentelor
Operarea de echipamente pentru evenimente
Servicii audiovizuale
Sonorizare conferințe
Tehnologia evenimentelor 001

Realizăm sonorizare pentru diferite spații, fie ele mici sau mari dimensiuni, programăm efecte de lumini, proiectăm fundaluri magice și creăm o atmosferă în care să te simți ca acasă.

Tehnologia evenimentelor 002

Avem o experiență remarcabilă în operarea locațiilor de evenimente fixe, precum și în proiectarea, implementarea și operarea pentru evenimente și conferințe personalizate, al echipamentelor audiovizuale și necesarul de echipamente; astfel, poți planifica împreună cu noi și pentru servicii complexe de tehnologie pentru evenimente!

Tehnologia evenimentelor 003

Tehnologia evenimentului: ecran LED, ecran interactiv cu LED-uri pentru podea, afișaj LED poster digital, sisteme lumini profesionale, sisteme audio profesionale, sisteme de scenă și acoperiș, închirierea / închirierea fără operator, este adaptată la ideile dvs. și la standardele industriei.

Să lucrăm împreună la planurile tale!

Cunoști echipa noastră?

Suntem o echipă transgenerațională de oameni dedicați, unde ideile nativilor digitali inovatori sunt completate de experiența și abilitățile de design ale vulpilor bătrâne!

Facem lumea să se distreze excelent, iar noi rămănem neobservați în backstage!

Mai multe despre noi
Cei care deja au avut încredere în noi
Herend
Budapest
WUG
Shopmark
Mediamarkt
Hexagon
Opera
Hungexpo
Vig
Budapest
MTK
MTK
Diófa
Dm
Magic
Magyar
BME
Etele
Publimont
Újpest
Allee
Dreiv
Sepsi
20
Budapest
Feelgood
Margit
Szigligeti
Tóth
Verbis
generali
radio_gaga
madame_tussauds
Stiftung
Ludwig
Ultimele noastre proiecte
Tehnică vizuală | À LA RECHERCHE DE VERA MOLNAR – LUCRĂRILE VEREI MOLNAR ȘI REFLECȚII CONTEMPORANE

Expoziția Muzeului Ludwig intitulată „À la recherche de Vera Molnar” aduce un omagiu operei de o viață a Verei Molnar, care a murit cu puțin timp înainte de a împlini 100 de ani. Sarcina noastră a fost achiziționarea și instalarea mijloacelor tehn...

Detalii despre proiect
Operarea ecranului LED în outdoor la evenimentul aniversar de 20 de ani al Cetate Production SRL din România

Cetate Production SRL din România se ocupă cu producția de mese de bere și corturi. Compania și-a dorit să sărbătorească cea de-a 20-a aniversare cu o mare zi de familie, alături de angajații săi și familiile acestora. Locul ales pentru acest...

Detalii despre proiect
Alte divizii ale companiei noastre
Tehnologie sportivă
Realizăm ideile tale vizuale și sonore pentru cronometrarea și statistica evenimentelor sportive! Creăm zone de joc și zone pentru oaspeți, ideale pentru o echipă armonioasă cu tribune mobile, scaune din piele sport personalizate, sisteme de bănci și huse.
Deschidere divizie
Tehnologie teatru și scenă
Visăm, proiectăm, construim și facem să funcționeze spațiile teatrale. Lăsăm loc imaginației, soluțiilor inedite! Construim scene, mișcăm, rotim - facem ca imaginația regizorului să devină tangibilă în spațiu și timp!
Deschidere divizie
Soluții de inginerie de sisteme
Realizăm integrarea în sistem a dispozitivelor audio și video! Suntem implicați în proiectarea, implementarea și operarea de servicii de semnalizare digitală (Digital Signage) pentru afișarea de conținut video, imagini digitale, semnalizare, grafică, fluxuri media, sunet, lumină și alte efecte.
Deschidere divizie
Inginerie mecanică și proiectare
Cu ajutorul echipamentelor noastre personalizate, concepute ca soluție la nevoile tale, îți reproiectăm opțiunile! Oferim instrumente speciale și personalizate în lumea mobilității, fie că este un proiect guvernamental, un proiect pentru o companie mare sau o investiție mică în sectorul IMM-urilor. Proiectarea și execuția echipamentelor mecanice sunt pasiunea noastră.
Deschidere divizie