Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!

Soluții de inginerie de sisteme

Realizăm integrarea în sistem a dispozitivelor audio și video!

Suntem implicați în proiectarea, implementarea și operarea de servicii de semnalizare digitală (Digital Signage) pentru afișarea de conținut video, imagini digitale, semnalizare, grafică, fluxuri media, sunet, lumină și alte efecte.
Proiectarea și implementarea sistemului AV
Sisteme Digital Signage pentru instituții educaționale și societăți
Sistem Digital Signage pentru industria turismului și a ospitalității
Sistem de publicitate Digital Out-of-home
Dezvoltăm instrumente IT, audio și vizuale și soluții software optimizate pentru sarcini specifice, care pot fi utilizate în televiziune, concerte, medii corporative, facilități educaționale și sportive, restaurante și hoteluri, spații comerciale și mijloace de transport.

Dezvoltăm instrumente IT, audio și vizuale și soluții software optimizate pentru sarcini specifice, care pot fi utilizate în televiziune, concerte, medii corporative, facilități educaționale și sportive, restaurante și hoteluri, spații comerciale și mijloace de transport.

Conținutul poate fi interactiv, bazat pe inteligență artificială, programat și orientat spre sarcini.Conținutul funcționează cu sunet, iluminat, televiziune, conferințe, prezentări, proiecții cu LED-uri, managementul clădirii și toate sistemele controlabile digital.

Conținutul poate fi interactiv, bazat pe inteligență artificială, programat și orientat spre sarcini.

Conținutul funcționează cu sunet, iluminat, televiziune, conferințe, prezentări, proiecții cu LED-uri, managementul clădirii și toate sistemele controlabile digital.

Echipamentele de afișare pot include ecrane LED, televizoare, monitoare, proiectoare, echipamente de iluminat, monitoare de sunet și orice poate fi controlat în vreun fel printr-o rețea locală sau prin internet.Proiectarea, implementarea și operarea sistemelor Digital out-of-home (DOOH), AV, Digital Signage și dezvoltarea de software aferent se va face conform ideilor tale.Haide să lucrăm împreună la planurile tale!

Echipamentele de afișare pot include ecrane LED, televizoare, monitoare, proiectoare, echipamente de iluminat, monitoare de sunet și orice poate fi controlat în vreun fel printr-o rețea locală sau prin internet.

Proiectarea, implementarea și operarea sistemelor Digital out-of-home (DOOH), AV, Digital Signage și dezvoltarea de software aferent se va face conform ideilor tale.

Haide să lucrăm împreună la planurile tale!

Cunoști echipa noastră?

Suntem o echipă transgenerațională de oameni dedicați, unde ideile nativilor digitali inovatori sunt completate de experiența și abilitățile de design ale vulpilor bătrâne!

Facem lumea să se distreze excelent, iar noi rămănem neobservați în backstage!

Mai multe despre noi
Cei care deja au avut încredere în noi
Herend
Budapest Fina World Championships
WUG
Shopmark
Mediamarkt
Hexagon
Opera
Hungexpo
Vig
Budapest Honvéd
MTK Budapest
MTK Budapest
Diófa Ingatlankezelő
DM
Magic Tools
Magyar Vízilabda Szövetség
BME Motorsport
Etele Plaza
Publimont Kft.
Újpest
Allee
Dreiv
Sepsi
Background Image
Ultimele noastre proiecte
Noul stadion Hidegkuti Nándor: Proiectare și implementare - tabelă de marcaj ecran cu LED-uri, operarea echipamentelor LED perimetru și Sistem Digital Signage

În 2016 stadionul a fost complet renovat și am fost însărcinați cu instalarea a două tabele de marcaj ecran cu LED-uri. După ce lucrările de construcțieau fost finalizate, avem sarcina suplimentară și permanentă nu numai de a operarea echipamente...

Detalii despre proiect
Congresul German Leadership / Berlin 2021 - Proiectarea și implementarea unui sistem de afișaj digital educațional

Educatio Digitale Lernsysteme GmbH a fost expozant la cel de-al 8-lea Congres German pentru Leadership în Educație la Congresul Estrel din Berlin. Pentru expoziție, compania căuta un furnizor de servicii care să ofere o soluție inovatoare, rentab...

Detalii despre proiect
Background Image
Alte divizii ale companiei noastre
Soluții tehnologice pentru evenimente
Soluții tehnologice pentru evenimente
Realizăm concepte audio și vizuale pentru emisiuni de televiziune, concerte, muzică și evenimente sportive! Construim scene pentru vedete rock, DJ-uri și te poți baza pe noi și pentru conferințe de înaltă clasă sau chiar pentru o petrecere corporatistă de calitate!
Deschidere divizie
Soluții de tehnologie sportivă
Soluții de tehnologie sportivă
Realizăm ideile tale vizuale și sonore pentru cronometrarea și statistica evenimentelor sportive! Creăm zone de joc și zone pentru oaspeți, ideale pentru o echipă armonioasă cu tribune mobile, scaune din piele sport personalizate, sisteme de bănci și huse.
Deschidere divizie
Soluții pentru tehnologia de teatru
Soluții pentru tehnologia de teatru
Visăm, proiectăm, construim și facem să funcționeze spațiile teatrale. Lăsăm loc imaginației, soluțiilor inedite! Construim scene, mișcăm, rotim - facem ca imaginația regizorului să devină tangibilă în spațiu și timp!
Deschidere divizie
Soluții mecanice
Soluții mecanice
Cu ajutorul echipamentelor noastre personalizate, concepute ca soluție la nevoile tale, îți reproiectăm opțiunile! Oferim instrumente speciale și personalizate în lumea mobilității, fie că este un proiect guvernamental, un proiect pentru o companie mare sau o investiție mică în sectorul IMM-urilor.
Deschidere divizie