Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!

Soluții de inginerie de sisteme

Realizăm integrarea în sistem a dispozitivelor audio și video!

Suntem implicați în proiectarea, implementarea și operarea de servicii de semnalizare digitală (Digital Signage) pentru afișarea de conținut video, imagini digitale, semnalizare, grafică, fluxuri media, sunet, lumină și alte efecte.
Proiectarea și implementarea sistemului AV
Sisteme Digital Signage pentru instituții educaționale și societăți
Sistem Digital Signage pentru industria turismului și a ospitalității
Sistem de publicitate Digital Out-of-home
Dezvoltăm instrumente IT, audio și vizuale și soluții software optimizate pentru sarcini specifice, care pot fi utilizate în televiziune, concerte, medii corporative, facilități educaționale și sportive, restaurante și hoteluri, spații comerciale și mijloace de transport.

Dezvoltăm instrumente IT, audio și vizuale și soluții software optimizate pentru sarcini specifice, care pot fi utilizate în televiziune, concerte, medii corporative, facilități educaționale și sportive, restaurante și hoteluri, spații comerciale și mijloace de transport.

Conținutul poate fi interactiv, bazat pe inteligență artificială, programat și orientat spre sarcini.Conținutul funcționează cu sunet, iluminat, televiziune, conferințe, prezentări, proiecții cu LED-uri, managementul clădirii și toate sistemele controlabile digital.

Conținutul poate fi interactiv, bazat pe inteligență artificială, programat și orientat spre sarcini.

Conținutul funcționează cu sunet, iluminat, televiziune, conferințe, prezentări, proiecții cu LED-uri, managementul clădirii și toate sistemele controlabile digital.

Echipamentele de afișare pot include ecrane LED, televizoare, monitoare, proiectoare, echipamente de iluminat, monitoare de sunet și orice poate fi controlat în vreun fel printr-o rețea locală sau prin internet.Proiectarea, implementarea și operarea sistemelor Digital out-of-home (DOOH), AV, Digital Signage și dezvoltarea de software aferent se va face conform ideilor tale.Să lucrăm împreună la planurile tale!

Echipamentele de afișare pot include ecrane LED, televizoare, monitoare, proiectoare, echipamente de iluminat, monitoare de sunet și orice poate fi controlat în vreun fel printr-o rețea locală sau prin internet.

Proiectarea, implementarea și operarea sistemelor Digital out-of-home (DOOH), AV, Digital Signage și dezvoltarea de software aferent se va face conform ideilor tale.

Să lucrăm împreună la planurile tale!

Cunoști echipa noastră?

Suntem o echipă transgenerațională de oameni dedicați, unde ideile nativilor digitali inovatori sunt completate de experiența și abilitățile de design ale vulpilor bătrâne!

Facem lumea să se distreze excelent, iar noi rămănem neobservați în backstage!

Mai multe despre noi
Cei care deja au avut încredere în noi
Herend
Budapest
WUG
Shopmark
Mediamarkt
Hexagon
Opera
Hungexpo
Vig
Budapest
MTK
MTK
Diófa
Dm
Magic
Magyar
BME
Etele
Publimont
Újpest
Allee
Dreiv
Sepsi
20
Budapest
Feelgood
Margit
Szigligeti
Tóth
Verbis
generali
radio_gaga
madame_tussauds
Background Image
Ultimele noastre proiecte
Stadionul SEPSI OSK - Extinderea perimetrului LED

Am instalat deasupra ieșirii suporterilor, extinderea sistemul de LED perimetru, proiectat și implementat pentru Stadionul SEPSI OSK. Ideea de a instala un perimetru LED deasupra celor nouă ieșiri destinate suporterilor, cu scopul de a extinde ele...

Detalii despre proiect
Madame Tussauds Budapest - ecran LED, podea LED și procesor video sistem de control proiectare și execuție

Atracția capitalei va cuprinde 51 de figuri de ceară realiste ale unor celebrități internaționale și maghiare; vizitatorii se vor întâlni, de asemenea, cu 17 celebrități maghiare. Cu monitoare Digital Signage, ecrane LED și podele LED integrate în...

Detalii despre proiect
Background Image
Alte divizii ale companiei noastre
Tehnologia evenimentelor
Tehnologia evenimentelor
Realizăm concepte audio și vizuale pentru emisiuni de televiziune, concerte, muzică și evenimente sportive! Construim scene pentru vedete rock, DJ-uri și te poți baza pe noi și pentru conferințe de înaltă clasă sau chiar pentru o petrecere corporatistă de calitate!
Deschidere divizie
Tehnologie sportivă
Tehnologie sportivă
Realizăm ideile tale vizuale și sonore pentru cronometrarea și statistica evenimentelor sportive! Creăm zone de joc și zone pentru oaspeți, ideale pentru o echipă armonioasă cu tribune mobile, scaune din piele sport personalizate, sisteme de bănci și huse.
Deschidere divizie
Tehnologie teatru și scenă
Tehnologie teatru și scenă
Visăm, proiectăm, construim și facem să funcționeze spațiile teatrale. Lăsăm loc imaginației, soluțiilor inedite! Construim scene, mișcăm, rotim - facem ca imaginația regizorului să devină tangibilă în spațiu și timp!
Deschidere divizie
Inginerie mecanică și proiectare
Inginerie mecanică și proiectare
Cu ajutorul echipamentelor noastre personalizate, concepute ca soluție la nevoile tale, îți reproiectăm opțiunile! Oferim instrumente speciale și personalizate în lumea mobilității, fie că este un proiect guvernamental, un proiect pentru o companie mare sau o investiție mică în sectorul IMM-urilor. Proiectarea și execuția echipamentelor mecanice sunt pasiunea noastră.
Deschidere divizie