Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!
Background Image Right Side

Molton pentru scenă

Unul dinte materialele cele mai reprezentative ale spațiilor de spectacole este moltonul pentru scenă!

Background Image
Molton pentru scenă

Blocarea luminii, ascunderea instrumentelor și echipamentelor nedorite?

Se folosește la întunecarea teatrelor, căminelor culturale, spațiilor de evenimente, studiourilor de film și televiziune, sălilor de sport, respectiv la „neutralizarea” spațiilor.

Moltonul pentru scenă este foarte util, de exemplu, la ascunderea unor căi de acces la un concert, sau la ascunderea unor părți goale din sală prin acoperirea rândurilor de scaune neocupate.

Tocmai din acest motiv avem o sarcină dificilă atunci când trebuie să fotografiem produsul pentru referințe, deoarece pe fotografii nu se vede aproape nimic!

Totodată, datorită greutății de 300 de grame, materialul are o cădere și o densitate pentru care tehnicienii de lumini iluminează materialul cu diverse culori; în aceste cazuri, prin contrast cu obiectele din față, creează o suprafață marcantă, dacă acest lucru este necesar.

Tehnologie de teatru
Molton pentru scenă

Materialul molton este o alegere bună pentru blocarea luminii!

Materialul molton disponibil la noi dispune mai multe avantaje: Are o lățime de 300 de centimetri, blocând practic complet lumina; lumina pătrunde prin material în puncte de ac, ceea ce nu afectează efectul din spațiul întunecat.

Descarcă catalogul, descoperă posibilitățile!

Cu ocazia cumpărării / vânzării materialului molton, materialul este disponibil la metru sau la dimensiuni personalizate, cusute.

Dorești să afli mai multe despre materialul molton pentru scenă?

Execuție antifoc, se poate utiliza în siguranță!

Desigur, și materialul molton pentru scenă este tratat antifoc B1.


Gerriets [1] este o companie în creștere, cu filiale și distribuitori în 19 țări. De la înființarea sa în 1946, Gerriets a devenit o companie specializată pentru nevoile scenelor, evenimentelor și expozițiilor.

Activitățile sale acoperă toate domeniile: producția de perdele, draperii și textile scenice, textile de lățime mare, textile orizontale, textile decorative, materiale de scenă din catifea, materiale pentru efecte speciale, echipamente de scenă, cum ar fi sistemele de șine pentru cortină.

Fișier PDF atașat

Molton pentru scenă

Descărcare (0.9 MB)
Background Image
Background Image
Proiectele noastre de soluții de tehnologie de teatru
Perdele Molton și greenbox în studioul BETON FOTO&VIDEO

La comanda partenerului, studioul BETON FOTO&VIDEO urma să fie prevăzut cu perdele a căror deplasare asigura îndeplinirea mai multor funcții în cadrul studiului: să fie adecvate pentru sarcini de filmare, dar și de ședințe foto.

Detalii despre proiect
Reînnoirea completă a aparaturii de scenă din Teatrul Szigligeti din Szolnok

Teatrul Szigligeti din Szolnok este unul dintre cele mai importante teatre din Ungaria. Teatrul a fost deschis în 1912 și a funcționat continuu de atunci. În cadrul proiectului s-a realizat o renovare completă a Teatrului Szigligeti din Szolnok; c...

Detalii despre proiect
Background Image