Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!
Background Image Left Side
Background Image Right Side
Back Icon Textile de scenă

Textile Greenbox / Bluebox

Textilele greenbox / bluebox (țesătură, pânză) sunt materialele tehnice folosite pentru filmările trucate!

Orice fundal digital poate fi creat cu aceste materiale!

La Hollywood s-a folosit inițial pânze albastre și mai târziu verzi, deoarece albastrul și verdele diferă cel mai mult de tonul pielii, deci nu pot fi confundate cu persoana din fundal.

Camerele video de astăzi sunt echipate cu senzori care sunt sensibili la albastru și verde, astfel încât aceste culori pot fi eliminate din înregistrare.

Această tehnologie permite folosirea trucurilor digitale în timpul filmărilor

Tehnica bluebox (și tehnica greenbox) - o tehnică de efecte speciale în film care a fost preluată și în tehnologia video.

Ideea constă în montarea a două înregistrări diferite. Evenimentul principal este prezentat în primul videoclip cu un fundal albastru, în timp ce al doilea videoclip prezintă mediul folosit ca fundal. Efectul obținut este că evenimentele se petrec de fapt în locul în care s-a filmat videoclipul din fundal.

Oferim textile profesionale greenbox / bluebox

Marele avantaj al acestor textile Gerriets [1] și al tehnicii în general este că sunt rentabile, pentru că nu trebuie să călătorești într-un oraș pentru a filma o scenă acolo, de exemplu.

Descarcă catalogul, descoperă posibilitățile!

Când cumperi un material textil greenbox / bluebox (țesătură, pânză), te vom informa, de asemenea, despre condițiile de garanție.

Materialul poate fi achiziționat la metru sau cusută la dimensiune.

Dorești să afli mai multe despre textilele Greenbox / Bluebox?

Toate textilele noastre sunt materiale ignifugate certificate B1, care se adaptează bine la nevoile specifice ale studiourilor de televiziune și film.
Avantajul acestor produse este că materialul are o lățime de 5 metri, astfel încât se pot coase mai puține benzi pentru a crea un fundal. La cerere putem, de asemenea, să croim textilele în propria noastră croitorie.


[1] Gerriets este o companie în creștere, cu filiale și distribuitori în 19 țări. De la înființarea sa în 1946, Gerriets a devenit o companie specializată pentru nevoile scenelor, evenimentelor și expozițiilor. Activitățile sale acoperă toate domeniile: producția de perdele, draperii și textile scenice, textile de lățime mare, textile orizontale, textile decorative, catifele de scenă, materiale pentru efecte speciale, echipamente de scenă, cum ar fi sistemele de șine de cortină.

Fișier PDF atașat

Textile Greenbox - Bluebox

Descărcare (4.22 MB)
Background Image
Background Image
Proiectele noastre de soluții de tehnologie de teatru
FINA 2022 – Montarea perdelelor de întunecare în locațiile campionatului mondial de natație și polo pe apă

Campionatul mondial de natație din 2022 a avut loc în perioada 17 iunie - 3 iulie, fiind organizat de Federația internațională de natație (FINA) și Federația maghiară de natație, la Budapesta, Debrecen, Sopron și Szeged. În cele două locații din u...

Detalii despre proiect
Opera Maghiară de Stat – Cortină scenică  laminată cu pictură pe pânză

Sarcina a fost laminarea unei pânze pictate manual, pânză realizată în atelierul instituției, pe cortina din fața scenei cu ocazia renovării generale a Operei Maghiare de Stat.

Detalii despre proiect
Background Image