Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!

Plasă de decorare a scenei

Plasă de decorare a scenei pentru fundaluri de scenă și efecte speciale

Plasa de decorare a scenei este un echipament util pentru teatre și o varietate de alte spectacole, fiind utilizate în diferite scopuri

  • Decor și fundal: Plasele de decorare a scenei sunt adesea folosite pentru a decora fundalul scenei. De exemplu, la o scenă care se desfășoară în pădure, se pot atașa frunze sau alte plante pe plasă.
  • Scări și suprafețe înălțate: În cazul în care la un spectacol sunt necesare scări sau platforme mai înalte, se pot folosi plase de decorare a scenei deplasarea în siguranță a actorilor sau tehnicienilor.
  • Efecte speciale: Plasele de decorare a scenei pot fi utilizate în diferite moduri creative. De exemplu, într-o poveste de teatru, plasa poate fi decorată cu stele, nori sau elemente magice.

Plasele de decorare a scenei sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni, iar utilizarea lor depinde de spectacol și de efectul dorit. Luăm întotdeauna în considerare caracteristicile locației și suntem creativi!

Te ajutăm să faci alegerea corectă

cea mai bună plasă de decorare a scenei în funcție de scop, cerințele tehnice, condițiile de scenă și caracteristicile locației.

La cumpărarea / vânzarea plasei de decorare a scenei, te vom informa cu privire la condițiile de garanție.

Plasa poate fi cumpărată la metru sau poate fi tăiată / cusută la dimensiune, și poate fi confecționată în propria noastră croitorie în funcție de preferințele clientului.

Fișier PDF atașat

Plasă de decorare a scenei

Descărcare (0.4 MB)
Proiectele noastre legate de tehnologia de teatru și de scenă
Centru de congrese Balatonfüred - Proiectare și execuție de technologie de scenă completă

Orașul Balatonfüred se poate bucura de un nou centru de congrese adaptat celor patru anotimpuri; în timpul realizării centrului de congrese ne-am ocupat de întreaga etapă de proiectare și execuție de technologie de scenă.

Detalii despre proiect
Madame Tussauds Budapest - Cortine pentru instalații

Atracția capitalei va cuprinde 51 de figuri de ceară realiste ale unor celebrități internaționale și maghiare; vizitatorii se vor întâlni, cu 17 celebrități maghiare. Am fost solicitați să contribuim la realizarea instalațiilor pentru figuri; a t...

Detalii despre proiect