Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!
Background Image Left Side
Background Image Right Side
Back Icon Textile de scenă

Material de decorare

Textile, fără de care perdelele interioare ale teatrelor, centrelor culturale și sălilor de evenimente ar fi de neconceput!

Tu decizi cât de special ar trebui să fie materialul de decorare!

Crăpături, suprafețe neuniforme, planuri neregulate ale pereților, asimetrie, pete, decolorare sau cauți o schimbare temporară a interiorului?

Materialele decorative fac ca spațiile de teatru și de scenă să fie mai colorate și mai interesante, ajutând la crearea unui mediu unic!

Realizează-ți ideile

Creative și accesibile, țesăturile / perdelele Gerriets [1] pot fi folosite pentru a acoperi suprafețe mari de perete - și adaugă o notă jucăușă spațiului, dând impresia că încăperea are o fereastră suplimentară.

Pentru un finisaj elegant, această soluție trebuie aleasă cu o perdea lungă, de la tavan la podea!

Descarcă catalogul, descoperă posibilitățile!

Când cumpărați / vindeți cu ocazia cumpărării / vânzării materialelor decorative te vom informa și despre condițiile de garanție. Țesătura poate fi achiziționată la metru sau cusută la dimensiune.

Dorești să afli mai multe despre textilele decorative?

Țesăturile noastre decorative sunt toate materiale ignifuge B1, bine adaptate la nevoile specifice ale tehnologiei de scenă și de eveniment.

Aceste produse au o bună toleranță la murdărie, sunt ușor de instalat și pot fi personalizate în propria noastră cameră de cusut.


[1] Gerriets este o companie în creștere, cu filiale și distribuitori în 19 țări. De la înființarea sa în 1946, Gerriets a devenit o companie specializată pentru nevoile scenelor, evenimentelor și expozițiilor.

Activitățile sale acoperă toate domeniile: producția de perdele, draperii și textile scenice, textile de lățime mare, textile orizontale, textile decorative, catifele de scenă, materiale pentru efecte speciale, echipamente de scenă, cum ar fi sistemele de șine de cortină.

Fișier PDF atașat

Materiale de decorare

Descărcare (10.1 MB)
Background Image
Background Image
Proiectele noastre de soluții de tehnologie de teatru
Opera Maghiară de Stat – Cortină scenică  laminată cu pictură pe pânză

Sarcina a fost laminarea unei pânze pictate manual, pânză realizată în atelierul instituției, pe cortina din fața scenei cu ocazia renovării generale a Operei Maghiare de Stat.

Detalii despre proiect
WILLIAM SHAKESPEARE: Visul unei nopți de vară / Coasere perdea de nori

Partenerul ne-a comandat o perdea de nori din satin roz pentru spectacolul ""Visul unei nopți de vară"".

Detalii despre proiect
Background Image