Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!

Plasă de scenă și plasă acustică pentru scenă

Plase din PVC pentru umbrirea și acoperirea laterală și din spate a scenelor, pentru acoperirea difuzoarelor PA și line array

Plasa de scenă și plasa acustică pentru scenă sunt instrumente utile folosite la concerte și la diferite evenimente

Plasele din PVC cu găuri de diferite dimensiuni permit utilizarea lor ideală pentru acoperirea laterală și din spate a scenelor mobile.

Plasele de scenă sunt adesea folosite pentru umbrire și distribuirea luminii. Plasată în fața unei surse de lumină, plasa va difuza lumina și va împiedica efectul de orbire produs de lămpi.

Plasa acustică pentru scenă poate fi și o suprafață promoțională excelentă. Similar cu plasa de scenă, aceasta este un material imprimabil. Calitatea sunetului de la difuzoarele acoperite nu este afectată.

Plasele de scenă și plasele acustice pentru scenă sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni, iar utilizarea lor depinde de spectacol și de efectul dorit. Luați întotdeauna în considerare condițiile și caracteristicile locației, fiți creativi!

În funcție de utilizarea lor, există două tipuri principale de plase de scenă din PVC

  • Plasă standard din PVC: Acest tip de plasă este ideal pentru acoperiri laterale și din spate, umbrirea scenei și decorațiuni în cazul în care nu este importantă transmisia sunetului.
  • Plasă din PVC care permite transmisia sunetului: Acest tip de plasă este special conceput pentru acoperirea difuzoarelor la sisteme de sunet PA și line array. Permite o calitate a sunetului consistentă și echilibrată. Pe baza măsurătorilor, nu afectează sunetul; a fost testată de un studio de înregistrări bine cunoscut și respectat și a funcționat excelent la toate frecvențele. Pierderile de sunet sunt neglijabile, chiar și la frecvențe înalte și cu textile umede.
Tehnologie teatru și scenă
Plasă de scenă și plasă acustică pentru scenă

Plasele de scenă și plasele acustice pentru scenă din PVC sunt materiale versatile și durabile!

Acestea au multe avantaje care le fac alegerea perfectă pentru diverse tipuri de scenă.

Durabilitate: Plasele din PVC sunt rezistente la razele UV și impermeabile, și pot rezista la intemperii și la uzură. Sunt foarte rezistente la rupere și au o structură de plasă robustă. Acest lucru le face alegerea ideală atât pentru utilizarea în exterior, cât și pentru interior. Plasele oferă protecție împotriva ploii și a intemperiilor.

Greutate redusă: Plasele din PVC sunt ușoare, ceea ce le face ușor de transportat și de instalat. Acesta este un aspect important pentru tehnicienii de scenă care trebuie să mute adesea elemente de scenă mobile, decoruri și echipamente de sisteme audio.

Capacitate de imprimare: Plasele PVC pot fi imprimate. Acestea sunt perfecte pentru imprimări digitale cu culori intense, și astfel pot fi folosite pentru a crea fundaluri unice.

Transmisia sunetului: Suprafața plaselor din PVC transmite, deci nu afectează sunetul. Acesta este un aspect important în cazul concertelor și spectacolelor, unde calitatea sunetului este importantă. Nu mai există compromisuri în ceea ce privește construcția scenei și a sistemelor audio profesionale.

Plasele sunt disponibile și în versiuni neinflamabile: Acestea pot fi folosite fără griji din punct de vedere al siguranței la incendiu.

Plasele de scenă și plasele acustice pentru scenă din PVC pot fi folosite ca materiale tehnice în următoarele locații:

  • Studiouri de televiziune și film
  • Concerte
  • Spectacole de teatru
  • Festivaluri
  • Alte evenimente

Te ajutăm să faci alegerea corectă

cea mai bună plasă de scenă și / sau plasă acustică pentru scenă în funcție de scop, cerințele tehnice, condițiile de scenă și caracteristicile locației.

La cumpărarea / vânzarea plasei de scenă și plasei acustice pentru scenă, te vom informa cu privire la condițiile de garanție.

Plasele poate fi cumpărate la metru sau pot fi tăiate / cusute la dimensiune, și pot fi confecționate în propria noastră croitorie în funcție de dorințele clientului.

Fișier PDF atașat

Plasă de scenă și plasă acustică pentru scenă

Descărcare (0.7 MB)
Proiectele noastre legate de tehnologia de teatru și de scenă
Centru de congrese Balatonfüred - Proiectare și execuție de technologie de scenă completă

Orașul Balatonfüred se poate bucura de un nou centru de congrese adaptat celor patru anotimpuri; în timpul realizării centrului de congrese ne-am ocupat de întreaga etapă de proiectare și execuție de technologie de scenă.

Detalii despre proiect
Madame Tussauds Budapest - Cortine pentru instalații

Atracția capitalei va cuprinde 51 de figuri de ceară realiste ale unor celebrități internaționale și maghiare; vizitatorii se vor întâlni, cu 17 celebrități maghiare. Am fost solicitați să contribuim la realizarea instalațiilor pentru figuri; a t...

Detalii despre proiect