Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!
Background Image Left Side
Background Image Right Side
Back Icon
Színpadi textíliák

Színpadmolton

Az előadóterek egyik legjellemzőbb textil anyaga a színpadmolton!

Background Image
Színpadmolton

Sötétítés, nemkívánatos eszközök és berendezések eltakarása?

Használjuk színházak, művelődési házak, rendezvényterek, film- televízióstúdiók, sportcsarnokok sötétítésére, illetve a tér “semlegessé” változtatására.

A színpadmolton nagyon hasznos például egy koncert oldalsó járatainak láthatatlanná tételére, vagy az el nem adott nézőtéri részek eltüntetésére azzal, hogy letakarják az üresen maradt széksorokat.

Épp ezért nehéz dolgunk van, amikor ezt az anyagot referencia célból fotózni szeretnénk, mert nem látszik szinte semmi a képeken!

Ugyanakkor 300 grammos súlya által olyan esése és sűrűsége van az anyagnak, hogy a világosítók előszeretettel világítják meg különböző színekkel; mely esetben az előzőekkel ellentétben egy markáns felületet képez, ha épp erre van igény.

Színháztechnika
Színpadmolton

A molton anyag jó választás fényzáráshoz is!

A nálunk kapható molton anyag számos előnnyel rendelkezik: 300 centiméter széles, tulajdonképpen majdnem teljesen fényzáró; tűpontokban jön át rajta fény, ami a sötétített tér hatását nem igazán befolyásolja.

Töltsd le a katalógust, ismerd meg a lehetőségeket!

A molton anyag vásárlás / értékesítés alkalmával az anyag méterben vagy méretre varrva vásárolható meg.

Többet szeretnél tudni a színpadmolton anyagról?

Lángmentes kivitel, biztonságosan használható!

Természetesen a színpadmolton is B1 lángmentesítéssel rendelkezik.


[1] A Gerriets egy folyamatosan bővülő vállalat, leányvállalataival és disztribútoraival 19 országban van jelen. 1946-os alapítása óta a Gerriets szakcéggé vált a színpadi-, rendezvényi- és kiállítási igények megoldásában.

Tevékenysége minden területre kiterjed: függönyök, lepedővászon és szcenikai anyagok gyártása, nagy szélességű textíliák, horizontális szövetek, dekoratív szövetek, színpadi bársonyok, effektanyagok, színpadi felszerelések, például függöny mozgató sínrendszerek.

PDF File csatolmány

Színpadmolton

Letöltöm (0.9 MB)
Background Image
Background Image
Színháztechnikai megoldásokkal kapcsolatos projektjeink
Molton és greenbox függönyök a BETON FOTO&VIDEO stúdióban

A partner megbízásából a BETON FOTO&VIDEO stúdiót olyan függönyökkel kellett felszerelnünk, melyeknek mozgatásával a stúdió több funkció ellátását is lehetővé teszi: egyaránt alkalmasnak kell lennie forgatási és fotózási feladatokra....

Projekt részletei
FINA 2022 – Az úszó-világbajnokság vízilabda sport rendezvényhelyszíneinek fényzáró függönyözése

A 2022-es úszó-világbajnokságot június 17. és július 3. között rendezték a Nemzetközi Úszószövetség (FINA) és a Magyar Úszó Szövetség szervezésében Budapesten, Debrecenben, Sopronban és Szegeden. Utóbbi két helyszínen a Combinatory Action Kft. meg...

Projekt részletei
Background Image