Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!

Echipa noastră
de experți

Te poți baza pe o soluție mecanică optimă, în ceea ce privește proiectarea, și sigură pentru implementare din punct de vedere tehnic.

Ai vrea să lucrezi în echipa noastră?
Echipa noastrăde experți
Echipa noastrăde experți

Dedicație

La GÉPBÉR-Színpad Kft., scopul nostru este să oferim clienților noștri cea mai bună proiectare mecanică și implementare posibilă. Ne dezvoltăm și ne îmbunătățim constant pentru a pune în aplicare cele mai inovatoare idei.

Atenție

Te ascultăm, găsim soluții proactive eficiente pentru problemele tale. La fiecare proiect comun învățăm și ne perfecționăm, încercând să ne adaptăm nevoilor tale.

Mai mult de 20 de ani

Încă din 1999 participăm cu departamentele noastre la realizarea decorurilor pentru producții teatrale și evenimente, respectiv la proiectarea echipamentelor necesare pentru teatru și scenă, realizarea conceptelor audio-video pentru emisiuni de televiziune, concerte, evenimente muzicale și sportive.

Conceptele noastre AV, broadcast și Digital Signage leagă relații de afaceri, de familie și de prietenie, aducând la viață, de generații încoace, soluțiile de comunicare și multimedia găzduite de dispozitivele IT.

Coface
Certificat

Firmă de încredere, cu asigurare de credit coface

GÉPBÉR-Színpad Kft. este o societate stabilă financiar, urmează o strategie responsabilă de management a societății, fiind astfel un partener de afaceri de încredere, asigurat de Coface.

Trebuie să ști că noi ne străduim întotdeauna să dăm maximul posibil!
Trebuie să ști că noi ne străduim întotdeauna să dăm maximul posibil!image-1 Trebuie să ști că noi ne străduim întotdeauna să dăm maximul posibil!image-2 Trebuie să ști că noi ne străduim întotdeauna să dăm maximul posibil!image-3 Trebuie să ști că noi ne străduim întotdeauna să dăm maximul posibil!image-4
Magic tools

Susținem munca în siguranță a angajaților noștri
cu îmbrăcăminte de protecțieMagic Tools

Cei care deja au avut încredere în noi
Herend
Budapest
WUG
Shopmark
Mediamarkt
Hexagon
Opera
Hungexpo
Vig
Budapest
MTK
MTK
Diófa
Dm
Magic
Magyar
BME
Etele
Publimont
Újpest
Allee
Dreiv
Sepsi
20
Budapest
Feelgood
Margit
Szigligeti
Tóth
Verbis
generali
radio_gaga
madame_tussauds
Stiftung
Ludwig
Care sunt pașii de urmat pentru a solicita o ofertă?
  • 1 Dă click pe butonul „Solicită o ofertă” de mai jos, completează formularul de mai sus și dă click pe butonul „Trimite solicitarea”!
  • 2 După ce vei trimite datele tale, managerul de proiect te va contacta telefonic. Dacă este necesar, vom efectua o evaluare tehnică gratuită în timpul unei întâlniri personale și vom realiza planurile în funcție de aceasta.
  • 3 După evaluare, îți vom trimite un rezumat prin e-mail.
  • 4 După sondajul gratuit și pregătirea planurilor, îți vom pregăti o ofertă de preț exactă, personalizată.
Background Image
Ultimele noastre proiecte
Centru de congrese Balatonfüred - Proiectare și execuție de technologie de scenă completă

Orașul Balatonfüred se poate bucura de un nou centru de congrese adaptat celor patru anotimpuri; în timpul realizării centrului de congrese ne-am ocupat de întreaga etapă de proiectare și execuție de technologie de scenă.

Detalii despre proiect
Reînnoirea completă a aparaturii de scenă din Teatrul Szigligeti din Szolnok

Teatrul Szigligeti din Szolnok este unul dintre cele mai importante teatre din Ungaria. Teatrul a fost deschis în 1912 și a funcționat continuu de atunci. În cadrul proiectului s-a realizat o renovare completă a Teatrului Szigligeti din Szolnok; c...

Detalii despre proiect
Background Image