Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!

Echipa noastră
de experți

Te poți baza pe o soluție mecanică optimă, în ceea ce privește proiectarea, și sigură pentru implementare din punct de vedere tehnic.

Ai vrea să lucrezi în echipa noastră?
Echipa noastrăde experți
Echipa noastrăde experți

Dedicație

La GÉPBÉR-Színpad Kft., scopul nostru este să oferim clienților noștri cea mai bună proiectare mecanică și implementare posibilă. Ne dezvoltăm și ne îmbunătățim constant pentru a pune în aplicare cele mai inovatoare idei.

Atenție

Te ascultăm, găsim soluții proactive eficiente pentru problemele tale. La fiecare proiect comun învățăm și ne perfecționăm, încercând să ne adaptăm nevoilor tale.

Mai mult de 20 de ani

Încă din 1999 participăm cu departamentele noastre la realizarea decorurilor pentru producții teatrale și evenimente, respectiv la proiectarea echipamentelor necesare pentru teatru și scenă, realizarea conceptelor audio-video pentru emisiuni de televiziune, concerte, evenimente muzicale și sportive.

Conceptele noastre AV, broadcast și Digital Signage leagă relații de afaceri, de familie și de prietenie, aducând la viață, de generații încoace, soluțiile de comunicare și multimedia găzduite de dispozitivele IT.

Coface
Certificat

Firmă de încredere, cu asigurare de credit coface

GÉPBÉR-Színpad Kft. este o societate stabilă financiar, urmează o strategie responsabilă de management a societății, fiind astfel un partener de afaceri de încredere, asigurat de Coface.

Trebuie să ști că noi ne străduim întotdeauna să dăm maximul posibil!
Trebuie să ști că noi ne străduim întotdeauna să dăm maximul posibil!image-1 Trebuie să ști că noi ne străduim întotdeauna să dăm maximul posibil!image-2 Trebuie să ști că noi ne străduim întotdeauna să dăm maximul posibil!image-3 Trebuie să ști că noi ne străduim întotdeauna să dăm maximul posibil!image-4
Magic tools

Susținem munca în siguranță a angajaților noștri
cu îmbrăcăminte de protecțieMagic Tools

Cei care deja au avut încredere în noi
Herend
Budapest Fina World Championships
WUG
Shopmark
Mediamarkt
Hexagon
Opera
Hungexpo
Vig
Budapest Honvéd
MTK Budapest
MTK Budapest
Diófa Ingatlankezelő
DM
Magic Tools
Magyar Vízilabda Szövetség
BME Motorsport
Etele Plaza
Publimont Kft.
Újpest
Allee
Dreiv
Sepsi
Care sunt pașii de urmat pentru a solicita o ofertă?
  • 1 Dă click pe butonul „Solicită o ofertă” de mai jos, completează formularul de mai sus și dă click pe butonul „Trimite solicitarea”!
  • 2 După ce vei trimite datele tale, managerul de proiect te va contacta telefonic. Dacă este necesar, vom efectua o evaluare tehnică gratuită în timpul unei întâlniri personale și vom realiza planurile în funcție de aceasta.
  • 3 După evaluare, îți vom trimite un rezumat prin e-mail.
  • 4 După sondajul gratuit și pregătirea planurilor, îți vom pregăti o ofertă de preț exactă, personalizată.
Background Image
Ultimele noastre proiecte
Reînnoirea completă a aparaturii de scenă din Teatrul Szigligeti din Szolnok

Teatrul Szigligeti din Szolnok este unul dintre cele mai importante teatre din Ungaria. Teatrul a fost deschis în 1912 și a funcționat continuu de atunci. În cadrul proiectului s-a realizat o renovare completă a Teatrului Szigligeti din Szolnok; c...

Detalii despre proiect
HUNGEXPO REBORN - GALA SYSTEMS / realizarea sistemului Gala Venue

Cu ocazia reconstruirii HUNGEXPO, sala de conferințe plenară din clădirea CK a fost dotată cu zona de spectatori reconfigurabilă, destinată evenimentelor specifice, Gala Venue. Zona de spectatori mobilă poate fi reglată în 8 poziții prestabilite. ...

Detalii despre proiect
Background Image