Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!

Întocmirea documentației tehnice

Lumea faptelor: atașăm o documentație tehnică exactă la echipamentele și instalațiile realizate

Întocmirea documentației tehnice

De ce este necesară documentația tehnică?

În Uniunea Europeană și în multe țări dezvoltate din lume, documentația tehnică de calitate corespunzătoare este o anexă importantă a echipamentelor și instalațiilor realizate pentru industrie.

În cazul utilizării în mediile industriale, cerințele privind documentația tehnică sunt reglementate prin directive.

Documentația întocmită corespunzător contribuie semnificativ la înțelegerea funcționării și specificității echipamentelor, utilizarea corespunzătoare și la funcționarea sigură și pe termen lung a acestora.

Documentație tehnică clasică, în format carte

Pentru echipamentele și instalațiile produse, colegii noștri întocmesc documentația tehnică în limba engleză și limba maghiară, în format carte imprimabilă (MS Office).

Documentele întocmite de noi dispun de conținut exclusiv relevant și important.

Întocmirea documentației tehnice online pentru echipamente și instalații

Există posibilitatea de realizare a documentației și în format web: descrierea tehnică online poate fi afișată pe orice dispozitiv.

Documentația tehnică este responsivă: poate fi afișată pe orice dispozitiv, se adaptează la rezoluția ecranului, indiferent dacă vorbim de telefon mobil, tabletă sau calculator de birou; poate fi manipulată cu ușurință, se poate mări, se pot realiza instantanee de pe ecran din părțile dorite. Dacă este necesar, documentul poate fi imprimat.

Documentația online poate fi accesată de persoanele cu drept de acces!

Proiecte legate de soluții mecanice
Centru de congrese Balatonfüred - Proiectare și execuție de technologie de scenă completă

Orașul Balatonfüred se poate bucura de un nou centru de congrese adaptat celor patru anotimpuri; în timpul realizării centrului de congrese ne-am ocupat de întreaga etapă de proiectare și execuție de technologie de scenă.

Detalii despre proiect
Reînnoirea completă a aparaturii de scenă din Teatrul Szigligeti din Szolnok

Teatrul Szigligeti din Szolnok este unul dintre cele mai importante teatre din Ungaria. Teatrul a fost deschis în 1912 și a funcționat continuu de atunci. În cadrul proiectului s-a realizat o renovare completă a Teatrului Szigligeti din Szolnok; c...

Detalii despre proiect