Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!
Background Image Right Side

Scaune de sport / Bănci de rezerve

Scaune sport și bănci de rezerve pentru a-ți face experiența sportivă unică!

Reprezentăm cei mai importanți producători,

care îți oferă scaune sportive unice, personalizate pentru sportul modern! Scaunele pot fi 100% personalizate, cu culoare și logo.

Băncile de rezerve cu scaune sportive oferă echipelor și arbitrilor un sentiment exclusiv de viață!

Nu faci compromisuri, pentru că nici noi nu am făcut! De ani de zile lucrăm cu cei mai importanți producători ai acestei tehnologii (COBRA și OMP).

Sporturi susținute de scaunul de sport: handbal, baschet, fotbal.

Tehnologie sportivă
Scaune de sport / Bănci de rezerve

Banca de rezerve de fotbal care se poate monta pe sol

Cadrul este din profil de oțel cu finisaj galvanizat la cald. Elementul de soclu și scaunul sunt realizate din rășină poliesterică colorată, rezistentă la UV, armată cu fibră de sticlă. O parte a soclului este construită în formă de sandwich. Geamurile laterale sunt din plexiglas transparent, iar spatele curbat și acoperișul sunt realizate din policarbonat.

Proiectarea structurii este conformă cu cerințele standardului MSZ EN 1176-1.

Bănci de rezerve mobile

Când proiectăm o bancă de rezerve, luăm în considerare capacitatea de rulare. Acestea sunt proiectate și fabricate cu patru, respectiv trei locuri. Toate blocurile de patru și trei sunt echipate cu roți planetare de cauciuc siliconat de 100 mm cu frână în față și în spate.

Când blocurile sunt împinse unul lângă altul, ele pot fi fixate rapid împreună sub partea din față și în spatele scaunului sport din spate cu o eliberare rapidă.

Structura băncii de rezerve este realizată din secțiuni sudate de 60x40 cm. Finisajul final al suprafeței este acoperit cu pulbere în RAL 7016 în culoarea specificată.

Banca de rezerve mobilă pentru arbitri

Banca de rezerve pentru arbitri este echipată cu patru scaune sport și cu roți planetare din cauciuc siliconat de 100 mm cu frâne în față și în spate. Acoperișul este integrat cu scaunele, astfel încât poate fi mutat în întregime. Este identic în toate dimensiunile cu banca de rezerve.

Structura băncii de rezerve este realizată din secțiuni sudate de 60x40 cm. Finisajul final al suprafeței este acoperit cu pulbere în RAL 7016 în culoarea specificată.

Acoperișul băncii de rezerve

Acoperișul curbat este modular, astfel încât poate fi demontat rapid. Partea din spate a capacului este acoperită pe ambele părți cu o foaie transparentă de policarbonat cu cavitate de șase milimetri care protejată împotriva razelor UV, în timp ce cele două părți finale sunt acoperite pe ambele părți cu o foaie transparentă de policarbonat solid de trei milimetri care protejată împotriva razelor UV. O garnitură flexibilă din EPDM este plasată între unități pentru a asigura o etanșare corespunzătoare.

Structura acoperișului pentru banca de rezerve este realizată prin sudare din secțiuni terminale de 40x40 cm și 40x20 cm. Finisajul final al suprafeței este acoperit cu pulbere în RAL 7016 în culoarea specificată.

Sunteți dedicat sportului, exercițiilor fizice sau unei echipe?

Experimentați senzația exclusivă de a fi parte din echipa ta favorită în cele mai tensionate și interesante momente ale jocului!

Ai, de asemenea, opțiunea de a folosi scaunele sport ca scaune de birou. Adu scaunul echipei tale preferate în biroul tău!

Tehnologie sportivă
Scaune de sport / Bănci de rezerve

Proiectare și implementare

Evaluarea exactă a nevoilor și studiul la fața locului sunt efectuate înainte de proiectare.

În fiecare caz, îți vom pregăti o ofertă individuală: prețul optim va fi stabilit după o consultare și o planificare atentă, ținând cont de tipul și dimensiunea echipamentului pe care dorești să îl alegi.

Oferta include costul total al investiției.

În plus, te vom informa și despre condițiile de garanție și despre întreținerea periodică a aparatului în momentul achiziției / vânzării.

Este posibilă atât instalarea în interior, cât și în exterior.

Dorești să afli mai multe despre scaunele sport?

Află mai multe despre designul scaunelor de sport!

 • Structură cu cadru din oțel
 • Profil cu spătar înalt și cu suport lateral excelent
 • Tetieră schimbabilă, reglabilă la nevoie
 • Opțiune perne cu profil plat sau sportiv
 • Rezistentă împotriva radiațiilor UV
 • Rezistență ridicată la uzură
 • Copertă din piele respirabilă
 • Branding brodat în culori întregi
 • Reglare fixă sau controlată a spătarului
 • Produs testat structural în conformitate cu standardele europene

Poți alege opțional accesorii!

 • Încălzire termostatică controlată individual (Clientul va instala sursa de alimentare pentru încălzire. Banca de rezerve include un transformator de siguranță 230V/12V și instalarea unui încălzitor electric pentru scaune.)
 • Design individual al acoperișului
 • Închideri rezistente la intemperii
Background Image
Background Image
Proiectele noastre de soluții de tehnologie sportivă
Stadionul SEPSI OSK - Extinderea perimetrului LED

Am instalat deasupra ieșirii suporterilor, extinderea sistemul de LED perimetru, proiectat și implementat pentru Stadionul SEPSI OSK. Ideea de a instala un perimetru LED deasupra celor nouă ieșiri destinate suporterilor, cu scopul de a extinde ele...

Detalii despre proiect
Noul stadion Hidegkuti Nándor: Proiectare și implementare - tabelă de marcaj ecran cu LED-uri, operarea echipamentelor LED perimetru și Sistem Digital Signage

În 2016 stadionul a fost complet renovat și am fost însărcinați cu instalarea a două tabele de marcaj ecran cu LED-uri. După ce lucrările de construcțieau fost finalizate, avem sarcina suplimentară și permanentă nu numai de a operarea echipamente...

Detalii despre proiect
Background Image