Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!
Background Image Right Side

Tribune

Sisteme de tribune mobile telescopice, de arenă și demontabile; noi te ajutăm să alegi!

Nu este vorba doar de punctul tău de vedere!

Concepem sistemele noastre de tribune pentru tine, ținând cont de cerințele tehnice ale federației sportive și de caracteristicile tehnice ale tehnologiei.

Sistemele noastre de tribune motorizate și acționate manual sunt completarea perfectă pentru orice instalație sportivă sau eveniment cultural. Ne străduim pentru o asimilare maximă și o priveliște minunată.

Dimensiunile nu contează

Sistemele noastre de tribune mobile telescopice sunt bine cunoscute în sectorul sportiv din Ungaria, astfel încât poți proiecta cu noi de la cea mai mică sală de sport până la arene de sport și structuri în aer liber!


Sistem de tribune telescopice

Dimensiunea ideală a peluzei variază de la un eveniment, eveniment sportiv sau concert la altul. Cu ajutorul tribunelor pliabile, poți crește și ajusta semnificativ dimensiunea peluzei!

Poți alege și poziții de plasare pentru a optimiza spațiul disponibil:

 • În picioare liber,
 • Balcon,
 • Localizare lângă perete.
Tehnologie sportivă
Sistem de tribune telescopice

Sistemul de tribune al arenei

În proiectarea amenajării tale, ne vom potrivi perfect cu designul arhitectural al facilității și cu așteptările tale (investitor și proiectant)!

Elementele interschimbabile ale tipurilor de tribune de arenă asigură configurația optimă pentru tine!

Elementele pot include:

 • Sisteme de colțar,
 • Ieșiri,
 • Designul toaletelor,
 • Presă și birouri media,
 • Deschideri de aerisire etc.
Tehnologie sportivă
Sistemul de tribune al arenei

Tribună mobilă demontabilă

Sistemele de tribune mobile sunt o soluție de instalare temporară sau fixă pentru evenimente culturale în aer liber, evenimente sportive, sporturi de stradă freestyle și teatre.

 • Rapid și ușor de asamblat și dezasamblat!
 • Expansibil cu ușurință în cazul unei audiențe crescute.
 • Tribuna este echipată cu scaune ergonomice, pe care le poți solicita și cu spătar.
Tehnologie sportivă
Tribună mobilă demontabilă

Proiectare și implementare

Evaluarea exactă a nevoilor și studiul la fața locului sunt efectuate înainte de proiectare.

În fiecare caz, îți vom pregăti o ofertă individuală: prețul optim va fi stabilit după o consultare și o planificare atentă, ținând cont de tipul și dimensiunea echipamentului pe care dorești să îl alegi.

Oferta include costul total al investiției.

În plus, te vom informa și despre condițiile de garanție și despre întreținerea periodică a echipamentului în momentul achiziției / vânzării.

Dorești să afli mai multe despre sistemele de tribune?

Tribunele mobile telescopice, de arenă și demontabile respectă standardele și reglementările în vigoare pentru structurile metalice utilizate în instalațiile sportive, pentru care îți punem la dispoziție o documentație detaliată!

Background Image
Background Image
Proiectele noastre de soluții de tehnologie sportivă
Stadionul SEPSI OSK - Extinderea perimetrului LED

Am instalat deasupra ieșirii suporterilor, extinderea sistemul de LED perimetru, proiectat și implementat pentru Stadionul SEPSI OSK. Ideea de a instala un perimetru LED deasupra celor nouă ieșiri destinate suporterilor, cu scopul de a extinde ele...

Detalii despre proiect
Noul stadion Hidegkuti Nándor: Proiectare și implementare - tabelă de marcaj ecran cu LED-uri, operarea echipamentelor LED perimetru și Sistem Digital Signage

În 2016 stadionul a fost complet renovat și am fost însărcinați cu instalarea a două tabele de marcaj ecran cu LED-uri. După ce lucrările de construcțieau fost finalizate, avem sarcina suplimentară și permanentă nu numai de a operarea echipamente...

Detalii despre proiect
Background Image