Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!

Sisteme audio profesionale

Sistem PA profesional și sistem de sunet line array pentru un sunet atotcuprinzător pe care îl poți simți pe piele ta!

Dă glas gândirii și artei!

De la cel mai mic eveniment de interior până la cel mai mare festival, echipamentele noastre de sisteme audio pot satisface nevoile tale!

Fie că este vorba de un eveniment în oraș, un festival de muzică, o orchestră, o conferință sau un eveniment corporativ, putem crea o soluție personalizată pentru tine.

După ce vă cunoaștem ideile, vom proiecta tehnologia de sunet, vom discuta cu dvs. necesarul de echipament pe baza planurilor, și apoi vom instala complet sistemul audio.

Proiectare și implementare

Când proiectăm sistemul audio și acustic, acordăm o atenție deosebită evenimentului pe care îl sonorizăm, fie că este vorba de muzică sau de vocal. Sistemul PA sau sistemul de sunet line array este configurat în mod corespunzător.

Succesul unui eveniment depinde de faptul dacă publicul țintă poate auzi și înțelege ceea ce se spune și dacă cele mai mici detalii muzicale sunt percepute. Sistemele noastre de sunet asigură cea mai bună înțeligibilitate a vorbirii și muzică puternică și clară, oriunde te așezi în sală!

Tehnologia evenimentelor
Sisteme audio profesionale

Distingem dacă vorbim de sunet exterior sau interior

Ceea ce sună bine într-o cameră închisă, de obicei, nu este suficient de performant la un eveniment în aer liber. Cunoscându-le, putem decide ce fel de sistem să construim, de la un simplu difuzor activ cu două căi (PA-sistem [2]) până la cel mai mare sistem de sunet line array [1], cu sistem de monitorizare și consolă de mixaj.

Poți alege între instalarea fixă sau închirierea de dispozitive

Închirierea sistemului audio profesional se poate face cu sau fără personal tehnic, așa-numită închiriere uscată.

În cazul închirierii uscate, puteți alege, de asemenea, transportarea echipamentului închiriat pe locație sau să îl preluați la sediul nostru.

În momentul vânzării (în cazul unei instalații fixe), toate cunoștințele necesare pentru o funcționare sigură sunt transmise pt. operatori.

De asemenea, te vom informa despre condițiile de garanție și despre întreținerea periodică gratuită în perioada de garanție în momentul achiziției / vânzării.

Ofertă personalizată pentru orice solicitare

La stabilirea prețului optim, după consultări și o planificare atentă, vom lua în considerare tipul și dimensiunea echipamentului pe care dorești, la închiriere durata închirierii și, cu sau fără personal tehnic.

Oferta de preț include costul total al investiției / închirierii sistemului audio profesional.

Dorești să afli mai multe despre sistemele și accesoriile noastre de sunet?

Sistemele noastre line array cu una dintre cele mai populare mărci din lume, seria Geo S12, Geo M10, Geo M6 de la Nexo, răspund tuturor nevoilor tale. Cutiile Nexo RS18 și LS18 asigură sistemului basul potrivit.

În caz de necesitate, proiectăm consolidarea sunetului cu sisteme L'acoustics; tipurile Kara WST și KUDO. Aceste difuzoare sunt o prezență permanentă la cele mai mari evenimente muzicale, concerte și spectacole de gală din lume.

Pe lăngă sistemul PA de sonorizare [2] acordăm o mare atenție proiectării sistemului de monitorizare, deoarece este foarte important ca interpretul să audă imaginea sonoră corectă în timpul producției. De asemenea, în acest domeniu folosim echipamente audio profesionale: Nexo PS 15, PS 10, PS 8 și Elektro Voice SXA 250.

O consolă de mixaj, unul dintre cele mai importante accesorii ale sistemului, va fi instalată pentru a se potrivi cu dimensiunea evenimentului!

Desigur, vom folosi cele mai populare și acceptate modele din lume, cum ar fi Digico SD8 + Digirack 56/24, Yamaha LS9, Midas M32R + Midas DL32, Soundcraft GB4 și Soundcraft EPM8, Allen&Heat ZED 12.

Microfoanele wireless portabile sau cu clips asigură libertatea de mișcare a interpretului.

Shure ULX D și Sennheiser EW100, 2000 Series, EW300 IEM asigură un sunet perfect.


[1] Sistemele line array sunt foarte utile în cazurile de utilizări în care sunetul trebuie ”proiectat” pe distanțe mai mari.

În cazul sistemelor de sonorizare mari, datorită caracteristicii de direcție bine controlabile, acoperirea unei anumite zone complexe (de exemplu: un stadion cu tribune și arenă, teatre, săli de concerte) se poate realiza într-un mod mult mai uniform.

Sistemele Line array deobicei dispun de suport software: inginerul de sunet setează geometria zonei care trebuie sonorizată, și software-ul determină unde și ce fel de grup de radiație trebuie montat.

[2] PA este un sistem electronic format din microfoane, amplificatoare, difuzoare și echipamente conexe. Crește intensitatea sonoră aparentă (loudness) a vocii umane, a instrumentului muzical sau a altei surse de sunet acustic, sau a sunetului sau muzicii înregistrate.

Sistemele PA sunt utilizate în orice loc public care necesită ca prezentatorul sau interpretul să fie clar audibil pe o suprafață mare, la o distanță rezonabilă.

Aplicațiile tipice includ stadioane sportive, vehicule și instalații de transport public, precum și locații și producții de muzică live sau înregistrată. Un sistem PA poate include mai multe microfoane sau alte surse de sunet, o consolă de mixare și mai multe surse de difuzare, precum și o combinație de amplificatoare și difuzoare multiple pentru un volum mai mare sau o distribuție mai largă a sunetului.

Proiectele noastre de soluții tehnologice pentru evenimente
Tehnică vizuală | À LA RECHERCHE DE VERA MOLNAR – LUCRĂRILE VEREI MOLNAR ȘI REFLECȚII CONTEMPORANE

Expoziția Muzeului Ludwig intitulată „À la recherche de Vera Molnar” aduce un omagiu operei de o viață a Verei Molnar, care a murit cu puțin timp înainte de a împlini 100 de ani. Sarcina noastră a fost achiziționarea și instalarea mijloacelor tehn...

Detalii despre proiect
Operarea ecranului LED în outdoor la evenimentul aniversar de 20 de ani al Cetate Production SRL din România

Cetate Production SRL din România se ocupă cu producția de mese de bere și corturi. Compania și-a dorit să sărbătorească cea de-a 20-a aniversare cu o mare zi de familie, alături de angajații săi și familiile acestora. Locul ales pentru acest...

Detalii despre proiect