Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!
Background Image Right Side

Perimetru LED

Publicitatea de sponsorizare și mesajele de marketing de pe ecranele LED din perimetrul sportiv au devenit parte integrantă a evenimentelor sportive!

Întotdeauna în centrul atenției!

Ecranele LED perimetrale sportive, numite și panouri publicitare perimetrale, sunt afișaje digitale gigantice cu benzi care au suprafețe de afișare foarte largi și joase. În timpul evenimentelor sportive, este de obicei amplasat vizavi de camerele de televiziune.

Mesajele publicitare sunt afișate în mod eficient și continuu pe ecranul LED în jurul unei părți sau a întregului perimetru al terenului de sport din cadrul stadionului.

Perimetrul LED este special conceput pentru evenimente sportive, cu un capac special pentru modulul special pentru a proteja siguranța personală a jucătorilor!

Cel mai frecvent utilizat pe terenurile de fotbal, handbal, baschet și tenis. Dispozitivul poate fi instalat și demontat convenabil și eficient, sau se poate instala în poziție fixă.

Aplicație pentru interior și exterior
Este posibilă instalarea / instalarea și funcționarea în interior și în exterior. Luminozitatea afișajului poate fi reglată în mod optim atât pentru condițiile de iluminare din exterior, cât și pentru cele din interior.
Înălțime perfectă
Ecranele LED perimetrale sunt disponibile într-o gamă de înălțimi de la 800 mm la 1280 mm.
Sigur și rezistent la impact
Suprafața perimetrului cu LED-uri este realizată dintr-un material dur și flexibil, foarte rezistent la impact, astfel încât poate fi operat în siguranță și fără răniri în timpul jocului. Suprafața frontală cauciucată a modulului LED și căptușeala de protecție de pe marginile superioare asigură protecția sportivilor împotriva rănilor. Acesta se află pe o bază stabilă, fără vârfuri.
Înclinare și unghi larg de vizualizare
Ecranele LED cu tehnologie SMD [1] au un unghi de vizualizare orizontală de peste 160˚ grade, astfel încât sunt întotdeauna ușor de citit. Acestea pot fi înclinate treptat, până la 30˚, pentru a oferi un unghi de vizualizare ideal, mai puțin reflectorizant, atât pentru spectatori, cât și pentru camere.

Sponsorilor le place această soluție

Pentru că nu doar fanii de pe teren, ci și telespectatorii vor putea vedea aceste reclame în mișcare și mesajele vizuale unice ale evenimentului sportiv!

Animări variate și personalizabile: perimetrul LED sport nu este ideal doar pentru publicitate, ci și pentru mesaje text și elemente de identitate corporativă!

Tehnologie sportivă
Perimetru LED

Tehnologia LED este în continuă evoluție

Suntem în contact zilnic cu partenerii noștri tehnologici și urmăm recomandările acestora, astfel încât folosim întotdeauna cea mai recentă tehnologie și cea mai bună rezoluție a ecranelor LED și a procesoarelor de control video aferente pentru noile proiecte.

Poți alege între instalarea fixă sau închirierea de dispozitive

Închirierea / leasingul se poate face cu sau fără personal tehnic, ca o așa-numită închiriere uscată.

În momentul vânzării (în cazul unei instalații fixe), toate cunoștințele necesare pentru o funcționare sigură sunt transmise colegilor operatori.

De asemenea, te vom informa despre condițiile de garanție și despre întreținerea periodică gratuită în perioada de garanție în momentul achiziției/vânzării.

În fiecare caz vom întocmi o ofertă individuală

La stabilirea prețului optim, după consultări și o planificare atentă, vom lua în considerare tipul și dimensiunea echipamentului pe care dorești să îl închiriezi, durata închirierii și dacă închiriezi cu sau fără personal tehnic.

Oferta de preț include costul total al investiției / închirierii.

Dorești să afli mai multe despre perimetrul LED pentru sport?

Când se instalează, modulele LED sunt plasate pe marginea șinei într-un rând, una lângă alta.

Dintre perimetrele cu LED-uri SMD disponibile pentru exterior, rezistente la intemperii și interior, recomandăm soluția care se potrivește cel mai bine arenei din punct de vedere al dimensiunii și rezoluției (valoare P) [2], având în vedere funcționalitatea.

În funcție de conținutul [3] care urmează să fie afișat, de numărul de vizitatori și de parametrii fizici ai mediului, construim sisteme modulare.

Conținutul de pe ecranele cu LED-uri poate fi programat sau controlat cu ușurință prin intermediul unei unități USB, conexiune prin cablu, conexiune WiFi sau control video.

Caracteristici generale ale instrumentelor noastre:

  • Tehnologie SMD
  • Ele pot fi instalate atât în interior, cât și în exterior.
  • Modulele exterioare sunt impermeabilizate IP65 în față și în spate.
  • Design modular și întreținere ușoară. Indiferent dacă este pe suprafața din față sau din spate, designul ușor permite întreținerea de către o singură persoană.
  • Modulele pot fi ajustate până la 90˚ unul față de celălalt în timpul procesului de montare.
  • Transmisie mai stabilă a semnalului. Arhitectura PCB cu șase straturi (PCB) face ca transmisia semnalului să fie mai stabilă și mai fiabilă.
  • Luminozitatea ridicată a afișajelor înseamnă că acestea pot fi văzute de la distanțe mari.
  • Grație pasului său redus de pixeli, oferă, de asemenea, o experiență vizuală excelentă în spațiile interioare și în sălile de sport!

Sunt create soluții publicitare uimitoare, indiferent de locație, de momentul zilei sau de condițiile de iluminare!


[1] SMD: Noua generație de diode LED încastrate, cubice, sunt durabile, vizibile de la distanță și oferă o experiență vizuală mai plăcută.

[2] Valoare P (pas de pixel): Modulele LED sunt realizate cu diode luminoase distanțate între ele la 1,8-10 mm. Valoarea P arată valoarea relativă a diodelor una față de cealaltă în ambele direcții, verticală și orizontală, exprimată în milimetri. Alegerea ideală a dispozitivului este întotdeauna determinată de distanța minimă de vizualizare de la suprafața LED-ului. Pe măsură ce distanța de vizionare scade, valoarea P a modulului LED propus scade.

[3] Control cu LED-uri: Cu oricare dintre procesoarele video cu LED-uri poți controla complet parametrii imaginii în timp real. Arhitectura universală a controlului LED permite afișarea interfeței color (subtitrare) pe interfața video, indiferent de modelul și configurația utilizate. Raporturile de aspect pot fi ajustate după cum se dorește de către scaler.

Controlerele pot fi o sursă de intrare: HDMI, DVI, scalerul acceptă și surse SDI, HD-SDI, VGA și compozite.

Background Image
Background Image
Proiectele noastre de soluții de tehnologie sportivă
Noul stadion Hidegkuti Nándor: Proiectare și implementare - tabelă de marcaj ecran cu LED-uri, operarea echipamentelor LED perimetru și Sistem Digital Signage

În 2016 stadionul a fost complet renovat și am fost însărcinați cu instalarea a două tabele de marcaj ecran cu LED-uri. După ce lucrările de construcțieau fost finalizate, avem sarcina suplimentară și permanentă nu numai de a operarea echipamente...

Detalii despre proiect
FINA 2022 – Sisteme de Tabelă de marcaj cu LED-uri și perimetru LED la evenimentele campionatului mondial de natație și polo pe apă

Campionatul mondial de natație din 2022 a avut loc în perioada 17 iunie - 3 iulie, fiind organizat de Federația internațională de natație (FINA) și Federația maghiară de natație, la Budapesta, Debrecen, Sopron și Szeged. În trei din cele patru loc...

Detalii despre proiect
Background Image