Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!

Sisteme lumini profesionale

Sistemul de lumini și efectele vizuale completează experiența scenică!

Putem proiecta și implementa un sistem complet de lumini de scenă pentru dvs.

Măsura succesului unui eveniment este experiența vizitatorilor, care depinde în parte de impactul vizual și de emoțiile pe care sistemul de ilumi le evocă în rândul publicului țintă.

Dacă ai nevoie de sistem de lumini pentru: un eveniment în oraș, un festival de muzică, o orchestră, o conferință sau un evenimernt corporate, avem soluție personalizată pentru tine.

Odată ce vă cunoaștem ideile, vom proiecta iluminatul scenei, vom discuta cu dvs. despre cerințele de echipament în funcție de planurile dvs, și apoi vom instala sistemul de lumini.

Programăm un spectacol special în funcție de nevoile tale

Dispozitivele noastre inteligente controlate prin DMX [1] includ cele mai noi lumini LED, spoturi, wash-uri, lumini inteligente cu scanare în oglindă, dimmeri, stroboscoape, toate coordonate și proiectate împreună cu efectele producției pentru a crea o experiență vizuală unică.

Se pot crea gobo-uri personalizate (modele proiectate) pentru a proiecta logo-uri de eveniment, de companie și de marketing.

Tehnologia evenimentelor
Sisteme lumini profesionale

Poți alege între instalarea fixă sau închirierea de dispozitive

Închirierea sistemului de lumini profesionale se poate face cu sau fără personal tehnic, așa-numită închiriere uscată.

În cazul închirierii uscate, puteți alege, de asemenea, transportarea echipamentului închiriat pe locație sau să îl preluați la sediul nostru.

În momentul vânzării (în cazul unei instalații fixe), toate cunoștințele necesare pentru o funcționare sigură sunt transmise pt operatori.

De asemenea, te vom informa despre condițiile de garanție și despre întreținerea periodică gratuită în perioada de garanție în momentul achiziției / vânzării.

Ofertă personalizată pentru orice solicitare

La stabilirea prețului optim, după consultări și o proiectare atentă, vom lua în considerare tipul și dimensiunea echipamentului pe care dorești să îl închiriezi, durata închirierii și dacă închiriezi cu sau fără personal tehnic.

Oferta de preț include costul total al investiției / închirierii sistemului de lumini profesionale.

Dorești să afli mai multe despre sistemele noastre de lumini profesionale?

Când proiectăm sistemul de lumini, este important să luăm în considerare ce fel de eveniment iluminați - un concert, o piesă de teatru sau un discurs!

După prezentarea ideilor tale, te vom ajuta să proiectezi conceptul vizual.

Pentru a obține cel mai optim mediu vizual, avem un proces care te va ghida până la atingerea obiectivului:

  1. Elaborarea conceptului vizual
  2. Conceperea unui memoriu
  3. Design schelet și modelare 3D
  4. Programarea Lightbox (crearea de coduri de timp)

Elementele scrise ale spectacolului sunt aduse instantaneu la viață cu ajutorul casetei de lumini V3 full-size grandMA2 [2] de la MA Lighting.

Bineînțeles, vom realiza toate cablurile electrice și de joasă tensiune pentru evenimentul tău și vom instala elementele de spectacol suplimentare necesare.

Lămpile noastre sunt cele mai populare mărci din lumea spectacolelor: Martin [3]; Clay Paky [4]; GLP [5]; Robe [6]; dispozitive profesionale controlate de Cameo DMX [7].

Noi folosim doar cele mai noi instrumente pentru a transforma ideile tale în realitate!


[1] DMX512 este un standard care stabilește comunicarea între consola DMX (controlerul de mixare a luminii) și dispozitivele de iluminat (sau mașinile de fum) și alte mașini de efecte de pe scenă.

[2] GrandMA2 reprezintă cea mai puternică consolă de la MA Lighting și permite controlul luminilor convenționale, luminilor mobile, corpurilor de iluminat cu LED-uri și a mijloacelor de comunicare pe o singură platformă.

Echipat cu tehnologie de ultimă generație și chiar cu unele caracteristici speciale (cum ar fi un sertar pentru tastatură și un ecran de comandă multi-touch), grandMA2 se potrivește tuturor segmentelor de iluminat. Acest lucru asigură un control intuitiv și rapid al tuturor dispozitivelor și canalelor conectate.

[3] Martin MACIII Performance, Martin MAC 2000 Wash XB, Martin MAC700 Profile, Martin MAC700 Wash

[4] Claypacky K10 wash, Clay Paky StageLight 300 Spot

[5] GLP Impression FR-1, GLP Impression 90, GLP Fusion PAR FP-7, GLP Fusion Stick 20, GLP Fusion Supernova SN-70 RGBW

[6] Robe Robin 600

[7] Cameo Auro Spot Z300, Cameo FLATPRO 12

Proiectele noastre de soluții tehnologice pentru evenimente
Tehnică vizuală | À LA RECHERCHE DE VERA MOLNAR – LUCRĂRILE VEREI MOLNAR ȘI REFLECȚII CONTEMPORANE

Expoziția Muzeului Ludwig intitulată „À la recherche de Vera Molnar” aduce un omagiu operei de o viață a Verei Molnar, care a murit cu puțin timp înainte de a împlini 100 de ani. Sarcina noastră a fost achiziționarea și instalarea mijloacelor tehn...

Detalii despre proiect
Operarea ecranului LED în outdoor la evenimentul aniversar de 20 de ani al Cetate Production SRL din România

Cetate Production SRL din România se ocupă cu producția de mese de bere și corturi. Compania și-a dorit să sărbătorească cea de-a 20-a aniversare cu o mare zi de familie, alături de angajații săi și familiile acestora. Locul ales pentru acest...

Detalii despre proiect