Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!

Modelare 3D

Lumea concepțiilor: baza modelării 3D mecanice este fezabilitatea

Modelare 3D

Realizăm un model în spațiu conform cu realitatea

Primul pas al proiectării echipamentelor speciale și personalizate este realizarea conceptului și alegerea conceptului realizabil.

În cazul proiectării sistemelor mecanice, acest proces este foarte mult facilitat de realitatea virtuală. Cu ajutorul programelor 3D utilizate, pot fi realizate diverse modele (versiuni) într-un anumit domeniu.

Pentru analiza principiilor de funcționare și a dispunerii, folosim elemente simplificate.

Pentru analiza funcționării și a fezabilității, măsura detalierii crește din ce în ce mai mult, până la un nivel adecvat întocmirii documentației de producție.

Modelare 3D mecanică

Pentru decizii conforme din punct de vedere tehnic, realizăm modelul parametric spațial al echipamentelor, instalațiilor, produselor și dispunerea acestora.

În această etapă a proiectării mecanice, cu ocazia modelării 3D, avem posibilitatea să vizualizăm diverse versiuni/concepții în schițe realizate în spațiu, cu proiecții, planuri, comentarii.

Apoi, planul prealabil selectat este dezvoltat mai departe, luând în considerare aspectele ce țin de posibilitatea de fabricare și montare.

După alegerea conceptului, urmează etapa de realizare a animației.

Proiecte legate de soluții mecanice
Centru de congrese Balatonfüred - Proiectare și execuție de technologie de scenă completă

Orașul Balatonfüred se poate bucura de un nou centru de congrese adaptat celor patru anotimpuri; în timpul realizării centrului de congrese ne-am ocupat de întreaga etapă de proiectare și execuție de technologie de scenă.

Detalii despre proiect
Reînnoirea completă a aparaturii de scenă din Teatrul Szigligeti din Szolnok

Teatrul Szigligeti din Szolnok este unul dintre cele mai importante teatre din Ungaria. Teatrul a fost deschis în 1912 și a funcționat continuu de atunci. În cadrul proiectului s-a realizat o renovare completă a Teatrului Szigligeti din Szolnok; c...

Detalii despre proiect