Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!
Background Image Right Side

Modelare 3D

Lumea concepțiilor: baza modelării 3D mecanice este fezabilitatea

Background Image
Modelare 3D

Realizăm un model în spațiu conform cu realitatea

Primul pas al proiectării echipamentelor speciale și personalizate este realizarea conceptului și alegerea conceptului realizabil.

În cazul proiectării sistemelor mecanice, acest proces este foarte mult facilitat de realitatea virtuală. Cu ajutorul programelor 3D utilizate, pot fi realizate diverse modele (versiuni) într-un anumit domeniu.

Pentru analiza principiilor de funcționare și a dispunerii, folosim elemente simplificate.

Pentru analiza funcționării și a fezabilității, măsura detalierii crește din ce în ce mai mult, până la un nivel adecvat întocmirii documentației de producție.

Modelare 3D mecanică

Pentru decizii conforme din punct de vedere tehnic, realizăm modelul parametric spațial al echipamentelor, instalațiilor, produselor și dispunerea acestora.

În această etapă a proiectării mecanice, cu ocazia modelării 3D, avem posibilitatea să vizualizăm diverse versiuni/concepții în schițe realizate în spațiu, cu proiecții, planuri, comentarii.

Apoi, planul prealabil selectat este dezvoltat mai departe, luând în considerare aspectele ce țin de posibilitatea de fabricare și montare.

După alegerea conceptului, urmează etapa de realizare a animației.

Background Image
Background Image
Proiecte legate de soluții mecanice
Reînnoirea completă a aparaturii de scenă din Teatrul Szigligeti din Szolnok

Teatrul Szigligeti din Szolnok este unul dintre cele mai importante teatre din Ungaria. Teatrul a fost deschis în 1912 și a funcționat continuu de atunci. În cadrul proiectului s-a realizat o renovare completă a Teatrului Szigligeti din Szolnok; c...

Detalii despre proiect
HUNGEXPO REBORN - GALA SYSTEMS / realizarea sistemului Gala Venue

Cu ocazia reconstruirii HUNGEXPO, sala de conferințe plenară din clădirea CK a fost dotată cu zona de spectatori reconfigurabilă, destinată evenimentelor specifice, Gala Venue. Zona de spectatori mobilă poate fi reglată în 8 poziții prestabilite. ...

Detalii despre proiect
Background Image