Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!

Színpadi dekorháló

Dekorháló a színpad hátterének díszítésére és speciális effektekhez

A színpadi dekorháló egy hasznos eszköz, amelyet színházakban és számos egyéb előadáson különböző célokra használnak fel

  • Dekoráció és háttér: A színpadi dekorhálókat gyakran a színpad hátterének díszítésére használják. Például egy erdőjelenetnél a hálóra faleveleket vagy más növényeket lehet rögzíteni.
  • Lépcsők és magas helyek: Ha egy előadásban szükség van lépcsőkre vagy magasabb platformokra, a színpadi dekorhálókat használhatják a színészek vagy a technikusok biztonságos közlekedésére.
  • Speciális effektek: A színpadi dekorhálókat kreatív módon is felhasználhatják. Például egy színházi mesében a hálót csillagokkal, felhőkkel vagy varázslatos mintákkal díszíthetik.

A színpadi dekorháló sokféle méretben elérhető, és a használata a konkrét előadástól és a tervezett hatástól függ. Mindig vedd figyelembe a helyszín adottságait, légy kreatív!

Segítünk választani,

hogy a célnak – a technikai elvárásoknak, a színpadi körülményeknek és a helyszín adottságainak – legmegfelelőbb színpadi dekorhálót vásárold meg.

A színpadi dekorháló vásárlás / értékesítés alkalmával a garanciális feltételekről is tájékoztatunk.

Az anyag méterben vagy méretre szabva / varrva vásárolható meg; melyet saját varrodánkban kívánságod szerint konfekcionálunk is.

PDF File csatolmány

Színpadi dekorháló

Letöltöm (0.4 MB)
Színház- és színpadtechnikai megoldásokkal kapcsolatos projektjeink
Balatonfüred Kongresszusi Központ - Teljes színpadtechnikai tervezés és kivitelezés

Négyévszakos kongresszusi központtal gazdagodott Balatonfüred; a kongresszusi központ megvalósítása alkalmával teljes színpadtechnikai tervezést és kivitelezést végeztünk.

Projekt részletei
Madame Tussauds Budapest - Függönyök installációkhoz

A fővárosi attrakció 51 nemzetközi és magyar közismert személy megszólalásig élethű viaszfigurájával várja a látogatókat, akik 17 magyar vonatkozású híreséggel is találkozhatnak. A figurákhoz tartozó installációk elkészítésében kaptunk közreműködő...

Projekt részletei