Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!
Background Image Left Side
Background Image Right Side
Back Icon Színpadi textíliák

Blackout anyag

Blackout anyag; a fényzáró sötétítő függöny optimális megoldás minden környezetben a teljes fényzáráshoz!

Background Image
Blackout anyag

Legyen teljes sötétség!

Nem csak színpadok sötétítéséhez, hanem előadótermek, szállodák és konferenciaközpontok részére kínálunk fényzáró függönyanyagot.

A fényzáró sötétítő függönyanyagok nyáron segítenek a betűző napsugarak elleni védekezésben is, a fényzáró képességen túl hőszabályozó funkciót is betöltenek.

A beáramló hő megreked az ablak és a blackout anyagból készült függöny között. Ezáltal jelentősen csökkenthető a közösségi terek és az előadótermek hőmérséklete a nyári hónapokban.

Bemutató- és kiállítótermek függönyözéséhez is a Gerriets [1] teljes kollekciójából tudsz anyagot választani!

Győztes színek és enteriőrbarát kollekció

A blackout anyagaink több mint 30 színben érhetőek el teljes fényzárással, egyedülálló, 300 cm-es alapszélességben, lángmentes kivitelben.

Ezek a textilek megtalálhatóak a legkülönbözőbb helyeken, a népszerű színházi daraboktól kezdve orvosi előadók termein át, a könyvtárak sötétítő függönyéig.

Töltsd le a katalógust, ismerd meg a lehetőségeket!

A blackout anyag; fényzáró sötétítő függöny vásárlás / értékesítés alkalmával a garanciális feltételekről is tájékoztatunk.

Az anyagot kérésednek megfelelően készre varrjuk varrodánkban.

Szeretnél többet tudni blackout anyagainkról?

A Gerriets egy folyamatosan bővülő vállalat, leányvállalataival és disztribútoraival 19 országban van jelen. 1946-os alapítása óta Gerriets szakcéggé vált a színpadi-, rendezvényi- és kiállítási igények megoldásában.

Tevékenysége minden területre kiterjed: függönyök, lepedővászon és szcenikai anyagok gyártása, nagy szélességű textíliák, horizontális szövetek, dekoratív szövetek, színpadi bársonyok, effektanyagok, színpadi felszerelések, például függöny mozgató sínrendszerek.

PDF File csatolmány

Blackout anyag

Letöltöm (4.1 MB)
Background Image
Background Image
Színháztechnikai megoldásokkal kapcsolatos projektjeink
FINA 2022 – Az úszó-világbajnokság vízilabda sport rendezvényhelyszíneinek fényzáró függönyözése

A 2022-es úszó-világbajnokságot június 17. és július 3. között rendezték a Nemzetközi Úszószövetség (FINA) és a Magyar Úszó Szövetség szervezésében Budapesten, Debrecenben, Sopronban és Szegeden. Utóbbi két helyszínen a Combinatory Action Kft. meg...

Projekt részletei
Magyar Állami Operaház – Vászonfestménnyel kasírozott vasfüggöny

A megbízás az volt, hogy a Magyar Állami Operaház teljes felújításának alkalmából a színpad vasfüggönyére kasírozzunk fel egy, az intézmény műtermében elkészített, kézzel festett vásznat.

Projekt részletei
Background Image