Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!
Background Image Right Side

Blackout anyag

A blackout anyag; a fényzáró sötétítő függöny optimális megoldás minden környezetben a teljes fényzáráshoz!

Background Image
Blackout anyag

Legyen teljes sötétség!

Nem csak színpadok sötétítéséhez, hanem előadótermek, szállodák és konferenciaközpontok részére kínálunk fényzáró függönyanyagot.

A fényzáró sötétítő függönyanyagok nyáron segítenek a betűző napsugarak elleni védekezésben is; a fényzáró képességen túl hőszabályozó funkciót is betöltenek.

A beáramló hő megreked az ablak és a blackout anyagból készült függöny között. Ezáltal jelentősen csökkenthető a közösségi terek és az előadótermek hőmérséklete a nyári hónapokban.

A fényzáró függöny mozgatása a színházi sínrendszerek által lehetséges

A mozgatás típusai:

  • Kézi mozgatású
  • Kézi köteles mozgatású
  • Motoros mozgatású
Színház- és színpadtechnika
Blackout anyag

Győztes színek és enteriőrbarát kollekció

A blackout anyagaink több mint 30 színben érhetőek el teljes fényzárással, egyedülálló 300 centiméteres alapszélességben, lángmentes kivitelben.

Ezek a textilek megtalálhatóak a legkülönbözőbb helyeken: a népszerű színházi daraboktól kezdve orvosi előadók termein át a könyvtárak sötétítő függönyéig.

Bemutató- és kiállítótermek függönyözéséhez is a Gerriets[1] teljes kollekciójából tudsz anyagot választani!

Töltsd le a katalógust, ismerd meg a lehetőségeket!

A blackout anyag; fényzáró sötétítő függöny vásárlás / értékesítés alkalmával a garanciális feltételekről is tájékoztatunk.

A fényzáró anyagot kérésednek megfelelően készre varrjuk varrodánkban.

Szeretnél többet tudni a blackout anyagainkról?

Lángmentes kivitel, biztonságosan használható!

Blackout anyagaink között találsz “CS” kivitelt, amely anyagában lángmentes, így nincs szükség az évenkénti lángmentesítésre.


[1] A Gerriets egy folyamatosan bővülő vállalat, leányvállalataival és disztribútoraival 19 országban van jelen. 1946-os alapítása óta a Gerriets szakcéggé vált a színpadi-, rendezvényi- és kiállítási igények megoldásában.

Tevékenysége minden területre kiterjed: függönyök, lepedővászon és szcenikai anyagok gyártása, nagy szélességű textíliák, horizontális szövetek, dekoratív szövetek, színpadi bársonyok, effektanyagok, színpadi felszerelések, például függöny mozgató sínrendszerek.

PDF File csatolmány

Blackout anyag

Letöltöm (4.1 MB)
Background Image
Background Image
Színház- és színpadtechnikai megoldásokkal kapcsolatos projektjeink
Balatonfüred Kongresszusi Központ - Teljes színpadtechnikai tervezés és kivitelezés

Négyévszakos kongresszusi központtal gazdagodott Balatonfüred; a kongresszusi központ megvalósítása alkalmával teljes színpadtechnikai tervezést és kivitelezést végeztünk.

Projekt részletei
Madame Tussauds Budapest - Függönyök installációkhoz

A fővárosi attrakció 51 nemzetközi és magyar közismert személy megszólalásig élethű viaszfigurájával várja a látogatókat, akik 17 magyar vonatkozású híreséggel is találkozhatnak. A figurákhoz tartozó installációk elkészítésében kaptunk közreműködő...

Projekt részletei
Background Image