Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!
Background Image Left Side
Background Image Right Side
Back Icon Színpadi textíliák

Blackout anyag

Függönyeinkkel minden környezetben lehetséges a teljes fényzárás!

Background Image
Blackout anyag

Legyen teljes sötétség!

Nem csak színpadok sötétítéséhez, hanem előadótermek, szállodák és konferenciaközpontok részére kínálunk fényzáró függönyanyagot.

Bemutató- és kiállítótermek függönyözéséhez is a Gerriets [1] teljes kollekciójából tudsz anyagot választani!

Ezek a textilek megtalálhatóak a legkülönbözőbb helyeken, a népszerű színházi daraboktól kezdve orvosi előadók termein át, könyvtárak sötétítő függönyéig.

A blackout anyag / fényzáró függöny vásárlás / értékesítés alkalmával a garanciális feltételekről is tájékoztatunk.

Szeretnél többet tudni blackout anyagainkról?

A blackout anyagaink több mint 30 színben elérhetőek teljes fényzárással, egyedülálló, 300 cm-es alapszélességben, lángmentes kivitelben.


[1] A Gerriets egy folyamatosan bővülő vállalat, leányvállalataival és disztribútoraival 19 országban van jelen. 1946-os alapítása óta Gerriets szakcéggé vált a színpadi-, rendezvényi- és kiállítási igények megoldásában.

Tevékenysége minden területre kiterjed: függönyök, lepedővászon és szcenikai anyagok gyártása, nagy szélességű textíliák, horizontális szövetek, dekoratív szövetek, színpadi bársonyok, effektanyagok, színpadi felszerelések, például függöny mozgató sínrendszerek.

PDF File csatolmány

Blackout anyag

Letöltöm (4.1 MB)
Background Image
Background Image
Színháztechnikai megoldásokkal kapcsolatos projektjeink
Vetítőfólia-mozgató rendszer telepítés

Az újonnan átadásra kerülő Eiffel Műhelyház Bánffy termébe egy olyan speciális vetítőfelületet szeretett volna elhelyezni a megrendelő, amely könnyedén felcsévézhető (feltekerhető), hogy a produkciók látvány elemeinek képi megjelenítése rendben legye...

Projekt részletei
LED-kijelzős díszlet

Azt a megbízást kaptuk, hogy a Vígszínházba 2 db 9 négyzetméteres beltéri, nagy felbontású LED-falat a hatalmas forgatható díszletbe építsünk be.

Projekt részletei
Background Image