Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!

Sisteme de manipulare a foliilor de proiecție

Cu sistemele noastre de manipulare a foliilor, foliile de proiecție pot fi înfășurate și derulate fără deteriorare sau deformare!

Se folosesc și materiale din Formula 1!

Una dintre cele mai dificile sarcini în cazul foliilor de proiecție manipulate prin bobine este evitarea îndoirii la distanțe de până la 20 de metri, deoarece orice curbură va cauza îndoirea foliei.

Dezvoltat de compania Gerriets [1], un material din carbon a fost folosit pentru a produce un sistem de tuburi și un sistem de mișcare care poate reduce flexia la zero. Tipul MEGASCREEN TOUR poate fi, de asemenea, ușor și rapid dezasamblat în unități mici pentru un transport ușor.

Manipulare fiabilă și rapidă a foliei de proiecție

MEGASCREEN și MEGASCREEN TOUR sunt sisteme de folii de proiecție cu role inferioare mobile care utilizează tuburi din fibră de carbon. Acestea oferă timpi rapizi de asamblare și dezasamblare în toate formatele standard și dimensiunile speciale, precum și viteze rapide de rulare de până la 0,4 m/s.

MEGASCREEN și MEGASCREEN TOUR sunt instrumente de scenă unice, perfecte pentru turnee, evenimente speciale ocazionale, concerte și instalații permanente.

La cumpărarea / vânzarea unui sistem de manipulare a foliei de proiecție, te vom informa și despre condițiile de garanție și despre întreținerea periodică necesară pentru aparat.

Dorești să afli mai multe despre sistemul de manipulare a foliilor?

MEGASCREEN TOUR și MEGASCREEN sunt foarte asemănătoare în ceea ce privește specificațiile tehnice. Cele două diferențe principale sunt lățimea maximă a sistemului și diametrul țevilor din fibră de carbon.

Dimensiunea sistemului este disponibilă de la o lățime de 2000 de centimetri.


[1] Gerriets este o companie în creștere, cu filiale și distribuitori în 19 țări. De la înființarea sa în 1946, Gerriets a devenit o companie specializată pentru nevoile scenelor, evenimentelor și expozițiilor.

Activitățile sale acoperă toate domeniile: producția de perdele, draperii și textile scenice, textile de lățime mare, textile orizontale, textile decorative, catifele de scenă, materiale pentru efecte speciale, echipamente de scenă, cum ar fi sistemele de șine de cortină.

Fișier PDF atașat

Sisteme de manipulare a foliilor de proiecție

Descărcare (15.3 MB)
Proiectele noastre legate de tehnologia de teatru și de scenă
Centru de congrese Balatonfüred - Proiectare și execuție de technologie de scenă completă

Orașul Balatonfüred se poate bucura de un nou centru de congrese adaptat celor patru anotimpuri; în timpul realizării centrului de congrese ne-am ocupat de întreaga etapă de proiectare și execuție de technologie de scenă.

Detalii despre proiect
Madame Tussauds Budapest - Cortine pentru instalații

Atracția capitalei va cuprinde 51 de figuri de ceară realiste ale unor celebrități internaționale și maghiare; vizitatorii se vor întâlni, cu 17 celebrități maghiare. Am fost solicitați să contribuim la realizarea instalațiilor pentru figuri; a t...

Detalii despre proiect