Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!
Background Image Left Side
Background Image Right Side
Back Icon Folii de proiecție

Folie pentru proiecție frontală

Folia pentru proiecție frontală este suprafața de afișare ideală atunci când privitorul este poziționat între proiector și folie!

Background Image
Folie pentru proiecție frontală

Nu fă compromisuri!

Folia OPERA® a fost prima folie de proiecție profesională dezvoltată de fabrica Gerriets [1] pentru Metropolitan Opera din New York.

Afișare fidelă

Era unic prin faptul că era vizibil la lățimi extreme și a fost realizat fără articulații care să interfereze cu imaginea proiectată, având un strat special care asigura refracția pentru a face imaginea vizibilă cât mai clară și mai reală.

Această tehnologie a fost îmbunătățită ulterior de către fabrică până în punctul în care astăzi îmbinarea foliei nu mai este vizibilă cu ochiul liber de la o distanță de 2 metri.

Pe care ai alege?

Poți alege din populara folie albă OPERA® și din pelicula de proiecție frontală Gerriets. Descarcă catalogul!

La cumpărare / vânzare, te vom informa și despre condițiile de garanție și despre întreținerea periodică necesară.

Dorești să afli mai multe despre foliile de proiecție frontală?

Finisajul necesar pentru agățarea foliei, care poate fi fie inel sau buclă, sau chiar Velcro, este echivalent cu materialul, deci nu slăbește structura acestuia.

Știai că folia OPERA® a fost inventat de Gerriet și, contrar credinței populare, nu este gri, ci alb?


[1] Gerriets este o companie în creștere, cu filiale și distribuitori în 19 țări. De la înființarea sa în 1946, Gerriets a devenit o companie specializată pentru nevoile scenelor, evenimentelor și expozițiilor.

Activitățile sale acoperă toate domeniile: producția de perdele, draperii și textile scenice, textile de lățime mare, textile orizontale, textile decorative, catifele de scenă, materiale pentru efecte speciale, echipamente de scenă, cum ar fi sistemele de șine de cortină.

Fișier PDF atașat

Folie pentru proiecție frontală

Descărcare (5 MB)
Background Image
Background Image
Proiectele noastre de soluții de tehnologie de teatru
FINA 2022 – Montarea perdelelor de întunecare în locațiile campionatului mondial de natație și polo pe apă

Campionatul mondial de natație din 2022 a avut loc în perioada 17 iunie - 3 iulie, fiind organizat de Federația internațională de natație (FINA) și Federația maghiară de natație, la Budapesta, Debrecen, Sopron și Szeged. În cele două locații din u...

Detalii despre proiect
Opera Maghiară de Stat – Cortină scenică  laminată cu pictură pe pânză

Sarcina a fost laminarea unei pânze pictate manual, pânză realizată în atelierul instituției, pe cortina din fața scenei cu ocazia renovării generale a Operei Maghiare de Stat.

Detalii despre proiect
Background Image