Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!
Background Image Right Side

Folie pentru proiecție frontală

Folia pentru proiecție frontală este suprafața de afișare ideală atunci când privitorul este poziționat între proiector și folie!

Background Image
Folie pentru proiecție frontală

Nu fă compromisuri!

Folia OPERA® a fost prima folie de proiecție profesională dezvoltată de fabrica Gerriets [1] pentru Metropolitan Opera din New York.

Afișare fidelă

Era unic prin faptul că era vizibil la lățimi extreme și a fost realizat fără articulații care să interfereze cu imaginea proiectată, având un strat special care asigura refracția pentru a face imaginea vizibilă cât mai clară și mai reală.

Această tehnologie a fost îmbunătățită ulterior de către fabrică până în punctul în care astăzi îmbinarea foliei nu mai este vizibilă cu ochiul liber de la o distanță de 2 metri.

Pe care ai alege?

Poți alege din populara folie albă OPERA® și din pelicula de proiecție frontală Gerriets. Descarcă catalogul!

La cumpărare / vânzare, te vom informa și despre condițiile de garanție și despre întreținerea periodică necesară.

Dorești să afli mai multe despre foliile de proiecție frontală?

Finisajul necesar pentru agățarea foliei, care poate fi fie inel sau buclă, sau chiar Velcro, este echivalent cu materialul, deci nu slăbește structura acestuia.

Știai că folia OPERA® a fost inventat de Gerriet și, contrar credinței populare, nu este gri, ci alb?


[1] Gerriets este o companie în creștere, cu filiale și distribuitori în 19 țări. De la înființarea sa în 1946, Gerriets a devenit o companie specializată pentru nevoile scenelor, evenimentelor și expozițiilor.

Activitățile sale acoperă toate domeniile: producția de perdele, draperii și textile scenice, textile de lățime mare, textile orizontale, textile decorative, catifele de scenă, materiale pentru efecte speciale, echipamente de scenă, cum ar fi sistemele de șine de cortină.

Fișier PDF atașat

Folie pentru proiecție frontală

Descărcare (5 MB)
Background Image
Background Image
Proiectele noastre legate de tehnologia de teatru și de scenă
Centru de congrese Balatonfüred - Proiectare și execuție de technologie de scenă completă

Orașul Balatonfüred se poate bucura de un nou centru de congrese adaptat celor patru anotimpuri; în timpul realizării centrului de congrese ne-am ocupat de întreaga etapă de proiectare și execuție de technologie de scenă.

Detalii despre proiect
Madame Tussauds Budapest - Cortine pentru instalații

Atracția capitalei va cuprinde 51 de figuri de ceară realiste ale unor celebrități internaționale și maghiare; vizitatorii se vor întâlni, cu 17 celebrități maghiare. Am fost solicitați să contribuim la realizarea instalațiilor pentru figuri; a t...

Detalii despre proiect
Background Image