Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!
Background Image Right Side

Folie pentru retroproiecție

Folia pentru retroproiecție este suprafața de afișare ideală atunci când folia este poziționată între proiector și spectator!

Background Image
Folie pentru retroproiecție

Noi îți oferim soluția potrivită!

Folia pentru retroproiecție este implicit gri, dar în multe cazuri teatrele au cerut ca folia gri - sau alb în cazul foliei pentru proiecție frontală - care este adesea folosit pe un fundal negru, să fie înlocuit cu negru.

Negrul este negru

De aceea, fabrica a dezvoltat folia de proiecție neagră, care, de asemenea, face ca culorile să fie și mai vii!

Desigur, aceste materiale sunt, de asemenea, sudabile, astfel încât pot fi produse în lățimi extreme și fără îmbinări care să interfereze cu imaginea proiectată.

Pe care ai alege?

Alege negrul sau alege din gama completă de folii pentru retroproiecție Gerriets. Descărcă catalogul!

La cumpărare / vânzare, te vom informa și despre condițiile de garanție și despre întreținerea periodică necesară.

Dorești să afli mai multe despre foliile pentru retroproiecție?

Finisajul necesar pentru agățarea foliei, care poate fi fie inel sau buclă, sau chiar Velcro, este echivalent cu materialul, deci nu slăbește structura acestuia.

Știai că firma Gerriets [1] face o folie de proiecție neagră care poate fi retroproiectată?


[1] Gerriets este o companie în creștere, cu filiale și distribuitori în 19 țări. De la înființarea sa în 1946, Gerriets a devenit o companie specializată pentru nevoile scenelor, evenimentelor și expozițiilor.

Activitățile sale acoperă toate domeniile: producția de perdele, draperii și textile scenice, textile de lățime mare, textile orizontale, textile decorative, catifele de scenă, materiale pentru efecte speciale, echipamente de scenă, cum ar fi sistemele de șine de cortină.

Fișier PDF atașat

Folie pentru retroproiecție

Descărcare (1.3 MB)
Background Image
Background Image
Proiectele noastre de soluții de tehnologie de teatru
Perdele Molton și greenbox în studioul BETON FOTO&VIDEO

La comanda partenerului, studioul BETON FOTO&VIDEO urma să fie prevăzut cu perdele a căror deplasare asigura îndeplinirea mai multor funcții în cadrul studiului: să fie adecvate pentru sarcini de filmare, dar și de ședințe foto.

Detalii despre proiect
Reînnoirea completă a aparaturii de scenă din Teatrul Szigligeti din Szolnok

Teatrul Szigligeti din Szolnok este unul dintre cele mai importante teatre din Ungaria. Teatrul a fost deschis în 1912 și a funcționat continuu de atunci. În cadrul proiectului s-a realizat o renovare completă a Teatrului Szigligeti din Szolnok; c...

Detalii despre proiect
Background Image