Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!
Background Image Right Side

Folie de proiecție față și spate

Avantajul foliei pentru proiecție față și spate este că poți proiecta atât pe partea de față, cât și pe cea din spate a aceeași folii!

Background Image
Folie de proiecție față și spate

Alege-ți poziția de proiecție preferată!

Foliile pentru proiecție Gerriets [1] sunt suprafețe de afișare ideale atunci când privitorul este poziționat între proiector și folie, dar și atunci când folia este poziționată între proiector și privitor!

Știi că, deși aceste folii sunt potrivite pentru proiecție pe 2 fețe, îți recomandăm să le folosești doar în cazuri foarte necesare?

Pe care ai alege?

Poți alege dintre bine-cunoscuta folie albă OPERA® și folia pentru proiecție față-verso Gerriets. Descarcă catalogul!

La cumpărare / vânzare, te vom informa și despre condițiile de garanție și despre întreținerea periodică necesară.

Dorești să afli mai multe despre foliile de proiecție față-spate?

Foliile de proiecție față-spate ar putea fi comparate cu spațiile multifuncționale. Aceste spații, deși servesc mai multor nevoi, nu sunt cu adevărat 100% potrivite pentru o singură activitate și trebuie făcute compromisuri în toate domeniile.

Foliile care pot fi proiectate din toate părțile sunt, de asemenea, minunate!

Nu este posibil să se producă o imagine pe ele ca pe suprafețele profesionale de proiecție frontală sau retroproiecție, dar dacă anumite condiții locale nu permit o folie cu ambele funcții, acestea pot fi înlocuite cu acest material, cu unele compromisuri.

Se întâmplă în locurile unde nu există suficiente [2]formatori pentru a stoca 2 folii, sau nu există deloc podea cu cordon, astfel încât nu o pot trage în sus, etc.

Natural, aceste materiale sunt și sudabile, astfel încât sunt realizate cu lățimi extreme, fără îmbinări vizibile care să interfereze cu imaginea proiectată.

Finisajul necesar pentru agățarea foliei - care poate fi fie inel sau buclă, sau chiar Velcro - este echivalent cu materialul, deci nu slăbește structura acestuia.


[1] Gerriets este o companie în plină dezvoltare, cu filiale și distribuitori în 19 țări. De la înființarea sa în 1946, Gerriets a devenit o companie specializată pentru nevoile scenelor, evenimentelor și expozițiilor.

Activitățile sale acoperă toate domeniile: producția de perdele, draperii și textile scenice, textile de lățime mare, textile orizontale, textile decorative, catifele de scenă, materiale pentru efecte speciale, echipamente de scenă, cum ar fi sistemele de șine de cortină.

[2] Podeaua cu cordon, cu declanșatoarele sale mobile în sus și în jos și cu extractoarele de puncte, îți permit să aduci foliile de proiecție și alte elemente de decor la vedere.

Fișier PDF atașat

Folii de proiecție față-spate

Descărcare (7.2 MB)
Background Image
Background Image
Proiectele noastre de soluții de tehnologie de teatru
Perdele Molton și greenbox în studioul BETON FOTO&VIDEO

La comanda partenerului, studioul BETON FOTO&VIDEO urma să fie prevăzut cu perdele a căror deplasare asigura îndeplinirea mai multor funcții în cadrul studiului: să fie adecvate pentru sarcini de filmare, dar și de ședințe foto.

Detalii despre proiect
Reînnoirea completă a aparaturii de scenă din Teatrul Szigligeti din Szolnok

Teatrul Szigligeti din Szolnok este unul dintre cele mai importante teatre din Ungaria. Teatrul a fost deschis în 1912 și a funcționat continuu de atunci. În cadrul proiectului s-a realizat o renovare completă a Teatrului Szigligeti din Szolnok; c...

Detalii despre proiect
Background Image