Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!

Folie de proiecție față și spate

Avantajul foliei pentru proiecție față și spate este că poți proiecta atât pe partea de față, cât și pe cea din spate a aceeași folii!

Folie de proiecție față și spate

Alege-ți poziția de proiecție preferată!

Foliile pentru proiecție Gerriets [1] sunt suprafețe de afișare ideale atunci când privitorul este poziționat între proiector și folie, dar și atunci când folia este poziționată între proiector și privitor!

Știi că, deși aceste folii sunt potrivite pentru proiecție pe 2 fețe, îți recomandăm să le folosești doar în cazuri foarte necesare?

Pe care ai alege?

Poți alege dintre bine-cunoscuta folie albă OPERA® și folia pentru proiecție față-verso Gerriets. Descarcă catalogul!

La cumpărare / vânzare, te vom informa și despre condițiile de garanție și despre întreținerea periodică necesară.

Dorești să afli mai multe despre foliile de proiecție față-spate?

Foliile de proiecție față-spate ar putea fi comparate cu spațiile multifuncționale. Aceste spații, deși servesc mai multor nevoi, nu sunt cu adevărat 100% potrivite pentru o singură activitate și trebuie făcute compromisuri în toate domeniile.

Foliile care pot fi proiectate din toate părțile sunt, de asemenea, minunate!

Nu este posibil să se producă o imagine pe ele ca pe suprafețele profesionale de proiecție frontală sau retroproiecție, dar dacă anumite condiții locale nu permit o folie cu ambele funcții, acestea pot fi înlocuite cu acest material, cu unele compromisuri.

Se întâmplă în locurile unde nu există suficiente [2]formatori pentru a stoca 2 folii, sau nu există deloc podea cu cordon, astfel încât nu o pot trage în sus, etc.

Natural, aceste materiale sunt și sudabile, astfel încât sunt realizate cu lățimi extreme, fără îmbinări vizibile care să interfereze cu imaginea proiectată.

Finisajul necesar pentru agățarea foliei - care poate fi fie inel sau buclă, sau chiar Velcro - este echivalent cu materialul, deci nu slăbește structura acestuia.


[1] Gerriets este o companie în plină dezvoltare, cu filiale și distribuitori în 19 țări. De la înființarea sa în 1946, Gerriets a devenit o companie specializată pentru nevoile scenelor, evenimentelor și expozițiilor.

Activitățile sale acoperă toate domeniile: producția de perdele, draperii și textile scenice, textile de lățime mare, textile orizontale, textile decorative, catifele de scenă, materiale pentru efecte speciale, echipamente de scenă, cum ar fi sistemele de șine de cortină.

[2] Podeaua cu cordon, cu declanșatoarele sale mobile în sus și în jos și cu extractoarele de puncte, îți permit să aduci foliile de proiecție și alte elemente de decor la vedere.

Fișier PDF atașat

Folii de proiecție față-spate

Descărcare (7.2 MB)
Proiectele noastre legate de tehnologia de teatru și de scenă
Centru de congrese Balatonfüred - Proiectare și execuție de technologie de scenă completă

Orașul Balatonfüred se poate bucura de un nou centru de congrese adaptat celor patru anotimpuri; în timpul realizării centrului de congrese ne-am ocupat de întreaga etapă de proiectare și execuție de technologie de scenă.

Detalii despre proiect
Madame Tussauds Budapest - Cortine pentru instalații

Atracția capitalei va cuprinde 51 de figuri de ceară realiste ale unor celebrități internaționale și maghiare; vizitatorii se vor întâlni, cu 17 celebrități maghiare. Am fost solicitați să contribuim la realizarea instalațiilor pentru figuri; a t...

Detalii despre proiect