Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!
Background Image Left Side
Background Image Right Side
Back Icon
Vetítőfóliák

Vetítőfólia-mozgató rendszerek

Fóliamozgató rendszereinkkel a vetítőfóliák sérülés- és deformáció menetesen fel- és lecsévélhetőek!

Forma 1-es anyagokat is használunk!

A csévélhető vetítőfóliáknál az egyik legnehezebb feladat, hogy az akár 20 méteres fesztávon ne legyen behajlás, ugyanis bármilyen mértékű ív gyűrődést eredményez a fólián.

A Gerriets [1] cég fejlesztése nyomán sikerült karbon anyagból egy olyan csőrendszert előállítani és egy mozgatórendszert hozzárendelni, amelyek segítségével nullára redukálható a behajlás. A MEGASCREEN TOUR típus mindezek mellett könnyen és gyorsan kis egységekre szedhető az egyszerű szállítást megkönnyítve.

Megbízható és gyors vetítőfólia mozgatás

A MEGASCREEN és a MEGASCREEN TOUR olyan mozgatható alsó hengeres vetítővászon rendszerek, amelyek a szénszálas csöveket használják. Gyors összeszerelési és szétszerelési időt kínálnak minden szabványos formátumban és speciális méretben, valamint a gyors hengersebességet 0,4 m/s-ig.

A MEGASCREEN és a MEGASCREEN TOUR egyedülálló színpadi eszközök, amelyek tökéletesen alkalmasak turnékra, alkalmi különleges eseményekre, koncertekre és állandó installációkra.

A vetítőfólia-mozgató rendszer vásárlás / értékesítés alkalmával a garanciális feltételekről és az eszköz szükséges időszakos karbantartásról is tájékoztatunk.

Szeretnél többet tudni a Fóliamozgató rendszerről?

A MEGASCREEN TOUR és a MEGASCREEN nagyon hasonlóak a műszaki előírások szempontjából. A két fő különbség a rendszer maximális szélessége és a szénszálas csövek átmérője.

A rendszerméret 2000 centiméter szélességtől érhető el.


[1] A Gerriets egy folyamatosan bővülő vállalat, leányvállalataival és disztribútoraival 19 országban van jelen. 1946-os alapítása óta Gerriets szakcéggé vált a színpadi-, rendezvényi- és kiállítási igények megoldásában.

Tevékenysége minden területre kiterjed: függönyök, lepedővászon és szcenikai anyagok gyártása, nagy szélességű textíliák, horizontális szövetek, dekoratív szövetek, színpadi bársonyok, effektanyagok, színpadi felszerelések, például függöny mozgató sínrendszerek.

PDF File csatolmány

Vetítőfólia-mozgató rendszerek

Letöltöm (15.3 MB)
Background Image
Background Image
Színháztechnikai megoldásokkal kapcsolatos projektjeink
Molton és greenbox függönyök a BETON FOTO&VIDEO stúdióban

A partner megbízásából a BETON FOTO&VIDEO stúdiót olyan függönyökkel kellett felszerelnünk, melyeknek mozgatásával a stúdió több funkció ellátását is lehetővé teszi: egyaránt alkalmasnak kell lennie forgatási és fotózási feladatokra....

Projekt részletei
FINA 2022 – Az úszó-világbajnokság vízilabda sport rendezvényhelyszíneinek fényzáró függönyözése

A 2022-es úszó-világbajnokságot június 17. és július 3. között rendezték a Nemzetközi Úszószövetség (FINA) és a Magyar Úszó Szövetség szervezésében Budapesten, Debrecenben, Sopronban és Szegeden. Utóbbi két helyszínen a Combinatory Action Kft. meg...

Projekt részletei
Background Image