Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!
Background Image Left Side
Background Image Right Side
Back Icon Vetítőfóliák

Vetítőfólia-mozgató rendszerek

Fóliamozgató rendszereinkkel a vetítőfóliák sérülés- és deformáció menetesen fel- és lecsévélhetőek!

Forma 1-es anyagokat is használunk!

A csévélhető vetítőfóliáknál az egyik legnehezebb feladat, hogy az akár 20 méteres fesztávon ne legyen behajlás, ugyanis bármilyen mértékű ív gyűrődést eredményez a fólián.

A Gerriets [1] cég fejlesztése nyomán sikerült karbon anyagból egy olyan csőrendszert előállítani és egy mozgatórendszert hozzárendelni, amelyek segítségével nullára redukálható a behajlás. A MEGASCREEN TOUR típus mindezek mellett könnyen és gyorsan kis egységekre szedhető az egyszerű szállítást megkönnyítve.

Megbízható és gyors!

A MEGASCREEN és a MEGASCREEN TOUR olyan mozgatható alsó hengeres vetítővászon rendszerek, amelyek a szénszálas csöveket használják. Gyors összeszerelési és szétszerelési időt kínálnak minden szabványos formátumban és speciális méretben, valamint a gyors hengersebességet 0,4 m/s-ig.

Szeretnél többet tudni a Fóliamozgató rendszerről?

A MEGASCREEN és a MEGASCREEN TOUR egyedülálló színpadi eszközök, amelyek tökéletesen alkalmasak turnékra, alkalmi különleges eseményekre, koncertekre és állandó installációkra.

A MEGASCREEN TOUR és a MEGASCREEN nagyon hasonlóak a műszaki előírások szempontjából. A két fő különbség a rendszer maximális szélessége és a szénszálas csövek átmérője.

A rendszerméret 2000 centiméter szélességtől érhető el.


[1] A Gerriets egy folyamatosan bővülő vállalat, leányvállalataival és disztribútoraival 19 országban van jelen. 1946-os alapítása óta Gerriets szakcéggé vált a színpadi-, rendezvényi- és kiállítási igények megoldásában.

Tevékenysége minden területre kiterjed: függönyök, lepedővászon és szcenikai anyagok gyártása, nagy szélességű textíliák, horizontális szövetek, dekoratív szövetek, színpadi bársonyok, effektanyagok, színpadi felszerelések, például függöny mozgató sínrendszerek.

PDF File csatolmány

Vetítőfólia-mozgató rendszerek

Letöltöm (15.3 MB)
Background Image
Background Image
Színháztechnikai megoldásokkal kapcsolatos projektjeink
Vetítőfólia-mozgató rendszer telepítése

Az újonnan átadásra kerülő Eiffel Műhelyház Bánffy termébe egy olyan speciális vetítőfelületet szeretett volna elhelyezni a megrendelő, amely könnyedén felcsévézhető (feltekerhető), hogy a produkciók látvány elemeinek képi megjelenítése rendben legye...

Projekt részletei
Beltéri, díszletbe épített LED-fal telepítése

Azt a megbízást kaptuk, hogy a Vígszínházba 2 db 9 négyzetméteres beltéri, nagy felbontású LED-falat a hatalmas forgatható díszletbe építsünk be.

Projekt részletei
Background Image