Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!
Background Image Left Side
Background Image Right Side
Back Icon Vetítőfóliák

Hátulról vetíthető fólia

A hátulról vetíthető fóliák ideális megjelenítő felülete, amikor a fólia a vetítőgép és néző a között helyezkedik el!

Background Image
Hátulról vetíthető fólia

A jó megoldást kínáljuk részedre!

A hátulról vetíthető fólia alapértelmezettként szürke színű, de sok esetben felmerült az igény a színházak részéről, hogy az egyébként gyakran használt fekete háttérben nagyon hivalkodó szürke - vagy az elölről vetíthető fóliák esetében fehér - színű fóliát kiváltsák feketére.

A fekete az fekete

Ezért dolgozta ki a gyár a fekete vetítő fóliát, amin egyébként még élénkebben jelennek meg a színek!

Természetesen ezek az anyagok is hegeszthetőek, tehát extrém szélességben és a vetített képet zavaró illesztések nélkül készülnek.

Szeretnél többet tudni a hátulról vetíthető fóliákról?

A fólia függesztéshez szükséges konfekcionálás, ami lehet akár ringli, akár bújtató, de még tépőzár is, egyenértékű az anyaggal, tehát nem gyengíti meg a szerkezetét.

Tudtad, hogy a Gerriets [1] cég gyárt fekete színű vetítőfóliát, ami hátulról is vetíthető?


[1] A Gerriets egy folyamatosan bővülő vállalat, leányvállalataival és disztribútoraival 19 országban van jelen. 1946-os alapítása óta Gerriets szakcéggé vált a színpadi-, rendezvényi- és kiállítási igények megoldásában.

Tevékenysége minden területre kiterjed: függönyök, lepedővászon és szcenikai anyagok gyártása, nagy szélességű textíliák, horizontális szövetek, dekoratív szövetek, színpadi bársonyok, effektanyagok, színpadi felszerelések, például függöny mozgató sínrendszerek.

PDF File csatolmány

Hátulról vetíthető fóliák

Letöltöm (1.3 MB)
Background Image
Background Image
Színháztechnikai megoldásokkal kapcsolatos projektjeink
Vetítőfólia-mozgató rendszer telepítés

Az újonnan átadásra kerülő Eiffel Műhelyház Bánffy termébe egy olyan speciális vetítőfelületet szeretett volna elhelyezni a megrendelő, amely könnyedén felcsévézhető (feltekerhető), hogy a produkciók látvány elemeinek képi megjelenítése rendben legye...

Projekt részletei
LED-kijelzős díszlet

Azt a megbízást kaptuk, hogy a Vígszínházba 2 db 9 négyzetméteres beltéri, nagy felbontású LED-falat a hatalmas forgatható díszletbe építsünk be.

Projekt részletei
Background Image