Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!
Background Image Right Side

Elölről-hátulról vetíthető fólia

Az elölről-hátulról vetíthető fólia előnye, hogy ugyanarra a fóliára elölről és hátulról is lehet vetíteni!

Background Image
Elölről-hátulról vetíthető fólia

Válassz tetszés szerinti vetítési pozíciót!

A Gerriets [1] vetíthető fóliák ideális megjelenítő felületek, amikor a néző a vetítőgép és a fólia között helyezkedik el, és akkor is, amikor a fólia a vetítőgép és néző a között helyezkedik el!

Tudod, hogy bár ezek a fóliák alkalmasak a 2 oldalról történő vetítésre, csak nagyon szükséges esetben ajánljuk ezek alkalmazását?

Melyiket választanád?

A jól ismert törtfehér OPERA® fólia, valamint a Gerriets elölről-hátulról vetíthető fólia kínálatából választhatsz. Töltsd le a katalógust!

A vásárlás / értékesítés alkalmával a garanciális feltételekről és az eszköz szükséges időszakos karbantartásról is tájékoztatunk.

Szeretnél többet tudni az elölről-hátulról vetíthető fóliákról?

Az elölről- hátulról vetíthető fóliákat kicsit a multifunkciós terekhez tudnánk hasonlítani. Ezek a terek - bár nagyon sok igényt kiszolgálnak -, igazán egyik tevékenységre sem 100 %-ban alkalmasak, minden területen kompromisszumokat kell kötni.

Ilyenek a minden oldalról vetíthető fóliák is!

Sosem lehet rajtuk olyan képet előállítani, mint a professzionális elölről, vagy hátulról vetíthető felületeken, de ha valamilyen helyi adottság miatt nem megoldható mindkét funkcióval rendelkező fólia, akkor - kompromisszumokkal - helyettesíthetőek ezzel az anyaggal.

Olyan helyeken fordul elő, ahol nincs elegendő tréger [2], amibe bekötve 2 fóliát tudnak tárolni, vagy nincs egyáltalán zsinórpadlás, emiatt nem tudják felhúzni stb.

Természetesen ezek az anyagok is hegeszthetőek, tehát extrém szélességben látható és a vetített képet zavaró illesztések nélkül készülnek.

A függesztéshez szükséges konfekcionálás - ami lehet akár ringli, akár bújtató, de még tépőzár is - egyenértékű az anyaggal, tehát nem gyengíti meg a szerkezetét.


[1] A Gerriets egy folyamatosan bővülő vállalat, leányvállalataival és disztribútoraival 19 országban van jelen. 1946-os alapítása óta Gerriets szakcéggé vált a színpadi-, rendezvényi- és kiállítási igények megoldásában.

Tevékenysége minden területre kiterjed: függönyök, lepedővászon és szcenikai anyagok gyártása, nagy szélességű textíliák, horizontális szövetek, dekoratív szövetek, színpadi bársonyok, effektanyagok, színpadi felszerelések, például függöny mozgató sínrendszerek.

[2] A zsinórpadlás fel-le mozgó trégerek és ponthúzók segítségével teljes takarásba tudjuk felvinni a vetítőfóliákat és más díszletelemeket.

PDF File csatolmány

Előlről hátulról vetíthető fóliák

Letöltöm (7.2 MB)
Background Image
Background Image
Színház- és színpadtechnikai megoldásokkal kapcsolatos projektjeink
Balatonfüred Kongresszusi Központ - Teljes színpadtechnikai tervezés és kivitelezés

Négyévszakos kongresszusi központtal gazdagodott Balatonfüred; a kongresszusi központ megvalósítása alkalmával teljes színpadtechnikai tervezést és kivitelezést végeztünk.

Projekt részletei
Madame Tussauds Budapest - Függönyök installációkhoz

A fővárosi attrakció 51 nemzetközi és magyar közismert személy megszólalásig élethű viaszfigurájával várja a látogatókat, akik 17 magyar vonatkozású híreséggel is találkozhatnak. A figurákhoz tartozó installációk elkészítésében kaptunk közreműködő...

Projekt részletei
Background Image