Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!
Background Image Left Side
Background Image Right Side
Back Icon Színpadi textíliák

Tüll anyag

A tüll anyag segítségével varrás nélkül készíthetsz dekorációs felületeket, kreatív ötleteket álmodhat meg a fővilágosító!

Background Image
Tüll anyag

A tüll anyaggal vetíthető horizont kialakítása is lehetséges!

Nagy választékban állnak rendelkezésre a színházi díszlettervezők által méltán kedvelt egybeszőtt, 8-10-12 méter széles Gerriets [1] gobelin tüllök és borsó tüllök, amelyeket igény szerint varrodánkban készre konfekcionálunk.

Alapszabály, hogy a tüllöket varrni nem lehet, tehát nagyon fontos kérdés, hogy milyen szélességű illesztésmentes tüllöket választasz!

Tudtad, hogy ezekre a textíliákra akár nyomtatni is tudunk 12 méter szélességig?

Töltsd le a katalógust, ismerd meg a lehetőségeket!

A tüll anyag vásárlás / értékesítés alkalmával a garanciális feltételekről is tájékoztatunk. Az anyag méterben vagy méretre varrva vásárolható meg.

Szeretnél többet tudni a tüllökről?

A Színházi szakmában a tüllöket a textíliák királynőinek is nevezik!

Amilyen fenséges ez az anyag, annyira kényes és szaktudást igénylő a vele való törődés.

Bizton állíthatjuk, hogy sok éves tapasztalunk kellett ahhoz, hogy eljussunk oda, hogy -akár- teljes színpadszélességet kitöltő tüllt állítsunk színpadra úgy, hogy esztétikailag megállja helyét.


[1] A Gerriets egy folyamatosan bővülő vállalat, leányvállalataival és disztribútoraival 19 országban van jelen. 1946-os alapítása óta Gerriets szakcéggé vált a színpadi-, rendezvényi- és kiállítási igények megoldásában.

Tevékenysége minden területre kiterjed: függönyök, lepedővászon és szcenikai anyagok gyártása, nagy szélességű textíliák, horizontális szövetek, dekoratív szövetek, színpadi bársonyok, effektanyagok, színpadi felszerelések, például függöny mozgató sínrendszerek.

PDF File csatolmány

Tüllök

Letöltöm (2 MB)
Background Image
Background Image
Színháztechnikai megoldásokkal kapcsolatos projektjeink
LED-falak a Margitszigeti Színházban

A Margitszigeti Színház olyan megoldást keresett, amely az aktuális és elkövetkező előadásokról informálja a nézőket, kiváltva ezzel a meglévő nyomtatott plakátokat vagy papíralapú reklámtáblákat.

Projekt részletei
Ezüst háttér a Nemzeti Táncszínház Nagytermében

A Badora Társulat - KINGDOM című előadásához a díszlettervező egy egybefüggő ezüst hátteret szeretett volna készíttetni, melyhez egy nagyon ritkán használt anyag került kiválasztásra.

Projekt részletei
Background Image