Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!
Background Image Right Side

Mobil színpadelemek

Alakítsd színpaddá bármely sík padlós felületet akár bel-, akár kültéren!

A mobil színpadelemek speciális eszközök nélkül is másodpercek alatt összeállíthatók!

Színpadelemeink két féle megoldásban léteznek, betűzhető lábú, illetve ollós kivitelben.

A NIVOflex betűzhető lábú mobil színpad vagy a kívánt fix magasságban, vagy teleszkópos lábakkal rendelhető. A könnyű karbantartás és javítás érdekében minden eleme külön cserélhető, utánrendelhető.

A színpadelemek mérete: 2 méter x 1 méter; 1 méter x 1 méter

A Schnakenberg[1] NIVOflex[2] típusú mobil színpadelemek speciális méretben is rendelkezésre állnak egyedi kérések alapján!

A mobil színpad előnyei

 • Statikai, illetve TÜV tanúsítvánnyal rendelkezik.
 • Megfelelő teherbírás: 750 kg/m²
 • Beltéri és kültéri kivitelben is elérhető.
 • Gyors építés és bontás.
 • Egyszerű szállítás.
 • Alacsony önsúly.
 • Garanciális.
 • A javítás érdekében minden eleme külön rendelhető és cserélhető.
Milyen magas legyen?

A NIVOflex Light-hoz, a NIVOflex Event-hez és a NIVOflex Multihoz különböző típusú lábat tudunk ajánlani az általad meghatározott magasságban.

Választhatsz a sima cső/fix láb, vagy a teleszkópos állítható láb között. Gumi és műanyag talppárnák kaphatóak mindegyik lábtípushoz.

Praktikus kiegészítők!

A multifunkcionális profilnak köszönhetően különböző elemekkel egészíthetjük ki színpadjainkat: szoknyát, speciális faburkolatot, védőkorlátot, vagy akár lépcsőket is hozzá rendelhetünk.

A pódiumokat általában 22 mm-es furnérlemezzel szállítjuk. Vízálló bevonattal is rendelhetőek kültéri használatra.

Színház- és színpadtechnika
Mobil színpadelemek

Biztonságos üzemeltetés és karbantartás

Értékesítéskor a biztonságos üzemeltetéshez szükséges minden tudást átadunk az üzemeltető kollégák részére.

Továbbá a mobil színpad / színpadelem értékesítés / vásárlás alkalmával a garanciális feltételekről és az eszköz szükséges időszakos karbantartásról is tájékoztatunk.

Minden esetben egyedi árajánlatot készítünk

Az egyeztetés és a gondos tervezés során figyelembe vesszük, hogy milyen mennyiségű, típusú és méretű mobil színpadelemeket szeretnél vásárolni. Az optimális ár a koncepciód ismeretében kerül kialakításra.

Az árajánlat a beruházás teljes költségét tartalmazza.

Töltsd le a katalógust, ismerd meg a lehetőségeket!

Többet szeretnél tudni a mobil színpadokról?

Mivel a NIVOflex ollós lábú Airstage platformok a födémbe süllyesztve kerülnek beépítésre, így mindig „kéznél” vannak. Nincs raktározási igényük, nem kell szállítani egyik helyről a másikra.

A platformokat be lehet állítani a különböző magasságokba. A NIVOflex Airstage platformok egy T-fogantyú/kulcs segítségével emelhetőek. A színpad tetején egy bajonettzár található, amely a T-fogantyú elforgatásával nyitható. Nyitáskor lehet az emelvény magasságát a kar húzásával vagy tolásával változtatni. Az emelést az ollós tagokba épített gázrugók segítik. A precíziós szerkezet biztosítja a biztonságos és könnyű magasságállítást; 20 vagy 16 2/3 centiméteres közönként.

A konstrukció összezárt magassága mindössze 20 centiméter, ezért a legtöbb födémbe akár utólag is besüllyeszthető. Csavarkötésekkel van összeállítva, így a karbantartás és javítás nagy mértékben leegyszerűsödik, miután minden alkatrész külön cserélhető. A multifunkcionális profil különböző elemek hozzászerelését teszik lehetővé a színpadok kiegészítésére: szoknyák, speciális faburkolatok, védőkorlátok, vagy akár lépcsőkkel is kiegészíthetők.

NIVOflex Event / műszaki adatok:

 • Méretek: 200x100 cm;
 • Hasznos teher: 750 kg/m²;
 • Vizsgálati terhelés: 1237 kg/m²;
 • TÜV-tesztelve: 1,65-szeres biztonsággal a DIN 15921 szerint;
 • Szerkezeti magasság: 100 cm, a felszereléstől függően akár magasabb is;
 • Tárolási magasság: 9 cm;
 • Támasztólemez: 22 mm;
 • Súly: kb. 33 kg

[1] A mobil színpad gyártó SCHNAKENBERG-ben alakult 1877-ben, és mára a szerény kezdetektől egy meghatározó gyártó céggé vált a mobil színpadtechnika területén, innovatív ötleteivel alapvető lendületet adott a színházi technológia fejlődésnek.

Manapság a Bühnenbau Schnakenberg a színpadi technológia és a színházi technológia különböző termékterületeinek globális vezetője, és az iparág egyik legerősebb értékesítési partnerszervezetével is rendelkezik.

[2] A NIVOflex színpadi platformok GS tanúsítvánnyal rendelkeznek, amely a legmagasabb biztonsági teszt! Az összes NIVOflex színpadi platform a Wuppertalban tanúsított műhelyünkben készül. A TÜV Thuringia a DIN 15921 szerint tesztelte, 1,65-szeres biztonsággal és kompatibilis az összes szabványos platformrendszerrel.

PDF File csatolmány

Mobil színpadelemek

Letöltöm (6.1 MB)
Background Image
Background Image
Színház- és színpadtechnikai megoldásokkal kapcsolatos projektjeink
Balatonfüred Kongresszusi Központ - Teljes színpadtechnikai tervezés és kivitelezés

Négyévszakos kongresszusi központtal gazdagodott Balatonfüred; a kongresszusi központ megvalósítása alkalmával teljes színpadtechnikai tervezést és kivitelezést végeztünk.

Projekt részletei
Madame Tussauds Budapest - Függönyök installációkhoz

A fővárosi attrakció 51 nemzetközi és magyar közismert személy megszólalásig élethű viaszfigurájával várja a látogatókat, akik 17 magyar vonatkozású híreséggel is találkozhatnak. A figurákhoz tartozó installációk elkészítésében kaptunk közreműködő...

Projekt részletei
Background Image