Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!
Background Image Right Side

Színházi sínrendszerek

A sínrendszerek alkalmazásával megkönnyítjük a színpadi elemek vízszintes mozgatását!

Background Image
Színházi sínrendszerek

Térelválasztás, leválasztás, takarás, díszletmozgatás

Ajánlatunkban felhasználási területek szerint szerepelnek az eltérő típusok: legyen az színházi függöny vagy -akár nehezebb- díszletelem mozgatásához szükséges [1]Gerriets sínrendszer.

A sínrendszer professzionálisan csapágyazott görgői halk mozgást biztosítanak akár előadás közben történő működés esetén is.

Színházi sínrendszer / függönymozgató rendszer típusok

  • Kézi mozgatású
  • Kézi köteles mozgatású
  • Motoros mozgatású

A színházi sínrendszer / függönymozgató rendszer egyedi gyártású eszköznek minősül

A kivitelezés előtt pontos igényfelmérést, valamint helyszíni felmérést végzünk. A színházi sínrendszer / függönymozgató rendszer kivitelezési ideje bonyolultságtól függően 2-5 munkanap.

Többet szeretnél tudni a sínrendszerekről?

A sokoldalú felfogató szerkezetek széles körben biztosítanak lehetőséget a legkülönbözőbb igényekre. Extrém súlyú függönyök és díszletek mozgatására is alkalmasak a sínrendszerek.

Motoros mozgatáshoz illeszthető szinte az összes síntípus.


[1] A Gerriets egy folyamatosan bővülő vállalat, leányvállalataival és disztribútoraival 19 országban van jelen. 1946-os alapítása óta Gerriets szakcéggé vált a színpadi-, rendezvényi- és kiállítási igények megoldásában.

Tevékenysége minden területre kiterjed: függönyök, lepedővászon és szcenikai anyagok gyártása, nagy szélességű textíliák, horizontális szövetek, dekoratív szövetek, színpadi bársonyok, effektanyagok, színpadi felszerelések, például függöny mozgató sínrendszerek.

PDF File csatolmány

Színházi sínrendszerek

Letöltöm (8.3 MB)
Background Image
Background Image
Színház- és színpadtechnikai megoldásokkal kapcsolatos projektjeink
Balatonfüred Kongresszusi Központ - Teljes színpadtechnikai tervezés és kivitelezés

Négyévszakos kongresszusi központtal gazdagodott Balatonfüred; a kongresszusi központ megvalósítása alkalmával teljes színpadtechnikai tervezést és kivitelezést végeztünk.

Projekt részletei
Madame Tussauds Budapest - Függönyök installációkhoz

A fővárosi attrakció 51 nemzetközi és magyar közismert személy megszólalásig élethű viaszfigurájával várja a látogatókat, akik 17 magyar vonatkozású híreséggel is találkozhatnak. A figurákhoz tartozó installációk elkészítésében kaptunk közreműködő...

Projekt részletei
Background Image