Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!
Background Image Left Side
Background Image Right Side
Színháztechnika

Burkolatok és egyéb kiegészítők

Background Image
Balettszőnyegek
01
Balettszőnyegek
Színpadok elengedhetetlen kelléke a balettpadló!

Válaszd a tökéletes megoldást!

A balettpadló lehet klasszikus festett vagy natúr alapszőnyeg gumi háttal, hogy ne csússzon, vagy PVC alapú balettszőnyeg, ami sok színben áll rendelkezésre, köztük a megszokott fekete/fehér, de megtalálható kínálatunkban a greenbox/bluebox kivitel is!

Te melyiket választanád?

Tervezz hosszútávra!

Színpadra mindig színpadi célokra gyártott balettpadlót/padlót [1] használj, ha időtálló anyagot szeretnél!

Nem mindegy, hogy egy PVC szőnyeget hányszor tudsz használni. A sok le-és feltekerés nagyon igénybe veszi a balettpadlót/padlót, ezért fontos, hogy mindig jó minőségű, színpadra kifejlesztett balettszőnyeget/padlót használj!

Többet szeretnél tudni a balettszőnyegekről?

PVC balettszőnyegeinket úgy alakítottuk ki, hogy a felhasználás közben a legkönnyebben tudd kezelni azokat!

Ezért -a többi piacon lévő termékkel szemben- a mi Gerriets padlóink [2] vékonyabbak, de ugyanolyan strapabíróak, ezáltal súlycsökkenést értünk el, így sokkal könnyebb bánni a PVC-vel.

Újdonság, hogy digitálisan nyomtatni is tudjuk ezeket a padlókat!

Használj hozzá könnyen kezelhető tárolószerkezetet!

Megkönnyíti a munkát, nem kell a földről felemelni a feltekercselt balettpadlót, a tárolószerkezetről könnyedén leemelhetőek. Összecsukható, így, ha éppen nincs használatban, kis helyet foglal el.


[1] Padló: Az alap padló (lehet pl.: beton, parketta), amire ráhelyezed a balettpadlót/balettszőnyeget/PVC szőnyeget.

[2] A Gerriets egy folyamatosan bővülő vállalat, leányvállalataival és disztribútoraival 19 országban van jelen. 1946-os alapítása óta Gerriets szakcéggé vált a színpadi-, rendezvényi- és kiállítási igények megoldásában.

Tevékenysége minden területre kiterjed: függönyök, lepedővászon és szcenikai anyagok gyártása, nagy szélességű textíliák, horizontális szövetek, dekoratív szövetek, színpadi bársonyok, effektanyagok, színpadi felszerelések, például függöny mozgató sínrendszerek.

PDF File csatolmány

Balettszőnyegek

Letöltöm (9.6 MB)
Background Image
Background Image
Mobil táncparkett
02
Mobil táncparkett
A mobil eszközünkkel alkalmassá teszünk bármilyen beltéri felületet, hogy az táncparketté alakítható legyen bálokra, rendezvényekre.

Táncparkett építés 10 perc alatt?

A szállodák konferencia- és báltermeiket általában padlószőnyeggel borítják, szem előtt tartva a könnyebb takaríthatóságot és a nagyobb teherbíró képességet.

Alkalmanként viszont szükség van olyan – hagyományos – parkettre, amelyen táncolni lehet!

A mobil táncparkettet beltéri használatra terveztük. A rögzítéséhez nincs szükség csavarokra vagy szerszámokra, az építése gyors és egyszerű. Például egy 4,57x4,57 méteres parkett összerakható körülbelül 10 perc alatt. Igény szerint egyedi méretű és kivitelű felületek is elérhetőek.

Tudtad, hogy az egyes modulokban a legkisebb részükig cserélhetőek az elemek?

Szeretnél többet tudni a mobil táncparkettetről?

Egy modul 27 milliméter magas, és két méretből áll: 864x864 milliméter (teljes panel) és 864x431 milliméter(félpanel). A teljes panelek súlya 11 kilogramm, a félpanelek súlya 5,5 kilogramm. Rendelkezik szállító-, tárolókocsival.

Egy kocsi kapacitása egy 4,57x4,57 méter (15'x15') méretű táncparkett tárolására és szállítására alkalmas, és úgy van tervezve, hogy az beférjen a szabványos szélességű ajtókon.

PDF File csatolmány

Mobil Táncparkett

Letöltöm (0.3 MB)
Background Image
01
FSD térelválasztó rendszer
A színházak és operaházak előtereinek, valamint csarnokainak átmeneti helyszíni térelválasztása és az ideiglenes dekorációja többé nem kihívás!

Egyedi térelválasztás percek alatt!

Premierek és egyéb sajtótájékoztatók, zenei rendezvények, dedikálások alkalmával a FSD (Fast Space Delimitation) cső- és drapériarendszer használatával biztosítjuk a gyors és sokoldalú térelválasztást, a funkcionálisan önálló területek kialakítását.

Takaríts meg időt és helyet azáltal, hogy az FSD-rendszert használod a térelválasztásra!

Akár 2-3 méter magas expo tájékoztató drapériákat és szövetlapokat függeszthetsz fel a kialakított területeken!

Szeretnél többet tudni az FSD-rendszerről?

A gyors térelválasztó rendszer drapériatartóinak köszönhetően az átmeneti helyszín dekorációjának elhelyezése és az ideiglenes állólámpák telepítése, vagy a szabadon álló ideiglenes falak készítése soha nem volt ilyen egyszerű!

A rugalmas csatlakozók egyszerre teszik lehetővé a cső- és drapériarendszer több irányba történő felszerelését, lehetővé téve az újabb és újabb sarokpontok kialakítását. Rugalmasan kezelhető, akár centiméterenként állítható a rendszer.

Az FSD-rendszer biztosítja a gyors teleszkópos magasságbeállítást és a megbízható felépítést.

Függönnyel kombinálhatod a rendszert, vagy csatlakoztathatsz hozzá egy íves csövet, hogy szabadon álló alagutakat hozz létre.

Az FSD-rendszer kiegészítői kompatibilisek az eredeti cső- és drapériarendszerrel, így a különféle elképzelések kialakítását egy személy gyorsan és kényelmesen építheti fel.

Background Image
Background Image
Színháztechnikai megoldásokkal kapcsolatos projektjeink
Vetítőfelületet mozgató rendszer telepítése

Az újonnan átadásra kerülő Eiffel Műhelyház Bánffy termébe egy olyan speciális vetítőfelületet szeretett volna elhelyezni a megrendelő, amely könnyedén felcsévézhető (feltekerhető), hogy a produkciók látvány elemeinek képi megjelenítése rendben legye...

Projekt részletei
Beltéri, díszletbe épített LED-fal telepítése

Azt a megbízást kaptuk, hogy a Vígszínházba 2 db 9 négyzetméteres beltéri, nagy felbontású LED-falat a hatalmas forgatható díszletbe építsünk be.

Projekt részletei
Background Image