Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!

Gépészeti tervezés és kivitelezés

A megoldásként született egyedi gépeink által újratervezzük a lehetőségeidet!

Speciális és egyedi eszközöket kínálunk a mozgások és mozgatások világában, legyen szó kormányzati, nagyvállalati projektről vagy a KKV szektor kis beruházásáról. A gépészeti tervezés és kivitelezés a hivatásunk.
Egyedi és Célgéptervezés
Egyedi gépgyártás
Célgépgyártás
Gépkarbantartás
Gépészeti tervezés és kivitelezés 001

Megtaláljuk az optimális megoldást az elvárásokhoz mind funkció, mind költséghatékonyság tekintetében, szem előtt tartva a felhasználói élményt és biztonságot.

A célgéptervezés, az egyedi géptervezés és kivitelezés alkalmával ez nem mindig egyértelmű és egyszerű, azonban kellő odafigyeléssel kialakítható egy vagy több - minden döntéshozó számára - előnyös konstrukció.

Gépészeti tervezés és kivitelezés 002

Megoldásaink: a gépészmérnöki tervezés és kivitelezés lehetnek jól bevált elvek alapján készült kiforrott koncepciók, és tükrözhetnek teljesen egyedi és új mérnöki megoldásokat is.

Végeredményként: a feladatokhoz optimalizált egyedi gépeket hozunk létre garanciális időtartammal és szerviz támogatással.

A gépészeti tervezés és kivitelezés a hivatásunk. Kvalifikált szakemberekkel, magas színvonalú gépparkkal és célszoftverekkel garantáljuk az egyedi géptervezés, egyedi gépgyártás, célgéptervezés és célgépgyártás minőségét.

Gépészeti tervezés és kivitelezés 003

Tevékenységeink: az általános és speciális ipari gépészeti tervezés és koncepció képzés, a 3D modellezés és animáció készítés (virtuális térben), a látványtervezés, a 2D gyártási és szerelési dokumentáció készítés, a gépkönyv és műszaki leírás készítés, valamint a gépészeti dokumentáció honosítás az elképzeléseidhez és az iparági előírásokhoz igazodva történik.

Dolgozzunk együtt a terveiden!

Ismered a csapatunkat?

Mi vagyunk az elkötelezettek generációkon átívelő csapata, ahol az innovatív digitális bennszülöttek ötleteit az öreg rókák tapasztalatai és higgadt tervezőkészsége teszi teljessé!

Észrevétlenül, de jól láthatóan szórakoztatunk!

Rólunk részletesebben
Akik már bizalmat szavaztak nekünk
Herend
Budapest
WUG
Shopmark
Mediamarkt
Hexagon
Opera
Hungexpo
Vig
Budapest
MTK
MTK
Diófa
Dm
Magic
Magyar
BME
Etele
Publimont
Újpest
Allee
Dreiv
Sepsi
20
Budapest
Feelgood
Margit
Szigligeti
Tóth
Verbis
generali
radio_gaga
madame_tussauds
Stiftung
Ludwig
Friss projektjeink
Balatonfüred Kongresszusi Központ - Teljes színpadtechnikai tervezés és kivitelezés

Négyévszakos kongresszusi központtal gazdagodott Balatonfüred; a kongresszusi központ megvalósítása alkalmával teljes színpadtechnikai tervezést és kivitelezést végeztünk.

Projekt részletei
A Szolnoki Szigligeti színház teljes színpadgépészeti felújítása

A Szolnoki Szigligeti Színház Magyarország egyik legjelentősebb színháza. A színház 1912-ben nyitotta meg kapuit, és azóta is folyamatosan működik. A projekt során a Szolnoki Szigligeti színház teljes felújítása valósult meg; ennek részeként volt ...

Projekt részletei
Cégünk további divíziói
Rendezvénytechnika
Televíziós műsorok, koncertek, zenei és sportesemények audio- és vizuáltechnikai elképzeléseit valósítjuk meg. Színpadokat építünk rocksztároknak, DJ-knek és emellett nívós konferenciákon vagy akár egy-egy jó céges buliban is építhetsz ránk!
Divízió megnyitása
Sporttechnika
Sportesemények időmérő és statisztikai vizuál- és hangtechnikai elképzeléseit valósítjuk meg! Mobil lelátókkal, egyedi gyártású sportbőrülésekkel, kispad- és fedésrendszerekkel alakítjuk ki az ideális csapatharmonikus játék- és vendégtereket.
Divízió megnyitása
Színház- és színpadtechnika
Színházi tereket álmodunk, tervezünk, építünk és üzemeltetünk. Teret adunk a képzelőerőnek, a soha nem látott megoldásoknak! Színpadokat építünk, mozgatunk, forgatunk - a rendezői fantáziát térben és időben tesszük kézzelfoghatóvá!
Divízió megnyitása
Rendszermérnöki megoldások
Audió- és vizuális eszközök rendszerintegrációját valósítjuk meg! Részt veszünk a (Digital Signage) digitális tartalomszolgáltatás tervezésében, kivitelezésében és üzemeltetésében, mely által videó-, digitális kép, felirat, grafika, médiafolyam, hang-, fény- és egyéb effekt tartalmak jeleníthetők meg.
Divízió megnyitása