Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!
Background Image Right Side

Színházi effektanyagok

A színpadon gyakran előfordul, hogy speciális, egyedi megjelenésre van szükség, amit effektanyagainkkal könnyedén elérhetsz!

Background Image
Színházi effektanyagok

A színházi effektanyagokkal megidézhetsz korábbi századok divatjai szerinti tereket, vagy akár az 1980-as évek, mára retro hangulatot idéző mulatóit!

Ezekkel a speciális Gerriets[1] anyagainkkal nem ütközhetsz akadályokba, egyszerűen nincs lehetetlen.

Magasfényű, vagy speciális struktúrájú anyagaink amellett, hogy B1 lángmentesítésűek, - eltérően más gyártók anyagaitól - extra, akár 300 centiméter szélességben is kaphatóak nálunk.

  • Ilyen például a MIRAGE nevű anyagunk, ami fantasztikus struktúrájával nagyon könnyen különleges felületet képez.
  • OPAL és GRANAT fantázianévre hallgató textíliáinkkal pedig látványos falfelületeket, vagy akár függönyözött helyiségeket jeleníthetsz meg.
  • Speciális duvetyn[2] anyagunk, a STARDUST eleganciájával jelenít meg akár csillagos égboltot, megfelelő világítással.
  • Az egyedi struktúrával rendelkező CONTRA anyag sem szab határt a legkülönbözőbb elképzeléseknek.

Töltsd le a katalógust, ismerd meg a lehetőségeket!

A színházi effektanyag vásárlás / értékesítés alkalmával a garanciális feltételekről is tájékoztatunk.

A lángmentes anyag méterben vagy méretre varrva vásárolható meg.

Többet szeretnél tudni az effektanyagokról?

A színházi környezetben a duvetyn anyagot gyakran alkalmazzák

  • Hangelnyeléshez: A vastag textúrája miatt a duvetyn függönyök kiválóan alkalmasak a zajcsillapításra, így csökkentve a zavaró zajokat és visszhangokat a színpadon vagy a moziteremben.
  • Sötétítéshez: A duvetyn anyag sűrűsége és vastagsága miatt kiváló fényzáró tulajdonsággal rendelkezik. Ez lehetővé teszi, hogy a színpadon vagy a moziteremben a duvetyn függönyök segítségével könnyedén szabályozzák a megjelenített kép láthatóságát.
  • Látvány: A duvetyn anyag a magas minőségű megjelenése miatt gyakran alkalmazzák színpadon a látványos hatások eléréséhez.

[1] A Gerriets egy folyamatosan bővülő vállalat, leányvállalataival és disztribútoraival 19 országban van jelen. 1946-os alapítása óta a Gerriets szakcéggé vált a színpadi-, rendezvényi- és kiállítási igények megoldásában.

Tevékenysége minden területre kiterjed: függönyök, lepedővászon és szcenikai anyagok gyártása, nagy szélességű textíliák, horizontális szövetek, dekoratív szövetek, színpadi bársonyok, effektanyagok, színpadi felszerelések, például függöny mozgató sínrendszerek.

[2] duvetyn: Természetes vagy műszálas szálakból készült duvetyn függönyök kiválóan alkalmazkodnak minden stílushoz. A vastag textúrája miatt a duvetyn függönyök kiválóan blokkolják az erős fényeket és a zajt, emellett tartósak és könnyen tisztíthatóak is.

PDF File csatolmány

Színházi effektanyagok

Letöltöm (4.6 MB)
Background Image
Background Image
Színház- és színpadtechnikai megoldásokkal kapcsolatos projektjeink
Balatonfüred Kongresszusi Központ - Teljes színpadtechnikai tervezés és kivitelezés

Négyévszakos kongresszusi központtal gazdagodott Balatonfüred; a kongresszusi központ megvalósítása alkalmával teljes színpadtechnikai tervezést és kivitelezést végeztünk.

Projekt részletei
Madame Tussauds Budapest - Függönyök installációkhoz

A fővárosi attrakció 51 nemzetközi és magyar közismert személy megszólalásig élethű viaszfigurájával várja a látogatókat, akik 17 magyar vonatkozású híreséggel is találkozhatnak. A figurákhoz tartozó installációk elkészítésében kaptunk közreműködő...

Projekt részletei
Background Image