Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!
Background Image Left Side
Background Image Right Side
Back Icon
Színpadi textíliák

Dekorációs anyag

Textilek, melyek nélkül a színházak, művelődési házak, rendezvényterek színpadjainak belső függönyözése elképzelhetetlen!

Te döntesz, hogy mennyire legyen különleges a dekorációs anyag!

Repedések, egyenetlen felületek, szabálytalan falsík, aszimmetria, foltok, elszíneződés vagy ideiglenes enteriőrváltást szeretnél?

A dekorációs anyagok színesebbé, izgalmasabbá teszik a színházi és színpadi tereket, ezzel is segítve az egyedi környezet kialakítását!

Valósítsd meg az ötleteidet

Kreatív és megfizethető megoldást nyújtanak a Gerriets [1] textíliák/függönyök, amivel nagy kiterjedésű falfelületeket is el lehet takarni – ráadásul ez a trükk játékosságot visz a térbe – hiszen azt az érzetet kelti, hogy a helyiségnek van egy további ablaka.

Az elegáns kivitelezés érdekében ennél a megoldásnál érdemes hosszú – mennyezettől a földig érő – függönyt választani!

Töltsd le a katalógust, ismerd meg a lehetőségeket!

A dekorációs anyag vásárlás / értékesítés alkalmával a garanciális feltételekről is tájékoztatunk. Az anyag méterben vagy méretre varrva vásárolható meg.

Szeretnél többet tudni a dekorációs textíliákról?

A dekorációs textíliáink kivétel nélkül B1-es lángmentesítésű anyagok, melyek jól alkalmazkodnak az egyedi igényekhez, a színpad- és rendezvénytechnika területén.

Ezek a termékek jó kosztűrő képességekkel rendelkeznek, könnyen installálhatóak, amelyeket saját varrodánkban kívánságuk szerint konfekcionálunk is.


[1] A Gerriets egy folyamatosan bővülő vállalat, leányvállalataival és disztribútoraival 19 országban van jelen. 1946-os alapítása óta Gerriets szakcéggé vált a színpadi-, rendezvényi- és kiállítási igények megoldásában.

Tevékenysége minden területre kiterjed: függönyök, lepedővászon és szcenikai anyagok gyártása, nagy szélességű textíliák, horizontális szövetek, dekoratív szövetek, színpadi bársonyok, effektanyagok, színpadi felszerelések, például függöny mozgató sínrendszerek.

PDF File csatolmány

Dekorációs anyagok

Letöltöm (10.1 MB)
Background Image
Background Image
Színháztechnikai megoldásokkal kapcsolatos projektjeink
Molton és greenbox függönyök a BETON FOTO&VIDEO stúdióban

A partner megbízásából a BETON FOTO&VIDEO stúdiót olyan függönyökkel kellett felszerelnünk, melyeknek mozgatásával a stúdió több funkció ellátását is lehetővé teszi: egyaránt alkalmasnak kell lennie forgatási és fotózási feladatokra....

Projekt részletei
FINA 2022 – Az úszó-világbajnokság vízilabda sport rendezvényhelyszíneinek fényzáró függönyözése

A 2022-es úszó-világbajnokságot június 17. és július 3. között rendezték a Nemzetközi Úszószövetség (FINA) és a Magyar Úszó Szövetség szervezésében Budapesten, Debrecenben, Sopronban és Szegeden. Utóbbi két helyszínen a Combinatory Action Kft. meg...

Projekt részletei
Background Image