Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!
Background Image Right Side

Decorațiuni de podea LED

Podeaua cu LED-uri adaugă conținut vizual interactiv și tactil la prezentare și redefinește experiența vizitatorilor!

Imaginația ta creează noi medii!

Pune punctele focale ale evenimentelor din spectacol în cel mai ideal mediu vizual, fie că este vorba de un artist, de un performer sau de un decor revoluționar! Plimbă-te pe suprafața oceanului agitat sau în craterele lunii, e alegerea ta!

Sincronizați mișcarea scenică și scenografia în timp real

Interfața interactivă de detecție tactilă multipunct a setului de podea LED, cu un timp de răspuns de 0,01 secunde, permite urmărirea mișcărilor actorului fie în pas cu podeaua programată, fie prin afișarea unui conținut diferit de imagine / video / efect vizual pentru fiecare mișcare.

Sistemul de control este compatibil cu EtherCAT®.

Conținut optimizat pentru orice suprafață

Utilizăm panouri de podea modulare cu LED-uri, special concepute pentru iluminatul de înaltă intensitate, pentru a construi o suprafață coerentă și rezistentă care oferă o calitate excelentă a imaginii.

Conținutul vizual controlat [1] este optimizat și poziționat de inginerii noștri de sisteme în funcție de suprafețele proiectate.

Vom proiecta software-ul și animațiile necesare pentru a se potrivi evenimentului, interpreților și artiștilor.

Poți alege între instalarea fixă sau închirierea de dispozitive

Închirierea se poate face fie cu sau fără personal tehnic, ca o așa-numită închiriere uscată.

În momentul vânzării (în cazul unei instalații fixe), toate cunoștințele necesare pentru o funcționare sigură sunt transmise colegilor operatori.

Te vom informa, de asemenea, despre condițiile de garanție și despre întreținerea periodică gratuită în timpul perioadei de garanție.

Dorești să afli mai multe despre podeaua LED?

Cauți noi instrumente vizuale și de marketing? Adaptează elementele de bază!

Născut pentru activitate, podeaua LED transformă evenimentele vizuale într-o experiență interactivă!

  • Efectul interactiv cu atingere în mai multe puncte: Cu sistemul patentat de interacțiune om-mașină încorporat și 16 senzori în fiecare modul, timpul de răspuns al podelei LED este redus la 0,01 secunde.
  • Jocuri interactive distractive: O gamă de jocuri dezvoltate intern face interfața mai vie și mai interesantă. De asemenea, acceptă aplicații și jocuri personalizate. Noi proiectăm animații și aplicații pentru Tine pentru a se potrivi cu interiorul tău vizual.
  • Capacitate mare de încărcare, funcționare fiabilă: Echipată cu tehnologie de detectare directă a activității, podeaua are o capacitate maximă de încărcare de 2000 kg/m2.
  • Facil și precis de montat și instalat: O suprafață mare, coerentă și orbitoare este asigurată de numeroasele componente. Procesul de prelucrare CNC asigură o îmbinare fără cusur a elementelor și o mai mare precizie de montare. Carcasa este realizată dintr-un cadru din aluminiu turnat de 500x500 mm.
  • Suprafețele din față și din spate sunt protejate IP65: Este posibilă și utilizarea în aer liber!
  • Tehnologie modernă: UNIVIEW i6.25 Interactive Floor LED / P5.9 cu module LED cu [2] rezoluție SMD [3] cu tehnologie SMD.

[1] Controlul LED: Cu oricare dintre procesoarele video cu LED-uri poți controla complet parametrii imaginii în timp real. Arhitectura universală a controlului LED permite afișarea interfeței color (subtitrare) pe interfața video, indiferent de modelul și configurația utilizate. Raporturile de aspect pot fi ajustate după cum se dorește de către scaler.

Controlerele pot fi o sursă de intrare: HDMI, DVI, scalerul acceptă și surse SDI, HD-SDI, VGA și compozite.

[2] Valoare P (pas de pixel): Modulele LED sunt realizate cu diode luminoase distanțate între ele la 1,8-10 mm. Valoarea P arată valoarea relativă a diodelor una față de cealaltă în ambele direcții, verticală și orizontală, exprimată în milimetri. Alegerea ideală a dispozitivului este întotdeauna determinată de distanța minimă de vizualizare de la suprafața LED-ului. Pe măsură ce distanța de vizionare scade, valoarea P a modulului LED propus scade.

[3] SMD: Noua generație de diode LED încastrate, cubice, sunt durabile, vizibile de la distanță și oferă o experiență vizuală mai plăcută.

Background Image
Background Image
Proiectele noastre de soluții de tehnologie de teatru
Perdele Molton și greenbox în studioul BETON FOTO&VIDEO

La comanda partenerului, studioul BETON FOTO&VIDEO urma să fie prevăzut cu perdele a căror deplasare asigura îndeplinirea mai multor funcții în cadrul studiului: să fie adecvate pentru sarcini de filmare, dar și de ședințe foto.

Detalii despre proiect
Reînnoirea completă a aparaturii de scenă din Teatrul Szigligeti din Szolnok

Teatrul Szigligeti din Szolnok este unul dintre cele mai importante teatre din Ungaria. Teatrul a fost deschis în 1912 și a funcționat continuu de atunci. În cadrul proiectului s-a realizat o renovare completă a Teatrului Szigligeti din Szolnok; c...

Detalii despre proiect
Background Image