Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!
Background Image Right Side

Interaktív LED-padló díszlet

A LED-padló érintésvezérelt interaktív vizuális tartalommal bővíti ki az előadást és újradefiniálja a látogatói élményt!

Mi az az interaktív LED-padló?

Az interaktív LED-padló egy különleges LED-kijelző, modulokból összeállított, beépített többpontos érintésérzékeléssel rendelkező képernyő. Legelőnyösebb funkciója az, hogy a kijelzőt földre helyezhetjük, járófelületbe, színházi díszletbe integrálhatjuk, így az emberek állhatnak és mozoghatnak az eszköz képernyőjén.

Az interaktív LED-padló speciális kialakítással rendelkezik:

  • Nagy teherbírású: egy-egy díszlet súlyát is elbírja.
  • Folyamatosan üzemeltethető, akár 7/24-ben is.
  • IP65-ös védettségű: teljes mértékben védett por és kisnyomású vízsugár ellen minden irányból.

Ezen jellemzői alkalmassá teszik arra, hogy ellenálljon a nagy intenzitású lépéseknek és a játéktérben a mindennapos használatnak. Kiváló képminőséget és stabil lépésérzékelést biztosít, valamint hosszú távú működést garantál.

Az interaktív LED-padló mire használható színházi díszletelemként?

Az interaktív LED-padlón megjelenített animációkat, alkalmazásokat és filmbejátszásokat érintésekkel és lépésekkel vezérelheted. Továbbá képes külső eszközöket is irányítani, mint például intelligens lámpák és színházi effektberendezések.

A fantáziád teremt új környezetet!

Helyezd el a legideálisabb vizuális környezetbe az előadás eseményeinek fókuszpontjait, legyen az egy művész, előadó vagy egy forradalmian új díszlet! Sétálj a hullámzó óceán felszínén vagy a Hold krátereiben, Te döntesz!

Szinkronizáld valós időben a színpadi mozgást és díszletképet

A LED-padló díszlet interaktív többpontos érintésérzékelő felülete 0,01 másodperces válaszidejével teszi lehetővé, hogy a színész mozgását akár lépésenként összehangolva a programozott padlóval le tudja követni, akár úgy is, hogy a mozdulataihoz más és más kép / videó / vizuális effekt tartalmak jelenjenek meg.

Vezérlőrendszere EtherCAT® kompatibilis.

Színház- és színpadtechnika
Interaktív LED-padló díszlet

Felülethez optimalizált tartalmak

A moduláris, kifejezetten erős fényekhez kifejlesztett, kiváló képminőséget biztosító interaktív LED-padló panelekből összefüggő és egyben nagy teherbírású felületet építünk.

A vezérelt vizuális tartalmakat [1] a kialakított felületeknek megfelelően rendszermérnökeink optimalizálják és pozícionálják.

A szükséges szoftvereket, animációkat megtervezzük a színdarabhoz, a művészek produkciójához illeszkedően.

Választhatsz fix telepítésű vagy bérelhető (rentál) eszközöket is

A bérlés történhet üzemeltetéssel egybekötve melyhez technikai személyzetet biztosítunk vagy technikai személyzet nélkül, úgynevezett szárazbérlésként.

Értékesítéskor (fix telepítés esetén) a biztonságos üzemeltetéshez szükséges minden tudást átadunk az üzemeltető kollégák részére.

Továbbá az értékesítés alkalmával a garanciális feltételekről és a garanciális időn belüli ingyenes rendszeres karbantartásról is tájékoztatunk.

Többet szeretnél tudni az interaktív LED-padló díszletről?

Új vizuális és marketing eszközöket keresel? Szabd testre az alapokat!

Az interaktív LED-padló aktivitásra született, interaktív élménnyé változtatja a vizuális eseményeket!

  • Interaktív hatás, többpontos érintéssel: A beépített szabadalmaztatott ember-gép interakciós rendszerrel és a minden modulban megtalálható 16 érzékelővel 0,01 másodpercre csökkent az interaktív LED-padló válaszideje.
  • Szórakoztató interaktív játékok: A számos saját fejlesztésű játék mozgalmassá és érdekessé teszi a felületet. Támogatja az egyedi fejlesztésű alkalmazásokat és játékokat is. Animációkat, alkalmazásokat tervezünk Részedre a vizuális enteriőrhöz illeszkedően.
  • Magas terhelhetőség, megbízható működés: A közvetlen aktivitásérzékelés technológiával felszerelt padló terhelési kapacitása maximálisan 2000 kg/m2.
  • Könnyen és pontosan illeszthető, telepíthető: Egy nagy, összefüggő, káprázatos felületet biztosít a sok-sok alkotóelem. A CNC megmunkálási eljárás az elemeknek zökkenőmentes összeillesztést és jobb illesztési pontosságot biztosít. A készülékház 500x500 mm-es öntött alumínium keretből készül.
  • Az első és hátsó felületek IP65-ös védelemmel vannak ellátva: Szabadtéri rendezvényeken is biztosított az alkalmazás lehetősége!
  • Modern technológia: UNIVIEW i6.25 Interactive Floor LED / P5.9-es [2] felbontású SMD [3] technológiájú LED-modulokkal.

[1] LED-vezérlés: A LED-es videóprocesszorok bármelyikével valós időben teljes mértékben ellenőrizheted a képparamétereket. A LED-vezérlés univerzális architektúrája lehetővé teszi a színes (felirat) felület megjelenítését a videó felületén függetlenül attól, hogy milyen modellt és konfigurációt használunk. A képarányok a scaler által tetszőlegesen beállíthatók.

A vezérlők bemeneti forrása lehet: HDMI, DVI, a scaler ezenfelül fogadja a SDI, a HD-SDI, a VGA és a Kompozit forrásokat is.

[2] P-érték (pixeltávolság): A LED-modulok könnyű diódákkal készülnek, amelyek 1.8–10 mm távolságra helyezkednek el egymástól. A P-érték a diódák egymáshoz viszonyított értékét mutatja mind vertikális, mind pedig horizontális irányban milliméterben kifejezve. Az ideális eszközválasztást minden esetben a LED-felülettől mért minimális nézőpont távolsága határozza meg. Ahogy csökken a nézőpont távolsága, úgy csökken a javasolt LED-modul P-értéke.

[3] SMD: Az újgenerációs, süllyesztett, kocka alakú LED-diódák tartósak, távolról is jól látszanak és élvezetesebb vizuális élményt nyújtanak.

Background Image
Background Image
Színház- és színpadtechnikai megoldásokkal kapcsolatos projektjeink
Balatonfüred Kongresszusi Központ - Teljes színpadtechnikai tervezés és kivitelezés

Négyévszakos kongresszusi központtal gazdagodott Balatonfüred; a kongresszusi központ megvalósítása alkalmával teljes színpadtechnikai tervezést és kivitelezést végeztünk.

Projekt részletei
Madame Tussauds Budapest - Függönyök installációkhoz

A fővárosi attrakció 51 nemzetközi és magyar közismert személy megszólalásig élethű viaszfigurájával várja a látogatókat, akik 17 magyar vonatkozású híreséggel is találkozhatnak. A figurákhoz tartozó installációk elkészítésében kaptunk közreműködő...

Projekt részletei
Background Image