Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!
Background Image Right Side

Decor de scenă cu ecran LED

Fii îndrăzneț, lasă-ți imaginația să zboare și regândește limitele scenografiei!

Visează decoruri de vis fără frontiere!

Demontarea decorului spectacolului precedent și construirea celui următor este o provocare zilnică în teatre.

Va fi suficient timp și suficiente decorațiuni pentru tranziția între cele două spectacole? Este o sarcină logistică serioasă să transformi scena în timpul disponibil, care este de obicei mai scurt decât ar fi necesar.

Poți elimina această sarcină logistică complicată folosind ecranele noastre LED ca fundal - chiar și integrați în decor - pentru a crea un efect vizual nelimitat pe scenă!

Oferim, de asemenea, echipamente rezistente la apă pentru scenele în aer liber

Portofoliul nostru de produse include sisteme interconectate și / sau sisteme de blocuri, ecrane LED, din panouri cu LED-uri care oferă o calitate excelentă a imaginii.

Conținutul vizual este optimizat și poziționat de către inginerii noștri de sisteme în funcție de interfețele proiectate.

Creăm softul necesar funcționării și, dacă este cazul, animațiile decorului pentru a se adapta la spectacol și la producțiile artiștilor și interpreților.

Setul de ecrane LED este o nouă generație de dispozitiv scenic

Dispozitivele LED de scenă permit, de asemenea, comutarea codului de timp pentru designerii de scenă, prin aducerea afișării elementelor media / seturilor digitale pe aceeași platformă (EtherCAT®) ca și controlul sunetului și al iluminatului de scenă.

Schimbare rapidă; nu este nevoie să redecorezi!

Tehnologie de teatru
Decor de scenă cu ecran LED

Proiectare și implementare

În toate cazurile, designul se bazează pe ideile scenografului, pe specificațiile tehnice ale decorului și ale echipamentelor LED care urmează să fie instalate, precum și pe reglementările de siguranță ale teatrului.

Pentru a facilita proiectarea decorului, specificațiile tehnice ale modulului LED standard (dimensiune, greutate, metoda de montare, locația conectorilor) și parametrii necesari pentru instalarea ulterioară vor fi trimise designerului.

Proiectul include, de asemenea, specificații pentru instalarea procesorului video și a altor accesorii necesare pentru control.

Producția decorurilor se realizează în colaborare cu scenografii, ținând cont de planul tehnic al evenimentului. Împreună cu scenografii, integrăm instrumentele noastre în decor.

Design cu garanție

Când realizăm echipamentul pentru proiectul tău, te vom informa, de asemenea, despre condițiile de garanție și despre întreținerea regulată gratuită în timpul perioadei de garanție.

Operare profesională

În urma instalării, vom pune la dispoziție tehnicieni proprii pentru a asista personalul tehnic al teatrului, dacă este necesar, pentru a ne asigura că putem transmite toate cunoștințele necesare pentru o funcționare sigură.

Dorești să afli mai multe despre ecranele LED?

Dintre ecranele LED cu tehnologie SMD [2] disponibile pentru exterior, rezistente la condițiile meteo și pentru interior, recomandăm soluția care se potrivește cel mai bine standardelor stabilite în ceea ce privește dimensiunea și rezoluția (valoarea P [1]), ținând cont de funcționalitate.

Concepute în funcție de conținutul care urmează să fie afișat, de numărul de vizitatori și de parametrii fizici ai mediului, sistemele controlate [3]sunt construite modular, astfel încât chiar și cele mai îndrăznețe idei, cum ar fi suprafețele curbe, pot fi implementate.

Datorită greutății reduse a modulelor LED și faptului că dulapurile pot fi înșurubate împreună după cum este necesar, ecranul LED poate fi instalat rapid oriunde și oricând.

Conținutul afișat pe ecranele LED poate fi programat sau controlat cu ușurință prin intermediul unității USB, conexiunii prin cablu, conexiunii WiFi sau controlului video.

Caracteristici generale ale echipamentelor noastre:

  • Tehnologie SMD
  • Pot fi instalate atât în interior, cât și în exterior. Instalația poate fi stivuită sau suspendată.
  • Modulele exterioare sunt impermeabilizate IP65 în față și în spate.
  • Design modular și întreținere ușoară. Indiferent dacă este pe suprafața din față sau din spate, designul ușor permite întreținerea de către o singură persoană.
  • Dimensiuni similare ale modulelor - fie că este vorba de 500x500 mm, 640x640 mm sau 500x1000 mm, este disponibil un set de dimensiuni identice, astfel încât acestea se potrivesc rapid și perfect în timpul construcției. Seturile de 500x500 mm și 500x1000 mm pot fi combinate între ele.
  • Poți crea atât suprafețe plate, cât și curbe. Modulele pot fi ajustate până la 90 de grade unul față de celălalt în timpul procesului de montare.
  • Transmisie mai stabilă a semnalului. Arhitectura PCB cu șase straturi (PCB) face ca transmisia semnalului să fie mai stabilă și mai fiabilă.
  • Protecție LED - distanțierele sunt montate pe fiecare modul pentru a menține LED-urile departe de sol.
  • Mai multe posibilități de aplicare coordonate cu afișajul de podea LED. Până la P4.3 / P5.95 / P7 [1] este nivelul de rezoluție, rezoluția ecranului LED și a modulelor de afișare cu LED-uri poate fi adaptată prin software. Rezoluția poate fi sincronizată cu alte ecrane LED.

[1] Valoare P (pas de pixel): Modulele LED sunt realizate cu diode luminoase distanțate între ele la 1,8-10 mm. Valoarea P arată valoarea relativă a diodelor una față de cealaltă în ambele direcții, verticală și orizontală, exprimată în milimetri. Alegerea ideală a dispozitivului este întotdeauna determinată de distanța minimă de vizualizare de la suprafața LED-ului. Pe măsură ce distanța de vizionare scade, valoarea P a modulului LED propus scade.

[2] SMD: Noua generație de diode LED încastrate, cubice, sunt durabile, vizibile de la distanță și oferă o experiență vizuală mai plăcută.

[3] Control LED-uri: Cu oricare dintre procesoarele video cu LED-uri poți controla complet parametrii imaginii în timp real. Arhitectura universală a controlului LED permite afișarea interfeței color (subtitrare) pe interfața video, indiferent de modelul și configurația utilizate. Raporturile de aspect pot fi ajustate după preferințe cu ajutorul multiplicatorului de impulsuri.

Controlerele pot fi o sursă de intrare: HDMI, DVI, multiplicatorul de impulsuri acceptă și surse SDI, HD-SDI, VGA și compozite.

Background Image
Background Image
Proiectele noastre de soluții de tehnologie de teatru
Perdele Molton și greenbox în studioul BETON FOTO&VIDEO

La comanda partenerului, studioul BETON FOTO&VIDEO urma să fie prevăzut cu perdele a căror deplasare asigura îndeplinirea mai multor funcții în cadrul studiului: să fie adecvate pentru sarcini de filmare, dar și de ședințe foto.

Detalii despre proiect
Reînnoirea completă a aparaturii de scenă din Teatrul Szigligeti din Szolnok

Teatrul Szigligeti din Szolnok este unul dintre cele mai importante teatre din Ungaria. Teatrul a fost deschis în 1912 și a funcționat continuu de atunci. În cadrul proiectului s-a realizat o renovare completă a Teatrului Szigligeti din Szolnok; c...

Detalii despre proiect
Background Image