Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!

Decor de scenă cu ecran LED

Fii îndrăzneț, lasă-ți imaginația să zboare și regândește limitele scenografiei!

Visează decoruri de vis fără frontiere!

În teatre, demontarea decorului unui spectacol și apoi construirea decorului următor este o sarcină zilnică.

„Va fi suficient timp și suficiente decorațiuni pentru tranziția între cele două spectacole?” Este o sarcină logistică serioasă să transformi scena în timpul disponibil, care este de obicei mai scurt decât ar fi necesar.

Puteți scăpa de această sarcină de logistică complicată folosind ecranele noastre LED ca un fundal, chiar și integrat în decor.

Aceste elemente dinamice ale decorului vă permit să transformați scena în moduri aproape nelimitate. Creativitatea scenografului are libertate totală, iar problemele logistice nu vă stau în cale.

Avantajele decorurilor de scenă cu ecran LED în mediul teatral

Configurație flexibilă: Ecranele LED folosite în teatre sunt modulare. Prin urmare, acestea sunt ușor de personalizat și de adaptat la diferite scenografii, ceea ce permite crearea unui conținut vizual creativ și unic.

Poate fi utilizat ca un set independent dinamic sau integrat într-un decor tradițional ca un ecran LED.

Interactivitate și dinamică: Ecranele LED încorporate în decor permit integrarea elementelor interactive, a iluminării de fundal dinamice și a animațiilor, punând în valoare efectele vizuale și experiența spectacolelor.

Termen lung de durabilitate: Ecranele LED au o durată de viață lungă, oferind o soluție durabilă și fiabilă pentru mediul teatral.

În plus, vă oferim și soluții decor de scenă cu ecran LED pentru scene în aer liber, rezistente la apă

Construim sisteme interconectate și / sau sisteme de blocuri, ecrane LED, din panouri cu LED-uri care oferă o calitate excelentă a imaginii. La cerere, putem integra module de ecran LED în decor.

Pentru utilizarea în aer liber, vom ancora dispozitivul după ce calculăm sarcina de vânt prognozată.

Conținutul vizual este optimizat și poziționat de către inginerii noștri de sisteme în funcție de interfețele proiectate.

De asemenea, proiectăm/realizăm software-ul necesar pentru operare și, dacă este necesar, animațiile decorului pentru a se adapta cu spectacolul, interpreții și producțiile artiștilor.

Tehnologie teatru și scenă
Decor de scenă cu ecran LED

Decorul de scenă cu ecran LED este o nouă generație de dispozitiv scenic

Dispozitivele LED de scenă permit, de asemenea, comutarea codului de timp pentru designerii de scenă, prin aducerea afișării elementelor media / seturilor digitale pe aceeași platformă (EtherCAT®) ca și controlul sunetului și al iluminatului de scenă.

Schimbare rapidă; nu este nevoie să redecorezi!

Proiectare și implementare

În toate cazurile, proiectarea se bazează pe ideile scenografului, pe specificațiile tehnice ale decorului și ale echipamentelor LED care urmează să fie instalate, precum și pe reglementările de siguranță ale teatrului.

Pentru a facilita proiectarea decorului, specificațiile tehnice ale modulului LED standard (dimensiune, greutate, metoda de montare, locația conectorilor) și parametrii necesari pentru instalarea ulterioară vor fi trimise designerului.

Documentația tehnică a proiectului include, de asemenea, specificații pentru instalarea procesorului video și a altor accesorii necesare pentru control.

Producția decorurilor se realizează în colaborare cu scenografii, ținând cont de planul tehnic al evenimentului.

Decor de scenă cu ecran LED cu garanție

Când realizăm echipamentul pentru proiectul tău, te vom informa, de asemenea, despre condițiile de garanție și despre întreținerea regulată gratuită în timpul perioadei de garanție.

Lucrările de mentenanță și reparații sunt efectuate de către personalul nostru de service LED pentru a vă asigura că dispozitivele dumneavoastră funcționează întotdeauna bine! Spectacolul nu poate fi amânat.

Operare profesională

În urma instalării, vom pune la dispoziție tehnicieni proprii pentru a asista personalul tehnic al teatrului, dacă este necesar, pentru a ne asigura că putem transmite toate cunoștințele necesare pentru o funcționare sigură.

Ofertă personalizată pentru orice solicitare

La stabilirea prețului optim, în urma consultării și proiectării atente, vom lua în considerare tipul și dimensiunea echipamentului pe care dorești să îl alegi, precum și procesul de proiectare și construcție a proiectului.

Oferta de preț include costul total al investiției.

Dorești să afli mai multe despre ecranele LED?

Dintre ecranele LED cu tehnologie SMD [2] disponibile pentru exterior, rezistente la condițiile meteo și pentru interior, recomandăm soluția care se potrivește cel mai bine standardelor stabilite în ceea ce privește dimensiunea și rezoluția (valoarea P [1]), ținând cont de funcționalitate.

Concepute în funcție de conținutul care urmează să fie afișat, de numărul de vizitatori și de parametrii fizici ai mediului, sistemele controlate [3]sunt construite modular, astfel încât chiar și cele mai îndrăznețe idei, cum ar fi suprafețele curbe, pot fi implementate.

Datorită greutății reduse a modulelor LED și faptului că dulapurile pot fi înșurubate împreună după cum este necesar, ecranul LED poate fi instalat rapid oriunde și oricând.

Conținutul afișat pe ecranele LED poate fi programat sau controlat cu ușurință prin intermediul unității USB, conexiunii prin cablu, conexiunii WiFi sau controlului video.

Caracteristici generale ale echipamentelor noastre:

  • Tehnologie SMD
  • Pot fi instalate atât în interior, cât și în exterior. Instalația poate fi stivuită sau suspendată.
  • Modulele exterioare sunt impermeabilizate IP65 în față și în spate.
  • Design modular și întreținere ușoară. Indiferent dacă este pe suprafața din față sau din spate, designul ușor permite întreținerea de către o singură persoană.
  • Dimensiuni similare ale modulelor - fie că este vorba de 500x500 mm, 640x640 mm sau 500x1000 mm, este disponibil un set de dimensiuni identice, astfel încât acestea se potrivesc rapid și perfect în timpul construcției. Seturile de 500x500 mm și 500x1000 mm pot fi combinate între ele.
  • Poți crea atât suprafețe plate, cât și curbe. Modulele pot fi ajustate până la 90 de grade unul față de celălalt în timpul procesului de montare.
  • Transmisie mai stabilă a semnalului. Arhitectura PCB cu șase straturi (PCB) face ca transmisia semnalului să fie mai stabilă și mai fiabilă.
  • Protecție LED - distanțierele sunt montate pe fiecare modul pentru a menține LED-urile departe de sol.
  • Mai multe posibilități de aplicare coordonate cu afișajul de podea LED. Până la P4.3 / P5.95 / P7 [1] este nivelul de rezoluție, rezoluția ecranului LED și a modulelor de afișare cu LED-uri poate fi adaptată prin software. Rezoluția poate fi sincronizată cu alte ecrane LED.

[1] Valoare P (pas de pixel): Modulele LED sunt realizate cu diode luminoase distanțate între ele la 1,8-10 mm. Valoarea P arată valoarea relativă a diodelor una față de cealaltă în ambele direcții, verticală și orizontală, exprimată în milimetri. Alegerea ideală a dispozitivului este întotdeauna determinată de distanța minimă de vizualizare de la suprafața LED-ului. Pe măsură ce distanța de vizionare scade, valoarea P a modulului LED propus scade.

[2] SMD: Noua generație de diode LED încastrate, cubice, sunt durabile, vizibile de la distanță și oferă o experiență vizuală mai plăcută.

[3] Control LED-uri: Cu oricare dintre procesoarele video cu LED-uri poți controla complet parametrii imaginii în timp real. Arhitectura universală a controlului LED permite afișarea interfeței color (subtitrare) pe interfața video, indiferent de modelul și configurația utilizate. Raporturile de aspect pot fi ajustate după preferințe cu ajutorul multiplicatorului de impulsuri.

Controlerele pot fi o sursă de intrare: HDMI, DVI, multiplicatorul de impulsuri acceptă și surse SDI, HD-SDI, VGA și compozite.

Proiectele noastre legate de tehnologia de teatru și de scenă
Centru de congrese Balatonfüred - Proiectare și execuție de technologie de scenă completă

Orașul Balatonfüred se poate bucura de un nou centru de congrese adaptat celor patru anotimpuri; în timpul realizării centrului de congrese ne-am ocupat de întreaga etapă de proiectare și execuție de technologie de scenă.

Detalii despre proiect
Madame Tussauds Budapest - Cortine pentru instalații

Atracția capitalei va cuprinde 51 de figuri de ceară realiste ale unor celebrități internaționale și maghiare; vizitatorii se vor întâlni, cu 17 celebrități maghiare. Am fost solicitați să contribuim la realizarea instalațiilor pentru figuri; a t...

Detalii despre proiect