Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!
Background Image Right Side

Coaserea materialelor de teatru și de scenă

Poți proiecta împreună cu noi, în coaserea de materiale decorative, de mascare și acustice pentru teatre și centre comunitare, scene în aer liber, concerte, instalații tehnice și clădiri!

Pe baza cererilor individuale, realizăm și coasem următoarele piese pentru teatre, centre comunitare, scene în aer liber și evenimente

 • Perdele de teatru și scenă ignifuge perdele, perdele de fundal, suffit, perdele laterale, fuste de scenă, perdele, perdele blackout și decorare set cusut / face
 • Decorarea evenimentului: creăm decorațiuni pe baza unor modele individuale
 • Pentru concerte: fundal (materiale tipărite, elemente de spectacol), orizont proiectat, plasă de scenă
 • Pentru instalații tehnice: PVC cort (protecție împotriva ploii) cusut
 • Perdele acustice: configurație personalizată a materialelor noastre acustice pentru amplificarea sunetului, atenuarea ecoului, separarea spațiului

Este bine să gândești

ne plac sarcinile care necesită abilități tehnice superioare!

Nu ne este frică de proiecte mai provocatoare. Acest lucru se datorează în mare parte croitoreselor noastre, care au o experiență și un background profesional considerabil.

Am adunat o echipă foarte puternică, cu membri care provin dintr-o gamă largă de medii și cu o gamă largă de cunoștințe profesionale.

Cusutul cortinei de teatru și de scenă este profesia lor!

Procesul de colaborare

 1. Te rugăm să trimiți o scurtă descriere a ideii tale la gepberszinpad@gepberszinpad.hu, inclusiv o fotografie sau un document!

  Ce îți cerem să furnizezi: dimensiunile finite ale materialului de cusut (lățime, înălțime), tipul de material, tipul de finisare (inel, velcro etc.), funcția produsului finit și termenul de finalizare. În plus, te rugăm să specificați sarcinile suplimentare (instalare, punere în funcțiune etc.).

  Pentru o administrare fără probleme, te rugăm să ne spui pe cine putem contacta în legătură cu momentul desfășurării evaluării, oferta și orice alte întrebări pe care le avem.

 2. După evaluarea nevoilor tale, îți vom prezenta mostre de materiale.

  Îți vom trimite o fișă de catalog digitală sau, dacă o soliciți, îți vom trimite prin poștă o fișă de catalog (eșantioanele fizice sunt de 5x3 cm). Dacă acest lucru nu este suficient pentru a lua o decizie, vom solicita un eșantion mai mare de la producător.

  Dacă aduci materialul și nu îl cunoaștem, îți vom cere o mostră de material și vom stabili dacă este fezabil pentru a produce produsul final.

 3. Când știm orele de lucru și materialele așteptate, vom pregăti o ofertă pentru tine., inclusiv termenul limită.

 4. La acceptarea ofertei, vom începe producția în conformitate cu termenii din ofertă.

 5. Produs / perdea de cusut gata de raportare.

  Background Image
  Background Image
  Proiectele noastre de soluții de tehnologie de teatru
  Perdele Molton și greenbox în studioul BETON FOTO&VIDEO

  La comanda partenerului, studioul BETON FOTO&VIDEO urma să fie prevăzut cu perdele a căror deplasare asigura îndeplinirea mai multor funcții în cadrul studiului: să fie adecvate pentru sarcini de filmare, dar și de ședințe foto.

  Detalii despre proiect
  Reînnoirea completă a aparaturii de scenă din Teatrul Szigligeti din Szolnok

  Teatrul Szigligeti din Szolnok este unul dintre cele mai importante teatre din Ungaria. Teatrul a fost deschis în 1912 și a funcționat continuu de atunci. În cadrul proiectului s-a realizat o renovare completă a Teatrului Szigligeti din Szolnok; c...

  Detalii despre proiect
  Background Image