Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!
Background Image Right Side

Színházi és színpadi anyagok varrása

Tervezhetsz velünk, színházak és művelődési házak, szabadtéri színpadok, koncertek, technikai berendezések és épületek dekorációs, takarás- és akusztikai anyagainak varrásában!

Egyedi igények alapján a következő színházi függöny típusokat, dekorációkat és technikai anyagokat varrjuk és készítjük

 • Színházi és színpadi lángmentes függönyök: előfüggöny, háttérfüggöny, szuffita, oldaltakarás, színpadszoknya, felhőfüggöny és fényzáró sötétítő függöny varrás / készítés.
 • Fotó és videostúdiókba: molton és greenbox / bluebox függöny varrás.
 • Rendezvénydekoráció: egyedi tervek alapján készítünk dekorációt.
 • Koncertekhez: háttér (nyomtatott anyagok, show-elemek), vetíthető horizont, színpadháló készítés.
 • Technikai berendezésekhez: PVC sátor (esővédelem) varrás.
 • Akusztikai függönyözés: hang felerősítéshez, visszhang csillapításhoz, térelválasztáshoz szükséges akusztikai anyagaink egyedi igények szerinti konfekcionálása.

A kész termékeket: a függönyöket, dekorációkat és technikai anyagokat a te helyszínedhez, a berendezéseidhez igazítjuk.

Gondolkodni menő,

szeretjük a magasabb technikai tudást igénylő feladatokat!

Nem ijedünk meg nagyobb kihívást igénylő projektektől sem. Ez nagyban köszönhető a jelentős tapasztalattal és szakmai múlttal rendelkező varrónőinknek.

Olyan csapatot sikerült összeállítanunk, amely tagjai különböző szakterületről érkeztek, így széleskörű szakmai tudással rendelkeznek.

A színházi és színpadi függönyvarrás a hivatásuk!

Színház- és színpadtechnika
Színházi és színpadi anyagok varrása

A munkafelvétel folyamata

 1. Kérjük, röviden írd le az elképzelésed a gepberszinpad@gepberszinpad.hu email címre, melyhez csatolhatsz fotót vagy dokumentumot is!

  Amit kérünk Tőled: add meg a varrandó anyag készméreteit (szélesség, magasság), az anyag típusát, a konfekcionálás típusát (ringli, tépőzár stb.), a késztermék funkcióját, valamint az elkészülés határidejét. Továbbá a kiegészítő feladatok megnevezését (installáció, beüzemelés stb.).

  A gördülékeny ügyintézés érdekében, kérjük, add meg, kit kereshetünk a felmérés időpontjával, ajánlatadással és az esetlegesen felmerülő további kérdésekkel kapcsolatban.

 2. Az igényeid felmérését követően anyagmintákat mutatunk be részedre.

  Küldünk részedre egy digitális katalóguslapot, vagy ha kéred, postázunk egy katalóguslapot (az ebben található fizikális anyagminták 5x3 cm méretűek). Amennyiben ez sem elegendő a döntéshozatalhoz, kérünk be nagyobb mintát a gyártótól.

  Ha te hozod az anyagot és nem ismerjük, kérünk tőled anyagmintát és megállapítjuk, hogy az anyagból megvalósítható-e a kért végtermék.

 3. A várható munkaórák, felhasznált anyagok ismeretében egy árajánlatot készítünk részedre, mely tartalmazza a vállalási határidőt is.

 4. Az árajánlat elfogadása után az ajánlatban foglaltak szerint megkezdjük a gyártást.

 5. A termék / függönyvarrás készre jelentése.

Background Image
Background Image
Színház- és színpadtechnikai megoldásokkal kapcsolatos projektjeink
Balatonfüred Kongresszusi Központ - Teljes színpadtechnikai tervezés és kivitelezés

Négyévszakos kongresszusi központtal gazdagodott Balatonfüred; a kongresszusi központ megvalósítása alkalmával teljes színpadtechnikai tervezést és kivitelezést végeztünk.

Projekt részletei
Madame Tussauds Budapest - Függönyök installációkhoz

A fővárosi attrakció 51 nemzetközi és magyar közismert személy megszólalásig élethű viaszfigurájával várja a látogatókat, akik 17 magyar vonatkozású híreséggel is találkozhatnak. A figurákhoz tartozó installációk elkészítésében kaptunk közreműködő...

Projekt részletei
Background Image