Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!
Background Image Left Side
Background Image Right Side
Back Icon
Varrodai szolgáltatás

Színházi és színpadi anyagok varrása

Tervezhetsz velünk, színházak és művelődési házak, szabadtéri színpadok, koncertek, technikai berendezések és épületek dekorációs, takarás- és akusztikai anyagainak varrásában!

Egyedi igények alapján a következő darabokat készítjük és varrjuk színházak, művelődési házak, szabadtéri színpadok és rendezvények részére

 • Színházi és színpadi lángmentes függönyök: előfüggöny, háttérfüggöny, szuffita, oldaltakarás, színpadszoknya, felhőfüggöny, fényzáró sötétítő függöny és díszlet dekoráció varrás / készítés.
 • Rendezvénydekoráció: egyedi tervek alapján készítünk dekorációt.
 • Koncertekhez: háttér (nyomtatott anyagok, show-elemek), vetíthető horizont, színpadháló.
 • Technikai berendezésekhez: PVC sátor (esővédelem) varrás.
 • Akusztikai függönyözés: hang felerősítéshez, visszhang csillapításhoz, térelválasztáshoz szükséges akusztikai anyagaink egyedi igények szerinti konfekcionálása.

Gondolkodni menő,

szeretjük a magasabb technikai tudást igénylő feladatokat!

Nem ijedünk meg nagyobb kihívást igénylő projektektől sem. Ez nagyban köszönhető a jelentős tapasztalattal és szakmai múlttal rendelkező varrónőinknek.

Olyan csapatot sikerült összeállítanunk, amely tagjai különböző szakterületről érkeztek, így széleskörű szakmai tudással rendelkeznek.

A színházi és színpadi függönyvarrás a hivatásuk!

A munkafelvétel folyamata

 1. Kérlek, röviden írd le az elképzelésed a gepberszinpad@gepberszinpad.hu email címre, melyhez csatolhatsz fotót vagy dokumentumot is!

  Amit kérünk Tőled: add meg a varrandó anyag készméreteit (szélesség, magasság), az anyag típusát, a konfekcionálás típusát (ringli, tépőzár stb.), a késztermék funkcióját, valamint az elkészülés határidejét. Továbbá a kiegészítő feladatok megnevezését (installáció, beüzemelés stb.).

  A gördülékeny ügyintézés érdekében, kérlek, add meg, kit kereshetünk a felmérés időpontjával, ajánlatadással és az esetlegesen felmerülő további kérdésekkel kapcsolatban.

 2. Az igényeid felmérését követően anyagmintákat mutatunk be részedre.

  Küldünk részedre egy digitális katalóguslapot, vagy ha kéred, postázunk egy katalóguslapot (az ebben található fizikális anyagminták 5x3 cm méretűek). Amennyiben ez sem elegendő a döntéshozatalhoz, kérünk be nagyobb mintát a gyártótól.

  Ha te hozod az anyagot és nem ismerjük, kérünk tőled anyagmintát és megállapítjuk, hogy az anyagból megvalósítható-e a kért végtermék.

 3. A várható munkaórák, felhasznált anyagok ismeretében egy árajánlatot készítünk részedre, mely tartalmazza a vállalási határidőt is.

 4. Az árajánlat elfogadása után az ajánlatban foglaltak szerint megkezdjük a gyártást.

 5. A termék / függönyvarrás készre jelentése.

Background Image
Background Image
Színháztechnikai megoldásokkal kapcsolatos projektjeink
Molton és greenbox függönyök a BETON FOTO&VIDEO stúdióban

A partner megbízásából a BETON FOTO&VIDEO stúdiót olyan függönyökkel kellett felszerelnünk, melyeknek mozgatásával a stúdió több funkció ellátását is lehetővé teszi: egyaránt alkalmasnak kell lennie forgatási és fotózási feladatokra....

Projekt részletei
FINA 2022 – Az úszó-világbajnokság vízilabda sport rendezvényhelyszíneinek fényzáró függönyözése

A 2022-es úszó-világbajnokságot június 17. és július 3. között rendezték a Nemzetközi Úszószövetség (FINA) és a Magyar Úszó Szövetség szervezésében Budapesten, Debrecenben, Sopronban és Szegeden. Utóbbi két helyszínen a Combinatory Action Kft. meg...

Projekt részletei
Background Image