Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!
Background Image Left Side
Background Image Right Side
Back Icon Varrodai szolgáltatás

Színházi és színpadi anyagok varrása

Tervezhetsz velünk, színházak és művelődési házak, szabadtéri színpadok, koncertek, technikai berendezések és épületek dekorációs, takarás- és akusztikai anyagainak varrásában!

Színházak, művelődési házak, szabadtéri színpadok és rendezvények részére készítünk és varrunk egyedi igények alapján:

 • Színházi függönyök: előfüggöny, háttérfüggöny, szuffiták, oldaltakarás, színpadszoknya, felhőfüggöny, díszletek dekorációi
 • Rendezvénydekoráció: egyedi tervek alapján készítünk dekorációt
 • Koncertek: háttér (nyomtatott anyagok, show-elemek), színpadháló
 • Technikai berendezések: PVC sátor (esővédelem)
 • Akusztikai függönyözés: hang felerősítéshez, visszhang csillapításhoz, térelválasztáshoz szükséges anyagaink egyedi igények szerinti konfekcionálása

Gondolkodni menő,

szeretjük a magasabb technikai tudást igénylő feladatokat!

Nem ijedünk meg nagyobb kihívást igénylő projektektől sem. Ez nagyban köszönhető a jelentős tapasztalattal és szakmai múlttal rendelkező varrónőinknek.

Olyan csapatot sikerült összeállítanunk, akik különböző szakterületről érkeztek, így széleskörű szakmai tudással rendelkeznek.

A munkafelvétel folyamata

 1. Kérlek, röviden írd le az elképzelésed a gepberszinpad@gepberszinpad.hu email címre, melyhez csatolhatsz fotót vagy dokumentumot is!

  Amit kérünk Tőled: add meg a varrandó anyag készméreteit (szélesség, magasság), az anyag típusát, a konfekcionálás típusát (ringli, tépőzár stb.), a késztermék funkcióját, valamint az elkészülés határidejét. Továbbá a kiegészítő feladatok megnevezését (installáció, beüzemelés stb.).

  A gördülékeny ügyintézés érdekében, kérlek, add meg, kit kereshetünk a felmérés időpontjával, ajánlatadással és az esetlegesen felmerülő további kérdésekkel kapcsolatban.

 2. Az igényeid felmérését követően anyagmintákat mutatunk be részedre.

  Küldünk részedre egy digitális katalóguslapot, vagy ha kéred, postázunk egy katalóguslapot (az ebben található fizikális anyagminták 5x3 cm méretűek). Amennyiben ez sem elegendő a döntéshozatalhoz, kérünk be nagyobb mintát a gyártótól.

  Ha te hozod az anyagot és nem ismerjük, kérünk tőled anyagmintát és megállapítjuk, hogy az anyagból megvalósítható-e a kért végtermék.

 3. A várható munkaórák, felhasznált anyagok ismeretében egy árajánlatot készítünk részedre, mely tartalmazza a vállalási határidőt is.

 4. Az árajánlat elfogadása után az ajánlatban foglaltak szerint megkezdjük a gyártást.

 5. A termék készre jelentése.

Background Image
Background Image
Színháztechnikai megoldásokkal kapcsolatos projektjeink
Vetítőfólia-mozgató rendszer telepítése

Az újonnan átadásra kerülő Eiffel Műhelyház Bánffy termébe egy olyan speciális vetítőfelületet szeretett volna elhelyezni a megrendelő, amely könnyedén felcsévézhető (feltekerhető), hogy a produkciók látvány elemeinek képi megjelenítése rendben legye...

Projekt részletei
Beltéri, díszletbe épített LED-fal telepítése

Azt a megbízást kaptuk, hogy a Vígszínházba 2 db 9 négyzetméteres beltéri, nagy felbontású LED-falat a hatalmas forgatható díszletbe építsünk be.

Projekt részletei
Background Image