Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!
Background Image Right Side

Decor de scenă ecran interactiv cu LED-uri pentru podea

Experiența spectatorilor este extins prin ecranul interactiv cu LED-uri pentru podea, interactiv și control tactil!

Ce este ecranul interactiv cu LED-uri pentru podea?

Ecranul interactiv cu LED-uri pentru podea este un afișaj LED special, asamblat din module, cu senzor tactil multipunct încorporat. Cea mai avantajoasă caracteristică este că ecranul poate fi plasat pe podea, integrat în suprafața de mers, pe un platou de teatru, permițând artiștilor să stea sau să se deplaseze pe ecranul dispozitivului.

Ecranul interactiv cu LED-uri pentru podea are un design special:

  • Rezistență la încărcături mari: suportă greutatea decorului.
  • Funcționare continuă, până la 7/24.
  • Protecție IP65: complet protejat împotriva prafului și a jeturilor de apă de joasă presiune din toate direcțiile.

Aceste caracteristici îl fac potrivit pentru a rezista la un trafic pietonal de mare intensitate și la utilizarea zilnică pe scenă. Oferă o calitate excelentă a imaginii și o detectare stabilă a pașilor, precum și o funcționare de lungă durată.

Cum poate fi folosită un ecran interactiv cu LED-uri pentru podea ca element de scenografie de teatru?

Poți controla animațiile, aplicațiile și filmele de pe ecranul interactiv cu LED-uri pentru podea prin atingeri și prin pași. De asemenea, acesta poate controla dispozitive externe, cum ar fi luminile inteligente și efectele de teatru.

Imaginația ta creează noi medii!

Pune punctele focale ale evenimentelor din cadrul unui spectacol în contextul vizual ideal, fie că este vorba de un artist, de un performer sau de un decor revoluționar! Plimbă-te pe suprafața oceanului agitat sau în craterele lunii, e alegerea ta!

Sincronizează mișcarea scenică și scenografia în timp real

Interfața de detecție tactilă multipunct a decorului de scenă ecran interactiv cu LED-uri pentru podea, cu un timp de răspuns de 0,01 secunde, permite urmărirea mișcărilor actorului fie în sincron cu podeaua programată, fie prin afișarea unui conținut diferit de imagine/video/efect vizual în funcție de fiecare mișcare.

Sistemul de control este compatibil cu EtherCAT®.

Tehnologie teatru și scenă
Decor de scenă ecran interactiv cu LED-uri pentru podea

Conținut optimizat pentru orice suprafață

Construim ecrane din cabinete modulare, special concepute pentru lumini puternice, oferind o calitate excelentă a imaginii, construim o suprafață coerentă și rezistentă, potrivită pentru utilizări cu încărcături mari.

Conținutul vizual controlat [1] este optimizat și poziționat de inginerii noștri de sisteme în funcție de suprafețele proiectate.

Vom proiecta software-ul și animațiile necesare pentru a se potrivi cu piesa de teatru și cu producția artiștilor.

Poți alege între instalarea fixă sau închirierea de dispozitive

Închirierea se poate face fie cu sau fără personal tehnic.

În momentul vânzării (în cazul unei instalații fixe), toate cunoștințele necesare pentru o funcționare sigură sunt transmise colegilor operatori.

De asemenea, pe toată durata garanției, transmitem informații legate de condițiile de aplicare a garanției și de mentenanță periodică.

Dorești să afli mai multe despre decorul de scenă ecran interactiv cu LED-uri pentru podea?

Căutați noi instrumente vizuale și de marketing? Personalizați elementele de bază!

LED-ul interactiv de podea s-a născut pentru activitate, transformând evenimentele vizuale în experiențe interactive!

  • Efect tactil interactiv, multipunct: Datorită interfeței om-mașină brevetate și celor 16 senzori integrați în fiecare modul, timpul de răspuns al ecranului interactiv cu LED-uri pentru podea este redus la 0,01 secunde.
  • Jocuri interactive distractive: O gamă de jocuri dezvoltate intern face interfața mai vie și mai interesantă. De asemenea, acceptă aplicații și jocuri personalizate. Noi proiectăm animații și aplicații pentru Tine, pentru a se potrivi cu interiorul tău vizual.
  • Capacitate mare de încărcare, funcționare fiabilă: Echipată cu tehnologie de detectare directă a activității, podeaua are o capacitate maximă de încărcare de 2000 kg/m2.
  • Facil și precis de montat și instalat: asigură o suprafață mare, coerentă și superbă,cu numeroasele sale de componente. Procesul de prelucrare CNC asigură o îmbinare fără cusur a elementelor și o mai mare precizie de montare. Carcasa este realizată dintr-un cadru din aluminiu turnat de 500x500 mm.
  • Suprafețele din față și din spate sunt protejate IP65: Este posibilă și utilizarea în aer liber!
  • Tehnologie modernă: UNIVIEW i6.25 Interactive Floor LED / P5.9 cu [2] tehnologie SMD [3] pe bază de module LED.

[1] Control LED-uri: Cu oricare dintre procesoarele video cu LED-uri poți controla complet parametrii imaginii în timp real. Arhitectura universală a controlului LED permite afișarea interfeței color (subtitrare) pe interfața video, indiferent de modelul și configurația utilizate. Raporturile de aspect pot fi ajustate după cum se dorește de către scaler.

Controlerele pot fi o sursă de intrare: HDMI, DVI, scalerul acceptă și surse SDI, HD-SDI, VGA și compozite.

[2] Valoare P (distanța de pixeli): Modulele LED sunt realizate cu diode luminoase distanțate între la 1,8-10 mm. Valoarea P arată valoarea relativă a vârfurilor diodelor una față de cealaltă în ambele direcții, verticală și orizontală, exprimată în milimetri. Alegerea ideală a dispozitivului este întotdeauna determinată de distanța minimă de vizualizare de la suprafața LED-ului. Pe măsură ce distanța de vizionare scade, valoarea P a modulului LED propus scade.

[3] SMD: Dioda LED de ultimă generație, de formă cubică, integrată, este durabilă, vizibilă și oferă o experiență vizuală mai plăcută chiar și de la distanță.

Background Image
Background Image
Proiectele noastre legate de tehnologia de teatru și de scenă
Centru de congrese Balatonfüred - Proiectare și execuție de technologie de scenă completă

Orașul Balatonfüred se poate bucura de un nou centru de congrese adaptat celor patru anotimpuri; în timpul realizării centrului de congrese ne-am ocupat de întreaga etapă de proiectare și execuție de technologie de scenă.

Detalii despre proiect
Madame Tussauds Budapest - Cortine pentru instalații

Atracția capitalei va cuprinde 51 de figuri de ceară realiste ale unor celebrități internaționale și maghiare; vizitatorii se vor întâlni, cu 17 celebrități maghiare. Am fost solicitați să contribuim la realizarea instalațiilor pentru figuri; a t...

Detalii despre proiect
Background Image