Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!
Background Image Left Side
Background Image Right Side
Back Icon Carcase și alte accesorii

Covor de balet

Podeaua de balet, covorul de balet este un accesoriu indispensabil pentru scene!

Background Image
Covor de balet

Alege soluția perfectă!

Podeaua de balet poate fi fie un covor clasic vopsit sau natural cu un suport de cauciuc pentru a preveni alunecarea, fie un covor de balet din PVC, disponibil în multe culori, inclusiv obișnuitul negru / alb, dar oferim și versiuni greenbox / bluebox!

Ce ai alege?

Planifică pe termen lung

Utilizează întotdeauna o podea de balet pregătită pentru scenă[1] dacă dorești un material durabil!

Contează de câte ori poți folosi un covor PVC. Desfășurarea și rularea în sus și în jos este foarte solicitantă pentru covorul de balet/podea, așa că este important să folosești întotdeauna un covor de balet de bună calitate conceput pentru scenă.

De asemenea, putem imprima aceste pardoseli în format digital.

De asemenea, te vom informa despre condițiile de garanție în momentul achiziției/vânzării.

Dorești să afli mai multe despre covoarele de balet?

Covoarele noastre de balet din PVC sunt concepute pentru a fi cel mai ușor de manevrat în timpul utilizării!

De aceea, spre deosebire de alte produse de pe piață, pardoselile noastre Gerriets [2] sunt mai subțiri, dar la fel de durabile, așa că am redus greutatea și am făcut PVC-ul mult mai ușor de manevrat.

Utilizează un dispozitiv de stocare ușor de utilizat!

Face munca mai ușoară, nu este nevoie să ridici podeaua de balet rulată de la sol, acestea pot fi ridicate cu ușurință din structura de depozitare. Se pliază pentru a ocupa puțin spațiu atunci când nu este utilizat.


[1] Pardoseală: Pardoseala de bază (poate fi de exemplu: beton, parchet) pe care se așază podeaua de balet / covorul de balet / covorul din PVC.

[2] Gerriets este o companie în creștere, cu filiale și distribuitori în 19 țări. De la înființarea sa în 1946, Gerriets a devenit o companie specializată pentru nevoile scenelor, evenimentelor și expozițiilor.

Activitățile sale acoperă toate domeniile: producția de perdele, draperii și textile scenice, textile de lățime mare, textile orizontale, textile decorative, catifele de scenă, materiale pentru efecte speciale, echipamente de scenă, cum ar fi sistemele de șine de cortină.

Fișier PDF atașat

Covoare de balet

Descărcare (9.6 MB)
Background Image
Background Image
Proiectele noastre de soluții de tehnologie de teatru
FINA 2022 – Montarea perdelelor de întunecare în locațiile campionatului mondial de natație și polo pe apă

Campionatul mondial de natație din 2022 a avut loc în perioada 17 iunie - 3 iulie, fiind organizat de Federația internațională de natație (FINA) și Federația maghiară de natație, la Budapesta, Debrecen, Sopron și Szeged. În cele două locații din u...

Detalii despre proiect
Opera Maghiară de Stat – Cortină scenică  laminată cu pictură pe pânză

Sarcina a fost laminarea unei pânze pictate manual, pânză realizată în atelierul instituției, pe cortina din fața scenei cu ocazia renovării generale a Operei Maghiare de Stat.

Detalii despre proiect
Background Image