Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!

Ring de dans mobil

Cu ajutorul dispozitivului nostru mobil, transformăm orice suprafață interioară în ring de dans pentru baluri și evenimente.

Ring de dans mobil

Construcția podelei de dans în 10 minute?

Sălile de conferințe și de bal ale hotelurilor sunt de obicei acoperite cu mochetă pentru o curățare mai ușoară și o capacitate portantă mai mare.

Dar, ca alternativă, ai nevoie de o pardoseală - tradițională - pe care se poate dansa!

Parchetul de dans mobil este proiectat pentru utilizare în interior. Nu este nevoie de șuruburi sau unelte pentru a o fixa în poziție, iar construcția este rapidă și ușoară. De exemplu, un parchet de 4,57x4,57 m poate fi asamblat în aproximativ 10 minute. Dimensiunile și finisajele personalizate sunt disponibile la cerere.

Știai că poți schimba elementele din fiecare modul până la cea mai mică parte?

La cumpărare / vânzare, te vom informa și despre condițiile de garanție și despre întreținerea periodică necesară.

Dorești să afli mai multe despre ringul de dans mobil?

Un modul are o înălțime de 27 de milimetri și este disponibil în două dimensiuni: 864x864 mm (panou complet) și 864x431 mm (jumătate de panou). Panourile complete cântăresc 11 kilograme, iar cele de jumătate de panou 5,5 kilograme. Are un cărucior de transport și depozitare.

Un singur cărucior are capacitatea de a depozita și transporta un ring de dans care măsoară 4,57x4,57 metri (15'x15') și este proiectat să se potrivească prin ușile de lățime standard.

Fișier PDF atașat

Ring de dans mobil

Descărcare (0.3 MB)
Proiectele noastre legate de tehnologia de teatru și de scenă
Centru de congrese Balatonfüred - Proiectare și execuție de technologie de scenă completă

Orașul Balatonfüred se poate bucura de un nou centru de congrese adaptat celor patru anotimpuri; în timpul realizării centrului de congrese ne-am ocupat de întreaga etapă de proiectare și execuție de technologie de scenă.

Detalii despre proiect
Madame Tussauds Budapest - Cortine pentru instalații

Atracția capitalei va cuprinde 51 de figuri de ceară realiste ale unor celebrități internaționale și maghiare; vizitatorii se vor întâlni, cu 17 celebrități maghiare. Am fost solicitați să contribuim la realizarea instalațiilor pentru figuri; a t...

Detalii despre proiect