Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!
Background Image Left Side
Background Image Right Side
Back Icon Carcase și alte accesorii

Ring de dans mobil

Cu ajutorul dispozitivului nostru mobil, transformăm orice suprafață interioară în ring de dans pentru baluri și evenimente.

Background Image
Ring de dans mobil

Construcția podelei de dans în 10 minute?

Sălile de conferințe și de bal ale hotelurilor sunt de obicei acoperite cu mochetă pentru o curățare mai ușoară și o capacitate portantă mai mare.

Dar, ca alternativă, ai nevoie de o pardoseală - tradițională - pe care se poate dansa!

Parchetul de dans mobil este proiectat pentru utilizare în interior. Nu este nevoie de șuruburi sau unelte pentru a o fixa în poziție, iar construcția este rapidă și ușoară. De exemplu, un parchet de 4,57x4,57 m poate fi asamblat în aproximativ 10 minute. Dimensiunile și finisajele personalizate sunt disponibile la cerere.

Știai că poți schimba elementele din fiecare modul până la cea mai mică parte?

La cumpărare / vânzare, te vom informa și despre condițiile de garanție și despre întreținerea periodică necesară.

Dorești să afli mai multe despre ringul de dans mobil?

Un modul are o înălțime de 27 de milimetri și este disponibil în două dimensiuni: 864x864 mm (panou complet) și 864x431 mm (jumătate de panou). Panourile complete cântăresc 11 kilograme, iar cele de jumătate de panou 5,5 kilograme. Are un cărucior de transport și depozitare.

Un singur cărucior are capacitatea de a depozita și transporta un ring de dans care măsoară 4,57x4,57 metri (15'x15') și este proiectat să se potrivească prin ușile de lățime standard.

Fișier PDF atașat

Ring de dans mobil

Descărcare (0.3 MB)
Background Image
Background Image
Proiectele noastre de soluții de tehnologie de teatru
FINA 2022 – Montarea perdelelor de întunecare în locațiile campionatului mondial de natație și polo pe apă

Campionatul mondial de natație din 2022 a avut loc în perioada 17 iunie - 3 iulie, fiind organizat de Federația internațională de natație (FINA) și Federația maghiară de natație, la Budapesta, Debrecen, Sopron și Szeged. În cele două locații din u...

Detalii despre proiect
Opera Maghiară de Stat – Cortină scenică  laminată cu pictură pe pânză

Sarcina a fost laminarea unei pânze pictate manual, pânză realizată în atelierul instituției, pe cortina din fața scenei cu ocazia renovării generale a Operei Maghiare de Stat.

Detalii despre proiect
Background Image